reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

magialenna
hejka...wiesz co wejdz na www.forum.banda.pl to jest forum mamusie na emigracji i tam dowiesz sie wszystkiego o zasilkach na dziecko a raczej twoja kumpela..:) bo tu ostatnio cisza wieje a tam jest zawsze ruch no i moderatorka forum siedzi w IE wiec napewno pomoze..:D

no a moj wyjazd na wyspe przesunal sie az do 26 lipca..no ale to tylko 2 tygodnie pozniej wiec wytrwam napewno..:) a pozniej zamecze chlopa..ahahaha >:D

reklama
Witajcie!!!! Wreszcie do Was wróciłam!!! Założyli nam internet,więc pisze.
Jeszcze nie zdążyłam prześledzić wszystkich zaległości w naszym wątku. Ale postaram sie to zrobić.
U nas wszystko w porządku. Mieszkamy już na nowym domku i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni.
Domek jest większy niż nasz poprzedni i ma dużo większy ogródek.
W poprzednim poście przesłałam Wam kilka zdjęć.
Paulinka rośnie i codzień zaskakuje nas nowym słownictwem.Ogromnie nas to cieszy!
W przedszkolu świetnie sobie radzi.Ja nadal pracuję,choć kosztuje mnie to sporo nerwów. Praca jest okropnie stresująca....
Już rozglądam sie za czymś innym...
Ciesze sie,bo 26 lipca lece z Pauliną do babci do Polski!!! Potem doleci do nas małżonek.
Poza tym wszystko w porządku.
Anineczka!Gorąco zapraszamy na tą długo obiecywaną kawe!!!!
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!
PA!

To zdjęcia znad oceanu.Korzystaliśmy z pięknej pogody.
To moja Paulinka-mniejsza oraz córcia Weronisi-ta większa.HA!
Ps.Weronisia!mam nadzieje,że nie masz mi za złe ,iż wkleiłam na forum zdjęcia Twojej pociechy???
Pozdrawiam!

hej adusia widzę,ze masz wolne dzisiaj:),nie nie mam ci zazłe absolutnie,ja ostatnio nie wklejam zadnych zdjeć,bo tak tu tylko wpadam na chwileczkę i nie mam czasu na zdjecia,ostatnio chciałam wkleić taki albumik,ale mi nie wychodzi tylko sie wkurzyłam i tyle.... :mad:
a co u was,parę razy dzwoniłam,ale jakos bez skutku :(
u nas po staremu,ja czuję sie dobrze i rosnę w szerz ::),panna nam troche kaszląca się zrobiła,takze siedzimy w domu :-[ i tak czas leci,jutro znowu do pracy....
moze spotkamy sie na jakiejś kawce?
a czy zdjecia do ciebie dotarły?,bo wysłałam z innego adresu.
pozdrawaim

trzymajcie się wszystkie kobitki pa pa

Witajcie!!!
Ale tu cisza....
Gdzie sie podziały wszystkie mamuśki z Irlandii???
U nas w Cavan mamy od wczoraj brzydką pogode.Zrobiło sie zimno i często pada w ciągu dnia. Szkoda...
Wrzucę Wam kilka zdjęć z upalnych dni.
Pozdrawiam!!!
Anineczka,odezwij sie! Kiedy przyjedziecie na kawke?

witam witam nie zagladalam dawno

adusia sliczne zdjecia a propo interrnetu to jaki najlepszy?bo maz zaklada sobie niedlugo.

my dojezdzamy tzn.dolatujemy do tatusia w sierpniu jkos na poczatku-musze rozejrzec sie za jakims biletem
a mam pytanko jak przewozi sie takiego niemowlaka?

ach bede gdzies pod limerickiem
pozdrawiam

reklama
dzieki
didi a ty juz u meza czy jeszcze w polsce?

a mam pytanko jak zalatwialyscie sprawe odnosnie przychodni dla waszych maluszkow?tak zeby mial darmowe wizyty szczepienia itp.

Do góry