reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Inna sytuacje maja dzieci urodzone tutaj,zasilek przyznawany jest automatycznie :tak:

My byliśmy w takim przypadku, zaraz po rejestracji dziecka w urzędzie dostaliśmy list, w którym znajdował się formularz CB1 uzupełniony moimi danymi, który należało wypełnić do końca i odesłać. Wyrównali nam od miesiąca urodzenia:tak:

reklama
Hej dziewczyny ja mam pytanko odostane tu cos w rodzaju wody morskiej lub soli fizjologicznej dla dzieci.Moj maly ma mocna sapke w nocy i jak byl mniejszy w Polsce stosowalam wode morska i to pomagalo wzielam zapas ze soba ale me cory dorwaly kiedys i wypsikaly wszytko.Pozdrawiam

Hej dziewczyny ja mam pytanko odostane tu cos w rodzaju wody morskiej lub soli fizjologicznej dla dzieci.Moj maly ma mocna sapke w nocy i jak byl mniejszy w Polsce stosowalam wode morska i to pomagalo wzielam zapas ze soba ale me cory dorwaly kiedys i wypsikaly wszytko.Pozdrawiam

Tak Iwka dostaniesz tutaj Sterimar - roztwór wody morskiej:tak:

Witam wszystkich
Bardzo dlugo szukalam forum gdzie bede mogla spotkac mamy z Galway. Mieszkam w Galway wraz z mezem i synkiem od 8 miesiecy. Bardzo chcialabym poznac mlode mamusie, z ktorymi moglabym wybrac sie na spacer lub pogawedzic przy kawce czy poprostu pogadac przez neta:-)
Narazie nie pracuje wiec mam troche czasu ;-). Jezeli ktos sie odezwie bede przeszczesliwa.
Pozdraiam

:-Dsiemanko laseczki ..:-D

jaka pogoda na wyspie?? wracam juz w sobote wiec chce sie przygotowac na niespodzianki :-D

witaj Salome80 ja jestem tez z Galway siedze w domku z mlodym i z mila checia pospotykam sie na spacerki ..wracam w sobote ale bede miala gosci przez 10 dni wiec napewno nie znajde chwili na spacer pozniej mam tydzien wolnego i na nowo przyjezdza siorka do mnie wiec wolna calkowicie bede w pazdzierniku ale zawsze mozemy poklikac na gg 3562387 albo tu n na forum z reszta dziewczyn :-)

Didi ale sie ciesze ze ktos odpisal!!!!!!!!!!!!!:-)
Widze ze jestes obecnie w Polsce. Pogoda na Wyspie niestety nie za bardzo....:no:
Ale miemy nadzieje ze bedzie lepiej. Do mnie tez przyjezdzaja teraz goscie (siostra z rodzinka). Ale ciesze sie ze reflektujesz na jakies spotkanko w przyszlosci no i bardzo dziekuje za nr gg :-)
Mysle ze juz niedlugo sie zgadamy :-)Buziaczki

reklama
Super ze szykuje sie Wam wyprowadzka Aneczko. My tez marzymy o jakims lepszym lokum ale poki co musimy sie cieszyc z tego co jest.
U nas byl taki problem z mieszkaniami, ze w wielu miejscach nie chcieli nam wynajac z powodu tego, ze mamy dzicko lub ze pracuje tylko maz :-(Wiele mieszkan jest tez dla nas poprostu za drogich. Ale najwazniejsze ze mamy cos i ze mamy juz duze okna a nie jak w tym poprzednim takie malutkie - katastrofa

Do góry