reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam w ta beznadziejna pogode!!!!

Marta ja mialam cc i sprawdzala mi szycie GP jak bylam z Szymonem na kontrolki w 6 tyg zycia..........wtedy tez matka ma kontrole!!!

Witam sie mamusie

Rozmawialam z Ka.Mcia i mowila ze znowu to samo miala czyli w nocy byly skurcze a potem nic jest teraz w szpitalu beda robic jej scan nic jeszcze sama nie wie miejmy nadzieje ze wkoncu sie cos ruszy jak bede wiedzieccos wiecej to napewno dam znac

Mam do Was dziewczynki pytanie. Podejrzewam, że moja Anulka ma na języku pleśniawki. Taki biały nalot jej się zrobił. Chyba ją trochę boli, bo źle pije:-(. czy macie na to jakiś specyfik??? W Polsce są jakieś lekarstwa na to a tutaj??

reklama
Asienka- wez pieluszke tetrowa nawin na palec i przejedz jej po jezyku. Jesli nalot zejdzie to znaczy, ze to tylko mleczko. Jesli nie to wtedy moga byc to plesniawki. Dzieci na cycu maja zawsze taki bialy jezyczek takze najpierw sprawdz. No chyba, ze juz to zrobilas...?

Do góry