reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
weronisia, to oficjalne gratulacje :laugh: super!! bardzo sie ciesze! i trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze szlo :)

Gratulacje,Weronisia!!!!
Szczerze mówiąc,to już sie domyślałam....
Czy to z tej okazji wyprawialiście ostatnio taką huczną impreze z grilem? Słyszałam,że było tłoczno i gwarno...
Gorąco pozdrawiam i życze dużo dobrego!!!!
Całuje!!!

Witam wszystkie Mamy:)) Dopiero co natknęłam się na to forum (zresztą dzięki jednej forumowiczce:). Powoli przebrnęłam przez cały "irlandzki" wątek - ufff ;D Jestem tutaj (mieszkamy w Dublinie) od połowy marca, mój mąż pracuje tu niemal od pół roku. Na razie cieszymy się sobą, bo mieliśmy długi czas rozłąki - ach... z tego co czytałam wiele z Was przez to przechodziła. Z tego też powodu, na razie nie tęsknie bardzo za Polską, tylko cieszę się, że możemy w końcu być razem ::) Mam ślicznego i kochanego synka, który już niebawem skończy roczek!! Sama nie wiem kiedy mu minął ten czas, bo dokładnie pamietam jak zobaczyłam dwie kreski na teście i wydaje mi się, że to było tak niedawno:)))

Pozdrawiam ciepło!!!

oo.. i nowa mama :) kansia, milo cie poznac. choc przez chwilke mialam wrazenie, ze spotkalysmy sie kiedys u dave`a w 'zaglobie', ale chyba sie pomylilam :) mam nieco znajomych na tallaght, zreszta do domu przedtem jezdzilam autobusem, ktory dalej do square`u jechal. to byly czasy beztramwajowe w dublinie :) nie tak dawno temu zreszta, w koncu pierwsza linie otwierali jakies dwa lata temu. a tallaght polska dzielnica, jak mawiaja.. gdzie sie czlowiek nie ruszy to cyfra na domu ;)

Witam moje drogie.wszystkim gorąco dziękuję za ciepłe słowa i gratulacje.Cieszymy się ,że znowu zostaniemy rodzicami,choć to dopiero w listopadzie,pewnie niejedno nas zaskoczy i zmęczenie da popalić,ale co tam,będzie dobrze.U nas dziś piękny dzionek chba skoczymy gdzieś połazikować:)życze i wam udanego dnia.pa pozdrawiam gorąco

O tak! Cieplutko u nas dzisiaj! W słoneczku można sie opalać.
Ja dziś wypoczywam,bo jutro do pracy. Cały następny weekend mam pracujący,więc musze korzystać z tego...
Małżonek sadzi właśnie róże w ogródku a Paula jeżdzi samochodzikiem. Ja siedze w kuchni i pichce obiadek.
Dzionek mija...
Pozdrawiam wszystkie mamusie!

reklama
czesc wlasnie niedawno wrocilismy ze spacerku. bylismy w Botanic Gardens, a oto pare zdjatek:

271.gif

kwiaty29cx.jpg

271.gif

kwiaty11bf.jpg

271.gif

kwiat35bm.jpg

271.gif

kiniaijaogrod27hg.jpg

271.gif

kiniaijaogrod7pn.jpg

271.gif

jaogrod8iq.jpg