reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam, rozpisałam sie i wcieło mi posta :/
no nic to spróbujemy raz jeszcze ale juz w skrócie

czasu u nas brak na wszystko, jak nie chorujemy to cos innego sie przytrafia, szukanie samochodu i domu starwsnei neifajne, czasochłonne i denerwujące
autko jakies w koncu kupilismy teraz szukamy domku, mam nadzieje ze juz w najblizszych dnaich bede sie mogła przeprowadzac

przeczytałam zzaległosci i sie troche pogubiłam, no nic nadrobie powoli
witam nowe mamy

Adusia gratuluje pracy

Weronisia gratulacje ogromne z powodu fasolki, nakeidy masz termin?

za miesiac lecimy na dwa tygodnei do PL wiec odpoczniemy i spotkamy z rodzinką, przyjaciółmi, mam zamiar kupić wózek dla bąbelka i sporo innych rzeczy, ciekawe jak ja si ezabiore w drodze powrotnej ::)

zazdjeciuje wam troszke i uciekam bo mój mis marudzi, chory biedaczek, moze zaśnie to i ja ym chetnie pospała
maleństwa chyba nei pokazywałam wiec sie tu pochwale, ja i moje brzuszydło sporawe no i oczywiscie mój urwisek

reklama
filpi, milo cie widziec :) zwlaszcza brzusio na zdjeciach :laugh: extra!! no i twoje male /no, nie takie male../ to kawal przystojniaka ;)

Kansia, ja dawalam tylko szynke, ale jak bylismy ostatnio maly mial 11 mcy. co do sklepow to sa na moore str, ballybough rd, na meath str. sa informacje w oknach 'polskie wedliny'.

cholera jasna, moje dziecko ma prochnice. i to skad?! slodyczy nie lubi, zabki mu myje, odkad wyrosly.. okazalo sie, ze kazda biala plamka, jakby przebarwienie na zabkach to poczatek prochnicy. kazalam mu pokryc srebrem. trudno. wole ciemne zabki, niz dziury, ktore by go bolaly. ale jestem wsciekla.

hej hej.,..:)

Filpi..:)..ale slodki brzusio..a foasolka sliczna ..hmm..w sumie to juz nie fasolka tylko duze cieciatko..:)...az zazdroszcze ale tylko brzuszka i kopniakow od srodka..bo ja teraz dostaje kopy od zewnatrz..;D :D

Anineczka..witaj urlopowioczko..:)..moj men kazal mi sie zapytac jakiego najlepiej wybrac lekarza w Galway...:)

jejku dziewczynki zostalo mi jeszcze 1,5 miesiaca i bede juz z moim facecikiem..doczekac sie juz nie moge az mi sie juz sni ze tyle sie juz do niego..achh,...:)..

dzindoberek ;D

didi kurcze, sama niewiem. Ja mojego nie polecam bo sama musze zmienic. A tak naprawde malo jest tutaj osob ktore mogly by mi polecic kogos bo rzadko ktory polak sie tu leczy.
Lekarze tez sa przydzieleni na rejony miasta. Czyli jak bedziesz mieszkala w danej dzielnicy, bedziesz wybierala lekarza z tamtejszej "przychodni".
No didi mysle ze sie spotkamy za 1,5 miesiaca ;)

Flipi wgladasz pieknie.
Adusia ty chyba zmienilas diametralnie kolor wlosow. Kiedys bylas brunetka 8) ;)

Moje zdjecie slubne ;D ;D ;D

Anineczka...wygladacie super a ten usmiech maluszka..slicznie..:) no ja mam taka nadzieje ze sie spotkamy..:)..a z tego co moj men mowi to juz obie zaplanowal ze bedziemy mieszkali w salthill..:)

No no didi Salthill to piekna dzielnica ::) Tuz tuz nad oceanem...pieknie tam jest.
Ja tez bym tam chciala,ale daleko do pracy bym miala :p
Jutro bede miala wiecej zdjec to powklejam

Anineczka piekne zdjecie dawaj wiecej jak najbardziej, duzo duzo wiecej

Didi juz niedługo i bedziecie razem, czas szybko leci

ja juz pakuje chatke powoli, dzisiaj mąż jedzie obejrzec jeden domek rozklad znam ciekawi mnie tylko czy jakos mozliwie umeblowany, ostatnio oglądalismy domek w pieknej dzielnicy, dom jako budynek wprost bajka ale w śroku tragedia, kazda sciana inny kolor a meble z demobilu :/ wrr paskudztwo a facet z agencji tak wychwalał w sobote była identyczna sytuacja jak zobaczyłam za co miałabym płacić 900euro co meisiąc to mało nie padłam, sprzety w kuchni pochodziły chyba sprzed 50 lat :/ ten dzisiejszy mógłby byc trafiony na tej samej ulicy mieszkają nasi znajomi i bardzo podobają mi sie te domki

reklama
Witam wszystkie mamusie i dzieciaczki :)

Flipi lasia z ciebie, szczuplutka tylko piłeczka z przodu, mi w ciazy wszystko rosło nie tylko brzuch ;D

Anineczka tez jestem za tym zeby zdjec było duzo wiecej :laugh:

Pozdrawiamy i zyczymy miłego dzionka!!!

Do góry