reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Inna sytuacje maja dzieci urodzone tutaj,zasilek przyznawany jest automatycznie :tak:

My byliśmy w takim przypadku, zaraz po rejestracji dziecka w urzędzie dostaliśmy list, w którym znajdował się formularz CB1 uzupełniony moimi danymi, który należało wypełnić do końca i odesłać. Wyrównali nam od miesiąca urodzenia:tak:

reklama
Hej dziewczyny ja mam pytanko odostane tu cos w rodzaju wody morskiej lub soli fizjologicznej dla dzieci.Moj maly ma mocna sapke w nocy i jak byl mniejszy w Polsce stosowalam wode morska i to pomagalo wzielam zapas ze soba ale me cory dorwaly kiedys i wypsikaly wszytko.Pozdrawiam

Hej dziewczyny ja mam pytanko odostane tu cos w rodzaju wody morskiej lub soli fizjologicznej dla dzieci.Moj maly ma mocna sapke w nocy i jak byl mniejszy w Polsce stosowalam wode morska i to pomagalo wzielam zapas ze soba ale me cory dorwaly kiedys i wypsikaly wszytko.Pozdrawiam

Tak Iwka dostaniesz tutaj Sterimar - roztwór wody morskiej:tak:

Witam wszystkich
Bardzo dlugo szukalam forum gdzie bede mogla spotkac mamy z Galway. Mieszkam w Galway wraz z mezem i synkiem od 8 miesiecy. Bardzo chcialabym poznac mlode mamusie, z ktorymi moglabym wybrac sie na spacer lub pogawedzic przy kawce czy poprostu pogadac przez neta:-)
Narazie nie pracuje wiec mam troche czasu ;-). Jezeli ktos sie odezwie bede przeszczesliwa.
Pozdraiam

:-Dsiemanko laseczki ..:-D

jaka pogoda na wyspie?? wracam juz w sobote wiec chce sie przygotowac na niespodzianki :-D

witaj Salome80 ja jestem tez z Galway siedze w domku z mlodym i z mila checia pospotykam sie na spacerki ..wracam w sobote ale bede miala gosci przez 10 dni wiec napewno nie znajde chwili na spacer pozniej mam tydzien wolnego i na nowo przyjezdza siorka do mnie wiec wolna calkowicie bede w pazdzierniku ale zawsze mozemy poklikac na gg 3562387 albo tu n na forum z reszta dziewczyn :-)

Didi ale sie ciesze ze ktos odpisal!!!!!!!!!!!!!:-)
Widze ze jestes obecnie w Polsce. Pogoda na Wyspie niestety nie za bardzo....:no:
Ale miemy nadzieje ze bedzie lepiej. Do mnie tez przyjezdzaja teraz goscie (siostra z rodzinka). Ale ciesze sie ze reflektujesz na jakies spotkanko w przyszlosci no i bardzo dziekuje za nr gg :-)
Mysle ze juz niedlugo sie zgadamy :-)Buziaczki

reklama
Super ze szykuje sie Wam wyprowadzka Aneczko. My tez marzymy o jakims lepszym lokum ale poki co musimy sie cieszyc z tego co jest.
U nas byl taki problem z mieszkaniami, ze w wielu miejscach nie chcieli nam wynajac z powodu tego, ze mamy dzicko lub ze pracuje tylko maz :-(Wiele mieszkan jest tez dla nas poprostu za drogich. Ale najwazniejsze ze mamy cos i ze mamy juz duze okna a nie jak w tym poprzednim takie malutkie - katastrofa

Do góry