reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

magialenna
hejka...wiesz co wejdz na www.forum.banda.pl to jest forum mamusie na emigracji i tam dowiesz sie wszystkiego o zasilkach na dziecko a raczej twoja kumpela..:) bo tu ostatnio cisza wieje a tam jest zawsze ruch no i moderatorka forum siedzi w IE wiec napewno pomoze..:D

no a moj wyjazd na wyspe przesunal sie az do 26 lipca..no ale to tylko 2 tygodnie pozniej wiec wytrwam napewno..:) a pozniej zamecze chlopa..ahahaha >:D

reklama
Witajcie!!!! Wreszcie do Was wróciłam!!! Założyli nam internet,więc pisze.
Jeszcze nie zdążyłam prześledzić wszystkich zaległości w naszym wątku. Ale postaram sie to zrobić.
U nas wszystko w porządku. Mieszkamy już na nowym domku i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni.
Domek jest większy niż nasz poprzedni i ma dużo większy ogródek.
W poprzednim poście przesłałam Wam kilka zdjęć.
Paulinka rośnie i codzień zaskakuje nas nowym słownictwem.Ogromnie nas to cieszy!
W przedszkolu świetnie sobie radzi.Ja nadal pracuję,choć kosztuje mnie to sporo nerwów. Praca jest okropnie stresująca....
Już rozglądam sie za czymś innym...
Ciesze sie,bo 26 lipca lece z Pauliną do babci do Polski!!! Potem doleci do nas małżonek.
Poza tym wszystko w porządku.
Anineczka!Gorąco zapraszamy na tą długo obiecywaną kawe!!!!
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!
PA!

To zdjęcia znad oceanu.Korzystaliśmy z pięknej pogody.
To moja Paulinka-mniejsza oraz córcia Weronisi-ta większa.HA!
Ps.Weronisia!mam nadzieje,że nie masz mi za złe ,iż wkleiłam na forum zdjęcia Twojej pociechy???
Pozdrawiam!

hej adusia widzę,ze masz wolne dzisiaj:),nie nie mam ci zazłe absolutnie,ja ostatnio nie wklejam zadnych zdjeć,bo tak tu tylko wpadam na chwileczkę i nie mam czasu na zdjecia,ostatnio chciałam wkleić taki albumik,ale mi nie wychodzi tylko sie wkurzyłam i tyle.... :mad:
a co u was,parę razy dzwoniłam,ale jakos bez skutku :(
u nas po staremu,ja czuję sie dobrze i rosnę w szerz ::),panna nam troche kaszląca się zrobiła,takze siedzimy w domu :-[ i tak czas leci,jutro znowu do pracy....
moze spotkamy sie na jakiejś kawce?
a czy zdjecia do ciebie dotarły?,bo wysłałam z innego adresu.
pozdrawaim

trzymajcie się wszystkie kobitki pa pa

Witajcie!!!
Ale tu cisza....
Gdzie sie podziały wszystkie mamuśki z Irlandii???
U nas w Cavan mamy od wczoraj brzydką pogode.Zrobiło sie zimno i często pada w ciągu dnia. Szkoda...
Wrzucę Wam kilka zdjęć z upalnych dni.
Pozdrawiam!!!
Anineczka,odezwij sie! Kiedy przyjedziecie na kawke?

witam witam nie zagladalam dawno

adusia sliczne zdjecia a propo interrnetu to jaki najlepszy?bo maz zaklada sobie niedlugo.

my dojezdzamy tzn.dolatujemy do tatusia w sierpniu jkos na poczatku-musze rozejrzec sie za jakims biletem
a mam pytanko jak przewozi sie takiego niemowlaka?

ach bede gdzies pod limerickiem
pozdrawiam

reklama
dzieki
didi a ty juz u meza czy jeszcze w polsce?

a mam pytanko jak zalatwialyscie sprawe odnosnie przychodni dla waszych maluszkow?tak zeby mial darmowe wizyty szczepienia itp.

Do góry