reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dzieki kobietki za odpowiedz:O)patrzcie co znalazłam.,loki robione prostownica robiła ktoraś z was???????[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=74Z8cVH3xJo"]YouTube- Jak zrobić loczki prostownicą część 1[/nomedia]

Ostatnia edycja:
Hej hej kobietki :-):-) z wieczora .
Julio 28 świetny filmik nawet nie wiedziałam że takie cuda można robić prostownicą czego to ludzie nie wymyślą może sama spr kiedyś:rofl2:
Gastone narobiłaś mi ochoty na pizze i zaraz biore tel i zamawiam bp po tej wyprawie na dublin zgłodniałam.
Dziś w Swords w markecie było wielkie oblężenie wyobrażacie sobie że zero miejsca parkingowego wszędzie napis full :szok: szok normalnie a w Smysie to kolejki niesamowite co się dzieje czy to już prezenty na mikołaja. Kórcze za oknem słyszę jak jakiś kot mi wyje sporo tu bespańskich biega oby tylko arii mi nie nucił do snu bo będa ziemniaki lecieć z balkonu:-D:-D:-D

Co do loczków to spoko sprawa ale jakie laska kity pociska to szok:)
Byłam na chwile u sasiadki wrocilam polozylam Oliviera i teraz mam plaster rozgrzewajacy na plecach no wiec nigdzie mi sie nie chce isc zaraz zmykam do wyra:)
Sweet dreams

julia wlaczylam BB, luknelam na ta stronke, co podalas i juz mnie na nowo wciagnelo z you tube. Zamiast tutaj pisac, to ja tam lukam uczesania,fryzury i bla bla bla :-) Nigdy nie robilam lokow prostownica, wiec nie wiem czy wychodza ladne. Mam lokowke, specjalnie sobie kupilam jakis czas temu, wiec zostane przy niej :-) A co do dowodu, to Marta ma racje. Nie zabiora Ci dowodu,dopiero przy odbiorze nowego Ci go przetna troche. Tak jak z paszportem. Skladasz wniosek, to caly czas masz paszport dla siebie. Dopiero przy odbiorze nowego, dziurkuja Ci stary,przynajmniej mi tak zrobili kiedys :-)

Ale leniwie ta niedziela minęła :-) tak przyjemnie:tak: zaraz zmykam spać:-)
madbebe zastanów się jeszcze czy aby na pewno nie chcielibyście z kimś zamieszkać bo ja z powrotem chce :tak: i też chcemy zmienić dom tylko że mamy umowę do kwietnia czyli i tak musimy czekać :-( ale później będziemy czegoś szukać i właśnie chcialabym kogoś znaleźć do spółki :-)

Witam z rana!!!
Misia-dzięki za komplement:tak:I gratulacje dla Ala...Zuch chłopak:tak::-)
MamoAdy-wiesz czasem trzeba poszaleć,dlaczegoby nie z Martą;-):-D
Madbebe-wcale się nie dziwię,że o przeprowadzce myślisz...Ja bym chyba dawno wiała;-):sorry:
MartaF-to tak czy owak wyjazd był udany,bo do domku nie wróciliście z pustymi rękami(ja osobiście lubię takie wypady "po coś"i wracać z czymś dla siebie:tak::-))
Wilwia-może to zmiana klimatu daje się we znaki Maluszkowi:-(Mam nadzieję,że wszystko wróci do normy:happy:
No dobra-poszalałam sobie:eek:.Dopiero co odpaliłam komputerek a już się Danielek upomina o dostawienie do cysterny:sorry:W związku z tym-milusiego dnia Wam wszystkim życzę:tak::happy:

reklama
Dzień dobry z ranka:O)patrze przez okienko narazie nie pada ale juz sie chmurzy!!!!!!!moj juz wraca jutro z PL :tak:a tak na marginesie dziewczyny co robicie na sylwestra czy wybieracie sie gdzies tutaj na tańce????widziałam ogłoszenie na polskiej stronie ze dziewczyna za opiekuje sie dzickiem w noc sylwestrowa ponoć cena to 200eeeeee ,,,,no juz nie długo pokaża budzet na nowy 2010rok ciekawe jakto bedzie z tym rodzinnym.....hmmmmmm
75.gif
spadam narazie miłego dnia:O) wiadomosci z onetu:)
Strajk opóźni przelewy "benefitów"
Dziesiątki tysięcy osób, które w Irlandii pobierają zasiłki może otrzymać je w tym tygodniu później. Wszystko przez strajk pracowników sektora publicznego - informuje breakingnews.ie.

Jutrzejszy Strajk spowoduje, że jutro nie będą pracować wszystkie biura pomocy społecznej w kraju.

35 tys. osób, które oczekują, że w środę otrzymają przelewy zasiłków na dzieci, związanych z chorobą i innych będzie musiało poczekać o dzień dłużej. Problemy będą mieć także ci, którzy odbierają "benefity" w czekach.Strajk opóźni przelewy "benefitów"
Dziesiątki tysięcy osób, które w Irlandii pobierają zasiłki może otrzymać je w tym tygodniu później. Wszystko przez strajk pracowników sektora publicznego - informuje breakingnews.ie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry