reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ło matko!Znaczy-matki!:szok:
A co Wyście się tak rozpisały?:shocked2:
Wyjść z domu nie można na kawusię(dziękuję karolinanicola:tak:) bo zaraz problemy z nadrabianiem Was się pojawiają!
Karolinka-śliczny suwaczek!:tak:
ewekom:właśnie w weekend wybieram się do Dundrum shopping center,jeszcze mnie tam nie był.Mój mąż tam szkło zawoził i mówił,że duży,fajny...Czas sprawdzić samemu:tak:Napiszę Ci jakie wrażenia:-D
jola.24
Ty to się masz z tym swoim maleństwem...:eek::-D
justysia21 welcome back!

Tichonku musisz u karoliny na kawce przed komputerem siedziec :-D:-D
Emily nie leczyłabym anginy na własną rękę :no:
Jola ten Twój mały szczeniaczek taki niegrzeczny :shocked2::-D
Moja też dziś wybłocona,ale wczoraj ją kąpałam i nie będę jej znowu kąpac...walka z wiatrakami jak to nisko podwoziowy pies i co wyjście na dwór brudna wraca.Zaschnie to odpadnie :cool2::-D

My już po obiadku,bąki zbijamy :happy:

No szalejecie kobietki z tym pisaniem widzé ze forum mamy poetyckie;-)
Kasia Irlandka ja bawié sie z mala na tej pilce tylko przy okazji dowiedzialam sie ze swietnie wplywa na rozwoj i czasem tak sobie cwiczymy.
Tichonku dziékuje za wizyte tylko baty sie naleza za niezjedzone ciasto, za to kawusia na 6+
Anineczko Tichonek taki szybki ze w 5 min dotarl do domu a za jaká spr. to sam powie normalnie ma male zalanie tylko odgórne.:eek:

Kochane spokojnie byłam u lekarza wczoraj i nic nie stwierdził od czego 39,5 M pojechał do wezdoca bo znów naszła mu gorączka pani stwierdziła że ma więzły chłonne dość duże i dała antybiotyk bierz go od wczoraj a dziś wyszły bąble ropne :tak:a szukam domowych sposobów żeby mu złagodzić ból pukanie szałwią np.

Kochane spokojnie byłam u lekarza wczoraj i nic nie stwierdził od czego 39,5 M pojechał do wezdoca bo znów naszła mu gorączka pani stwierdziła że ma więzły chłonne dość duże i dała antybiotyk bierz go od wczoraj a dziś wyszły bąble ropne :tak:a szukam domowych sposobów żeby mu złagodzić ból pukanie szałwią np.
Slyszalam od farmaceutki w PL, ze bardzo dobrze jest plukac gardlo woda utleniona w proporcji 1:10 (1 lyzeczka w. utlenionej na 10 w. zwyklej).
Ponoc woda z sola tez pomaga.
Ja nie moge niestety takich rzeczy stosowac, bo jestem bardzo wrazliwa:eek: i po pierwszym gul-gul mam cofke:szok::-D

z tego co sie orientuje to tu tez sa platne...ja nie szczepilam bo sie zgapilismy troche i bylo juz za pozno bo do 6 mca tylko mozna podac, sa 2 dawki...
ja wlasnie bede szczepic przy okazji tez 6w1,jakos za tydzien. Nie ma co,mysle ze lepiej zapobiegac niz leczyc. Ta szczepionka jest w 2ch dawkach,druga dawka po 4ch tygodniach,a koszt to tutaj 90euro za dawke.
Pogoda dosc ladna byla,moze wody opadly nieco:eek:A.wroci to sie okaze..
Moje dziecie spi tylko gdy mama lezy obok,wiec za dnia korzystam z kazdej minuty.Dobrze chociaz ze sie pobawi troche to mam czas cos zjesc:happy:Usprawiedliwia ja fakt,ze w nocy ladnie spi,z malymi wyjatkami;-)
pozdrawiam:happy:

reklama
Do góry