reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamuśki:-)
Znowu ledwo Was ogarnęłam. No i byłyśmy z Anią po paszport:-). Pogoda była całkiem ładna, ale jak szłyśmy już na autobus to tak lunęło:wściekła/y::szok:

Martuś wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej:-D. Fajnie, że spotkanko się Wam udało. Dzisiaj u nas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:też leje. Ale nie mam planów na wychodzenie

Tichonku- Agusiku, ćwiczę Twojego nowego nicka:-D:-D:-D
Misiu fajne zdjęcie masz na awatarku

reklama
Witam sie z wami

Tichonek u mnie tez noc byla straszna, chyba jakis maly sztormik przeszedl:no:

MartaF a smarujesz czyms te brodawki? Dobrze ze synek taki grzeczniutki:tak:

Ja dzis kolejne zajecia w szkole rodzenia, ale to dopiero wieczorem:tak:

Milego dzionka, moze wreszcie jakies promienie slonca ujzymy:-)

jola narazie nie suje,poczekam aż będe w domku i będe chodziła z cycami na wierzchu a najlepsze na rany jest właśnie mleczko:tak:jakoś wytrzymam,dałam rade 2 razy to i ten trzeci musi sie udać:-)najważniejsze ze mały chce jeść:tak:a i mieliśmy rano małe ups... aż musiałam go kąpać tak w pieluche nawalił:eek::confused2:

gastone ty miałaś cesarke tutaaj?powiedz musiałaś wracać do szpitala albo gp po paru dniach?bo akurat była lekarka której nie rozumiem bo sepleni i nie wiem czy mam tu wrócić czy nie:eek::sorry:

Marta przesliczny jest!!! :-)
No Misia, jestem w szoku jak czas leci :szok: Juz 5 miechow! :-)
Ja juz na mojego sie doczekac nie moge :tak:
A moj ma chyba ADHD, bo dosyc, ze caly dzien kopie, to jeszcze w nocy tez :-D:-D:-D
Zmykam, spokojnej nocki ;-)
witam sie :O) oby nie miał ADHD moj starszy ma ADHD to ja sie mam teraz z nim w szkole i ogolnie:O(

Hej, kiedy w końcu przestanie padać i wiać?:wściekła/y:
Nie mam na nic weny, jak kolejny raz myślę o praniu, zmywaniu, gotowaniu czy prasowaniu to mi się już czegokolwiek odechciewa:sorry2: Ech... byle do Świąt;-)

Miłego dnia Dziewczyny:tak:

hej
Do Antka przyszedl list,że mamy go zaszczepic na świńską grypę :-p:confused2:

Matt już po fizjoterapeucie.Nie jest źle.Nawet buty orto nie są nam potrzebne ;-)

Pogoda nie rozpieszcza,to fakt :sorry:

Lubiczanko,Marta synusie śliczniusie :-):-)

reklama
Do góry