reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Moi znajomi zatankowali kiedyś caluśki baniak i pojechali na zakupy wrócili chcą odpalić piec a tam zero oleju:szok::baffled: a co najgorsze w okolicy tylko sami Polacy mieszkali :-( jak to człowiek człowiekowi wilkiem jest :baffled:

reklama
hej Dziewczynki:-)
aaniaa - dobrze, że Kacperek przybiera na wadze. troszkę mało, ale zawsze coś - zobaczysz na szczepieniu:tak: a jak coś, to pakujcie się i do PL.

a ja byłam w socjalu - musiałam jechać 2x bo pani wymyśliła sobie jeszcze akt urodzenia dziecka:baffled: no i znów będę czekać na decyzję... zapytałam się, czy coś wiadomo o mojej MC, bo już minęło ponad 2 tyg od złożenia. a ona pokazała mi stertę papierów i stwierdziła, że właśnie tam leży, bo nie miała czasu żeby rozpatrzyć:szok: no ale postara się to zrobić niedługo :no: ehhhh.... a najgorsze, że nie mam samochodu, bo mój A wymienia mi od niedzieli klocki hamulcowe:baffled: no i musiałam się "przeprosić" z autobusami;-)
lecę wstawić zapiekankę do piekarnika - smaka mi narobiłyście:tak:

Pauletta-bo na obczyznie jest tak,że najbardziej się można bać-rodaka-smutne,ale prawdziwe:-(
Lecę kąpać młodzieży moje...Upiekłam babeczkę-chwalę się:sorry2:
Słodkich snów kochane i do następnego

Hej ja tylko na chwile.
tichonku wyniki wyszly w normie ale nie sa zbyt wysokie mieszcze się w tej niskiej granicy a to oznacza że muszę unikać ludzi chorych i dużych skupisk i po kinie:-:)-(Molekularnych wciaz nie ma choc lekarz stwierdzil ze one tylko sa potwierdzeniem czy jest rak czy nie i pocieszyl mnie ze gdybym miala raka to biale cialka krwi wogole by mi nie wzrastaly. Kiedy masz wolne Agusik bym odwiedziła Cię na kawce???
Następna wizyta za 4 tyg i znów w nerwach tak jak dziś szłam jak na skazanie. Co się dowiedziałam jeszcze że gdybym 3 tyg złapała groźnego wirusa badź tą swinska grype byłoby pomnie:-:)-( Oj musze teraz dbać o siebie i uważać. Ok dość żalenia się uciekam do wanny a potem spać całą noc myslałam o dniu dzisiejszym i jestem ospała
dobranoc

karolinanicola - super, że wyniki są dobre:tak: a kino nie ucieknie - teraz tylko uważaj na siebie i podkuruj na maxa;-) będzie dobrze:-)
misia - powodzenia jutro:tak: i żeby tylko stres cię nie "zjadł";-)
widzę, że cisza tutaj niesamowita:szok: w takim razie ja też uciekam - może w końcu skończę książkę czytać:sorry2:
spokojnej nocki;-)

A kiedy bedziesz na szczepieniu,bo ja we wtorek.Ile kacper ma,bo nie doczytalam:sorry2:
Mam sie umowic na przyszly tydzien... a na ktora masz godzine? Ja moge sie umowic na wtorek ale dopiero na pierwsza albo po pierwszej.... Fajnie jak bysmy sie spotkaly:tak::-)
A Kacper 11 lutego skonczy 3 miesiace...

A ja mialam dzisiaj gosci jednych potem drugich i dopiero niedawno moglam sie zabrac za nalesniki.... Ale akurat zaraz O wejdzie z pracy to bedzie jadl jeszcze cieple. Kacper juz usypia... cos tam sobie pod nosen jeczy.... a ja w koncy mam troche czasu:tak::-)

No a tak wogole to dla Misi i Aarona (o ilo dobrze pamietam imie;-))
Wszystko co piękne na tym świecie,
wszystko co szczęście wróży
niech się wam razem w jedno splecie
i będzie słońcem w życia podróży
!!!!!

najserdeczniej zycze:tak:
Moze troche szybko ale chociaz pierwsza:-D

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki.
Misia chcialam Tobie i Twojemu przyszlemu mezowi zyczyc wszystkiego co najlepsze z okazjii jutrzejszego dnia.Pewnie jestes strasznie zabiegana i zestresowana:tak:Jak juz bedzie po to prosimy o relacje i fotorelacje.
Pauletta jesli mozna to ja jutro chetnie wpadne zobaczyc nowe mieszkanko.Podaj prosze adres:tak:
A Wy mamuski macie jakies pomysly na zblizajace sie walentynki?

Misiu-żebyście przez całe życie byli ze sobą tacy szczęśliwi i tak bardzo chcieli być razem jak wczoraj dziś i jutro.Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze życia:-)
Aaniu-mój Danielek kończy 3 miesiące 12-go:-DA co za szczepienie ma Kacperek?w 3-cim mies?
Andzulina-cisza,bo jakoś ja się przyplątałam...Kiedy mnie nie ma o tej porze na forum wrze;-):-p
Karolinanicola-trzymam kciuki aby już teraz było lepiej...Oszczędzaj się i dbaj o zdrówko:tak:
Marta-co Cię dziś nie ma za bardzo?Chatka wysprzątana?
Wilwia-ja raczej tak tradycyjnie-dzieci spać a my jakaś kolacyjka i...przytulanko z kajdankami w roli głównej(mam 2 pary czerwonych od siostry)

Ostatnia edycja:
reklama
Pauletta jesli mozna to ja jutro chetnie wpadne zobaczyc nowe mieszkanko.Podaj prosze adres:tak:
A Wy mamuski macie jakies pomysly na zblizajace sie walentynki?
Adres wysłałam na priv :tak: super że przyjdziesz :-)
Co do walentynek to ja ostatnio zobaczyłam takie jadalne pisaki do ciała a powierzchnię do pisania to ja teraz mam :-D:-D:-D

Do góry