reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam z popołudnia:tak:
Nawiedziła mnie koleżanka z rana i dopiero wybyła:sorry:A miałam wielki zamiar wyjść w odwiedziny do innej:sorry:,ale niestety na chęciach się skończyło,bo już późnawo się zrobiło.Ale najważniejsze,że Radek się z dzieciaczkiem pobawił:tak:.Jak pogoda pozwoli to jutro się wybierzemy do tej,którą miałam odwiedzić dziś.Ale się motam:eek:
Widzę,że "postoprodukcja"cały czas w toku,a dziś nawet dość spora:-D
MartaF super,że Cię do domku już wypuścili:tak:Nie ma to jak dochodzić do siebie u siebie:-DAle jak widzę,Szymon też sra na ich szpital:-D
Lubiczanko,Danielek-super pyzek:happy:Pamiętam jak urodziłaś,Marta pisała,że go widziała,że ma takie czarniutkie włoski,a jeszcze nie wiedziała,ze za parę dni wyda na świat jeszcze bardziej kudłatego czarnulka:-D
Alex2339,dziękujemy za wieści od Ka.M'ci,pozdrów ją od nas i powiedz,że czekamy na następnego foremkowego bobaska:tak:
Niestety,Asienko_r ja Ci nie pomogę z Anulkowym języczkiem,z wiadomych powodów-dziecię moje w Polsce było chowane:sorry:,a poza tym nigdy pleśniawek nie miało.

Asieńko-już wcześniej pisałam o starym"babcinym "sposobie na pleśniawki(mój Dawidek miał)-na pieluchę tetrową Maluszek niech zrobi siusiu i tym wyczyść-naprawdę skuteczne,choć brzmi raczej mało smacznie:eek:.Jeśli ma już większe(bardziej zaawansowane)to sprawdza się gancjana(właśnie mi mamusia podpowiedziała:tak:)
Misia-ładna foteczka

Asienko - Patryk miał pleśniawki i GP przepisał rewelacyjną maść - po 4 dniach nie było śladu i czytałam w necie, że ona nie powoduje nawrotów.. Daktarin się nazywa :happy:
O jest Lubiczanka - jak przeczytałam Twój post Witam-Żegnam to aż przeszło mi przez myśl, że już nie będziesz się pojawiać na forum...:sorry2: eh fajnie, że jesteś :biggrin2: jak maleństwo?

Ostatnia edycja:
MamoAdy,Tichonek(fajniutki nowy nick)i inne Dziewczynki-na razie wrzuciłam 3 do albumu swojego(forumowego)ale jak J zrobi ładniejsze-bo Danielek ładniutkim jest chłopcem to wrzucę na NK

Lubiczanka - opowiadaj jak dzidzia :-)
Julia28 - współczuje bo wiem co to za choroba.. Jak sobie radzisz? Stosujesz jakieś leki? Chodzi na jakieś dodatkowe zajęcia by się "wyciszyć"?

Asieńko-już wcześniej pisałam o starym"babcinym "sposobie na pleśniawki(mój Dawidek miał)-na pieluchę tetrową Maluszek niech zrobi siusiu i tym wyczyść-naprawdę skuteczne,choć brzmi raczej mało smacznie:eek:.Jeśli ma już większe(bardziej zaawansowane)to sprawdza się gancjana(właśnie mi mamusia podpowiedziała:tak:)
O tym sposobie z siusiu to słyszałam:-D, fakt, mało smacznie brzmi

Asienko - Patryk miał pleśniawki i GP przepisał rewelacyjną maść - po 4 dniach nie było śladu i czytałam w necie, że ona nie powoduje nawrotów.. Daktarin się nazywa :happy:

Dzięki, ciekawe czy bez recepty też da radę ją kupić

A w ogóle powiedzcie mi z czego te pleśniawki się robią??? Może coś zaniedbałam.

MamoAdy,Tichonek(fajniutki nowy nick)i inne Dziewczynki-na razie wrzuciłam 3 do albumu swojego(forumowego)ale jak J zrobi ładniejsze-bo Danielek ładniutkim jest chłopcem to wrzucę na NK
Jasne,że jest ładniutki:tak:Już sobie zajrzałam do Twojego albumu.A to pierwsze zdjęcie takie wielkie to po to,żeby pokazać jak go ogromnie kochasz?:-DNie trzeba,nie trzeba-wiemy o tym:tak::-D:-D

ano kocham,kocham-jak wszystkie swoje dzieci(ale nawet nie widziałam jak wielkie wyszło:no:)
Joannn-jak ogłabym opuścić tak fajowskie forum:szok:...Co do Maleństwa-o dziwo w nocy śpi jak aniołek-wstajemoże ze3 razy na jedzonko...Za to w ciągu dnia różnie bywa-jeden dzień jest kochaniutki i grzeczniutki,tak,że bez obaw jadę np.po Dadzię do przedszkola,drugiego zaś jakby diabełek w niego wstąpił-ledwo odsunę go od cyca i już wyje-jak teraz:-(lecę:sorry:
Pozdrawiam i milusiego popołudnia-zapewne jeszcze się zjawię:tak:

reklama
Alex2339,dziękujemy za wieści od Ka.M'ci,pozdrów ją od nas i powiedz,że czekamy na następnego foremkowego bobaska:tak:
Niestety,Asienko_r ja Ci nie pomogę z Anulkowym języczkiem,z wiadomych powodów-dziecię moje w Polsce było chowane:sorry:,a poza tym nigdy pleśniawek nie miało.

Niema sprawy bede informowac jak cos bede wiedziec

Asienko ja polecam Daktarin oral gel tak jak Joann pisala zycze zdrowka

Do góry