asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My po obiadku. leje, więc ze spaceru nici.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam dwie wersje,obie z ziemniaków ugotowanych na pół twardo(w łupinkach)-przekrajam je w pół i łyżeczką wydrążam środek(ugniecione środki wrzucam do miski do której dokładam);A ja juz posmazylam nalesnikow,posprzatalam,pranko sie pierze i odpoczywam.Brzuch mnie ciagnie jak za duzo pochodze wiec juz dzis nic nie robie.
Lubiczanka jak robisz faszerowane ziemniaczki? Narobilas mi smaaaka!
Hmmm..Znam jednego fajowego Ende,wiec moze do tego doktorka zapukamymadbebe[/B] ja w Tuam chodziłam do Mary Waldorn czy coś takiegdradzam
Kiedyś powiedziała mi,że jestem przewrażliwioną matkąI więcej nie poszłam
A z Mc jest tak,że jak nie ma twojego doktora to inny cię przyjmie,oczywiście nie płacisz wtedy
Później moją ciąże prowadził dr.Harhen Enda i był ok jako pediatra również w
Eastland House Dublin rd
widzisz z ta madroscia to tak nie do konca.ja tez niby madra bo wiem,ale generalnie nie dopilnujesz skurczysynkowmadbebe-teraz już w2iem...Mądry Polak po szkodzie![]()
A kiedy bedziesz na szczepieniu,bo ja we wtorek.Ile kacper ma,bo nie doczytalamJa tylko tak na chwile powiem co u lekarza...
Wiec kacper wazy 6160 wiec przytyl 200g od 13 stycznie. Malo!!! Ale Cudowa mi powiedziala, ze nie wiadomo w sumie kiedy on to przytyl. Bo zwracal 2 tyg wiec wtedy najprawdopodobniej nie przytyl, wiec przez ostatni tydzien chyba przybral. No i mam za tydzien przyjsc na szczepienie i zobaczymy ile bedzie wazyl przez. I jak przytyje dobrze to git a jak nie to bedziemy sie zastanawiac nad szpitalem albo nad polska.
Ide na zakupy bo ja do lodowki a tam tylko swiatelko.
I jeszcze nalesniki mnie czekaja i jakies sprzatanko
Wieczorkiem wpadne.