reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

sylwia532
Lece z maluszkiem w brzuszku, moja gin zaopatrzyla mnie w ''zestaw pierwszej pomocy'' no-spe i luteine zeby nie daj boze cos sie nie stalo, ale akurat sie zacznie piaty miesiac wiec mysle ze bedzie spokojnie.
Pozatym bede z moim M. na pokladzie to wszystko bedzie ok.

reklama
no to dzidzius bedie mial pierwszy lot za soba ;)
pewnie ze wszystko bedzie ok
a w jakim miescie sie osiedlacie?jezeli moge spytac

czesc kochane :)
my z jolunia co prawda jeszcze w polsce ale we wrzesniu maz a w pazdzierniku my zostaniemy mieszkancami irlandii :)
zaraz sobie poczytam co ile kosztuje i jak wam sie zyje w krainie deszczowcow
mam nadzieje ze przyjmiecie nas serdecznie :)
pozdrowionka :)

jak juz poczytam to skrobne na swoj temat cosik wiecej :)

basia witaj :)

ja co prawda jeszcze w polsce ale juz druga noga na wyspie ;)
jutro o 13 bede juz na miejscu i zobacze sie z mezem a maz zobaczy synka po 2,5 miesiecznej rozlace

sylwia - udanej podrozy i koniecznie napisz jak malemu w samolocie sie spodoba... my pewnie bedziemy lecialy noca i troche sie obawiam ze jola bedzie marudna i spiaca

nio a ja znowu z przerwami, mały daje mi popalić, ten w brzuszku oczywiscie, jejku to dziecko chyba nigdy nie śpi, mam nadzieje ze po drugiej stronie bedzie inaczej
poza tym ze duzo leze to i powoli szykuje wyprawke dla dzidzia, który nie ma jeszcze imienia !! jakos nie mozemy sie w tej kwestii dogadac

Basiu odpisałam na priv, witamy na forum

Sylwia pewnie cieszy sie długim weekendem z małzonkiem i syniem :))

aniay ja niedawno leciałam z brzuszkiem i było całkiem mozliwie gdyby ni emój synek, który bardzo xle zniósł lot tym razem :/ poprosiłam o miejsce na samym początku botam jest najwiecej miejsca na nogi i jest wygodniej dla ciężarówki

didi powodzenia :)

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)

Mieszkam jak narazie w Polsce, ale niedawno moja rodzinka wyjechala do Irlandii i maz tak sie napalil, ze ma ochote rowniez wyjechac.

Jak narazie sa plany wyjazdu kolo listopada, znalezieniu pracy, zalatwienia lokum i pozniej ja z cora dojade niby po Nowym Roku :)

Wpadlam na wasz watek poczytac, jak wy sobie radzilyscie na poczatku i jak wyglada to teraz i czy jestescie zadowolone.

Bo przyznam sie szczerze, ze ja sie obawiam tego wyjazdu i troche sie boje... nieznanego chyba.

Pozdrawiam i trzymajcie sie na obczyznie :)

To ja może (po milutkim przywitaniu) przejdę do konkretów ;D

Dziewczynki proszę o odpowiedzi:

1. Jakie mleczka są dostępne w Irlandii?
2. W jakiej cenie są pieluchy jednorazowe i jakich firm?
3. Czy ubranka dla dzieci są bardzo drogie?

Będę wdzięczna nawet za ogólne odpowiedzi :)
Pozdrawiam

Witaj martusia_78 :)

reklama
Basia80 pisze:
To ja może (po milutkim przywitaniu) przejdę do konkretów ;D

Dziewczynki proszę o odpowiedzi:

1. Jakie mleczka są dostępne w Irlandii?
2. W jakiej cenie są pieluchy jednorazowe i jakich firm?
3. Czy ubranka dla dzieci są bardzo drogie?

Będę wdzięczna nawet za ogólne odpowiedzi :)
Pozdrawiam

To ja szybciutko odpowiem :)
1. Na mleczkach się nie znam, bo my jesteśmy "cycowi"
2. My kupujemy Pampersa 24e za Mega Pack (3xpaczka po 43 szt)
3. Ubranka są niedrogie (tzn. drogie też są, ale naprawdę za niewiele można kupić fajne rzeczy). Ja raczej kupuję w Irlandii.

Pozdrawiam ciepło!!

Do góry