reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witajcie mamusie  :)

Moze wy mi powiecie do kogo sie zwrócic (kto jest odpowiedzialny za prowadzenie tego działu) z wyjasnianiem co sie stało z watkiem Mamusie z Dublina ??
Pozdrawiam

czesc aga14...,
ja mieszkam w sligo i tez jestem w tym samym okresie ciazy, co Ty:)))), jak bedziesz chciala sie skontaktowac, to zostawiam maila agnieszkabartnik@wp.pl i tel - 0862250730, pozdrawiam i mam nadzieje ze sie skontaktujemy,
agnieszka

jejku jejjku jak mnie tu strasznie długo nie było
przeprowadzka, brak netu a potem pobyt w PL
leżenie plackiem :/
musze nadrobic zaległosci :)
dopiero od kilku dni wstaje z łóżka na dłuższe chwile, trudne to wszystko i mam juz dosc ale musze wytzrymac choc do wrzesnia
jestem wielka a mój maluszek nie daje mi spokoju, no i z koncem maja dowiedziałam sie ze bedzie to drugi chłopiec :) mam nadzieje ze chco troszke spokojniejszy od Filipka

pozdrowionka dla wszystkich nowych i starych forumowiczek :))

Filpi..:)..gratuluje 2 synusia..:)..odpoczywaj duzo jak trzeba ..i wytrwasz napewno ..wszysko bedzi edobrze..a jakm;ody teraz dokazuje tomoze poza brzusiem bedzie spokojniejszy..moj AL tez dokazywal a teraz cichosienki..choc czasami to jakby szaleju sie napil z moim mlekiem..:D :D:D

a ja juz za 10 dnie bede w Galway

filipi gratuluje drugiego chlopczyka-bedzie jeszcze wiekszy brojak niz filip-starszy braciszek go podszkoli ;)
didi no no juz tylko 10dni-powodzenia
a ja za miesiac planowo-chyba ze dostane tani bilecik za jakies 500zl i moge za 2 tyg-ale sprawdzalam ceny kosmiczne-kurczaki bo sierpien i sezon jest
jutro popytam w biurze podrozy to sie dowiem-a jak bym chciala za te 2 tyg

jejku juz tylko tydzien..:D ja juz chcialabym w odwiedziny przyleciec a jeszcze nie wylecialam ..ahaha..:D i sprawdzam tez juz ceny biletow..bo planuje przyjazd mojej mamy i taty do nas..ahaha..:D ..chyba glupieje ostatnio cos..:D

nie straszcie
ja chce miec choc jedno grzeczne dziecko
zwariuje z dwójką oszołomów, Filip ma takie pomysły ze ręce padają
po tylu dniach upałów w koncu deszczyk - cos pieknego :))

didi ja juz dawno kupiłam mojej mamie bilet na wrzesien a i tesciowa ma juz na swieta bilety kupione, im wczesniej tym lepiej

reklama
didi no juz niedlugo i przytulisz sie do mezyka a mezyk do was

filipi brojaki takie sa super-no wiem ze umeczenie ja jak pilnowalam chrzesniaka (mial wtedy 3 latka) to co on nie powymyslal,wulkan energii i glowe trzeba na karku-2 filipy beda grandzic-a coreczka bedzie grzeczna ;)

a ja ni z gruszki ni z pietruszki lece juz 3 sierpnia-dzis kupilam bilet-tanio nie bylo ale nie az tak kosmicznie drogo
ale jestem happy
didi ty to juz masz wszystko uszykowane a ja jeszcze tyle spraw na glowie ::)
ale dobrze ze bede miec tak napiete dni to szybciej zleci

buziaczki

Do góry