justysia21
Elfikowa mama :D
kamcia ogromne gratulacje dla ciebie i dzidzi spory z niej klocuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slyszalam od farmaceutki w PL, ze bardzo dobrze jest plukac gardlo woda utleniona w proporcji 1:10 (1 lyzeczka w. utlenionej na 10 w. zwyklej).Kochane spokojnie byłam u lekarza wczoraj i nic nie stwierdził od czego 39,5 M pojechał do wezdoca bo znów naszła mu gorączka pani stwierdziła że ma więzły chłonne dość duże i dała antybiotyk bierz go od wczoraj a dziś wyszły bąble ropne a szukam domowych sposobów żeby mu złagodzić ból pukanie szałwią np.
ja wlasnie bede szczepic przy okazji tez 6w1,jakos za tydzien. Nie ma co,mysle ze lepiej zapobiegac niz leczyc. Ta szczepionka jest w 2ch dawkach,druga dawka po 4ch tygodniach,a koszt to tutaj 90euro za dawke.z tego co sie orientuje to tu tez sa platne...ja nie szczepilam bo sie zgapilismy troche i bylo juz za pozno bo do 6 mca tylko mozna podac, sa 2 dawki...