asienka_r
mama Ani i Gabrysi
No właśnie sprawdzaliśmy wczoraj i nie zeszło:-(, w taki sposób jak opisałaś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tym sposobie z siusiu to słyszałam, fakt, mało smacznie brzmiAsieńko-już wcześniej pisałam o starym"babcinym "sposobie na pleśniawki(mój Dawidek miał)-na pieluchę tetrową Maluszek niech zrobi siusiu i tym wyczyść-naprawdę skuteczne,choć brzmi raczej mało smacznie.Jeśli ma już większe(bardziej zaawansowane)to sprawdza się gancjana(właśnie mi mamusia podpowiedziała)
Asienko - Patryk miał pleśniawki i GP przepisał rewelacyjną maść - po 4 dniach nie było śladu i czytałam w necie, że ona nie powoduje nawrotów.. Daktarin się nazywa
Jasne,że jest ładniutkiJuż sobie zajrzałam do Twojego albumu.A to pierwsze zdjęcie takie wielkie to po to,żeby pokazać jak go ogromnie kochasz?Nie trzeba,nie trzeba-wiemy o tymMamoAdy,Tichonek(fajniutki nowy nick)i inne Dziewczynki-na razie wrzuciłam 3 do albumu swojego(forumowego)ale jak J zrobi ładniejsze-bo Danielek ładniutkim jest chłopcem to wrzucę na NK
Alex2339,dziękujemy za wieści od Ka.M'ci,pozdrów ją od nas i powiedz,że czekamy na następnego foremkowego bobaska
Niestety,Asienko_r ja Ci nie pomogę z Anulkowym języczkiem,z wiadomych powodów-dziecię moje w Polsce było chowane,a poza tym nigdy pleśniawek nie miało.