reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Boziu...cisza straszna.
Melduje,ze zyje.
Przeprowadzilismy sie i dotej pory sie rozpakowywujemy ;D
to juz tydzien ;D ;D ;D
I juz nigdzie wiecej sie nie przeprowadzam! No chyba, ze juz do swojej chaty ;)
A gdybym miala wrocic do Polski to tir by nie starczyl ::) ;D
Narazie nie mam jeszcze netu,ale mysle, ze to kwestia tygodnia...mam nadzieje :laugh:

Halo laski odzywajcie sie :)
adusia co tam u Ciebie?
Flipi? Gdzie jestes kochana? Co sie dzieje??
didi, o tak dziecie najwazniejsze.
Szmiks witaj i zycze powodzenia ;) z tutejsza sluzba zdrowia ;)
naja za duzo pracujesz!!! Kiedy ty odpoczniesz?
weronisiu dziekuje w imieniu Antka za zyczonka i Twoim brzdacom tym juz na swiecie i jeszcze w brzuszku, spoznione zyczonka
sylwia532 zycze Wam rychlego spotkania z mezem.

Czy u Was tez przez cztery dni upaly?
Super co? ;) ;D

reklama
Witam wszystkie mamusie i ich pociechy!!!!! ;) bardzo długo tu nie zagladałam ale miałam duzo spraw do załatwienia, w sprawie wyjazdu! I w koncu lecimy 15czerwiec. Jestem taka szczesliwa,ze bedziemy juz z mezem i tatkiem razem. Co do szkół to juz sie nie boje ze dzieci sobie nie poradza,jakos to bedzie!!! :laugh: Zamieszkamy w Mullagh [wiocha] ale mysle ze z mamusiami z cavan bede mogła spotkac sie na kawce lub spacerku!!! Czy znacie moze jakies polskie rodzinki mieszkajace blizej np.Virginia,Bailieborough????? POZDRAWIAM SERDECZNIE Z ZIMNEJ POLSKI anita1

czesc
ja tez dluuugo nie zagladalam, ale juz jestem. baaaardzo szczesliwa. znalezlismy domek, z ogrodkiem i kominkiem :) wylatuje 28-ego! a w przyszlym tygodniu moj maz wpada na pare dni, bo mamy wesele najlepszych przyjaciol. juz sie nie moge doczekac!!!
no, lece
mam tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkich bardzo upalnie :p
u nas wszystko po staremu ja juz brzuchata,bo to 16-y tydzień,ale czuje sie dobrze.

anineczka adusia nie ma jeszcze netu,ale napeno jak tylko będzie mieć to sie odezwie,domek mają fajowy ::)

hej anita1 ostatnio przejeżdzałam przez"twoje" miasteczko i musze ci powiedziec,ze do Cavan tojest troszke daleko,ale mysle,ze możliwe bedzie jakieś spotkanko kiedys-pozdrawiam

pozdrawiam wszystkich i muszę lecieć to pa :D

hej hej..dzewczynki

Weronisia..ale masz fajnie zawsze jak czytam o mlodych zafasolkowanych to mam lzy w oczach..a Ty uz niedlugo kopniaczki poczujesz wszystkoz alezy od dzidzulka..jak silny to powinnas juz niebawem czuc bo zaczynaja sie od 17 tygodnia ..:D

przypomina mi sie nasz 1 kopniaczek..a ja tempota myslalam ze glodna jestem i mi w brzuszku burczy a to moje male sie wiercilo jak jakis robaczek..:D taki kochany synus ze zaczal sie ruszac w imininki swojego tatusia..:D

a ja juz coraz blize wyjazdu;D

hej didi ja juz wchodzę w 17 tydzień,i juz jakies bulgotania czuje czasmi coś tam się poruszy,słabo jeszcze wyczuwalne,ale uczucie fajne :D sama pamietam jak panna dawała czasmi popalić ;)pobutki o 4-ej nad ranem,bo tak kopała że nie szło spać :D,ale jak sie urodziłą to budziła o 5-ej ::)...taki z niej ranny ptaszek

no hejka co tak milcząco???
ja od wczorej czuje malutkie kopniaczki :Dmiłe uczucie,ale za to czułam sie fatalnie,dziś o niebo lepij :)
jutro wizyta u lekarza mam nadzieję,ze wkońcu zrobią mi konkretne badania i dowiem się jak tam rośnie maluszek,a poza tym u nas nic ciekawego pozdrawiam pa pa

witam,
ja jeszcze nic nie czuje, bo to dopiero 9 tydzien :D, ale za to jem za pieciu, a brzucha nie widac - hehe,
pozdrawiam

reklama
czy jest tu jakias mama z Cork?
moja kumpela z mezem i 1,5 roczna corka,nie dlugo wybieraja sie wlasnie tam...
i maja kilka pytan...
czy moga liczyc na jakas pomoc od panstwa,na jakies zasilki na dziecko?

Do góry