_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hahah dobry wierszyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skad ja to znam :-)ja sie wycwanilam i zrobilam jak misia (podpatrzylam u niej na zdj. na nk:-))przystawilam lozeczko do lozka,z tym ze odkrecilam jedna sciankeTym sposobem mala jest bliziutko i nie trzeba wstawac:-)witam:-)
ja powoli odzwyczajam sie od spaniamały cwaniak śpi tylko między nami w łóżku a każda próba odłożenia go do łóżeczka kończy sie krzykiem
ja niestety ma turystyczne i nie dam rady tak zrobić a i pokój nieustawny ze nie da sie tak ustawić:-(skad ja to znam :-)ja sie wycwanilam i zrobilam jak misia (podpatrzylam u niej na zdj. na nk:-))przystawilam lozeczko do lozka,z tym ze odkrecilam jedna sciankeTym sposobem mala jest bliziutko i nie trzeba wstawac:-)
chcialam wam wrzucic zdjecie naszej zalanej drogi,ale nie bede psuc nastrojow weekendowych
dobrej nocki!