Hej mamunie:-)

noo a teraz ide ogarnac ten balagan..i smazyc nalesniki.
90euro za ogromny pokoj z pysznym sniadaniem,przy samej autostradzie.Zawsze tem nocujemy,nasz staly hotel.Gastone wielkie dzieki....musze szukac dvd dla malego:-)
my bylismy w Holandii w hotelu.
Jak jechalismy do PL i jak wracalisy.
Placilismy 100e za noc razem ze sniadaniem,a w Belgii ile placiliscie?
Kochana mam to prawie codziennie.Ostatnio wczesniej ide sie polozyc,wiec mam zawszenadzieje ze zabawki chociaz pozbiera.Rano wstaje tornado w pokoju a o kuchni nie wspomne.I na dzien dobry odechciewa mi sie wszystkiego.Witam ;-) i ja w bojowym nastrojumiałam straszny sen na którym ostro pokłóciłam się ze swoim m i ryczałam nagle obudził mnie jakiś hałas
ja patrze a to już prawie 10 mojego dziecięcia w łóżku nie ma tylko buszuje po mieszkaniu a ja nawet nie wiem jak długo
na szczęście nic sobie nie zrobił ani nic nie nabroił
ale nic to wchodzę do living roomu a tam jeden wielki ZONK prosiłam męża aby przed snem trochę ogarnął bo ja już wieczorkiem nie miałam siły i żeby rano wywalił kartony po pizzy hut i co tak jak zostawiłam wszystko wieczorem tak było
ja nabuzowana po śnie jeszcze się poryczałam dzwonię do mojego żeby mu nawrzucać i kolejny ZONK jego telefon leży na kanapie i wesoło sobie dzwoni
właśnie zadzwonił od szefa na swój tel. jak usłyszał moje wyrzuty to stwierdził że przecież nie było nic do zrobienia
a tu ku*wa jakby tornado przeszło bo mój synek wieczorami właśnie takim tornadem jest
czy Wy baby też tak macie ze swoimi że jak palcem nie pokażecie gdzie jest bałagan to oni nie zauważą??
ehhh brak mi słów normalnie a ja od rana na wysokie obroty musze wskakiwać czuje się taka bezsilna czasami :-(

noo a teraz ide ogarnac ten balagan..i smazyc nalesniki.