reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gliwa przypomniałas mi o zdjęciach, ja mam tyle do wydrukowania że szok, aż sama sie sobie dziwię że tak się zapuściłam z tymi zdjęciami:szok::szok::zawstydzona/y:. Teraz nieźle zapłace za wywołanie tego co chcę:baffled::confused2:. Co do odwiedzinek to pojawimy sie gdzieś tak w przyszłym tygodniu, Zuzi juz zaczynają przysychać krosty więc juz z górki mamy.

reklama
Czy któraś z Was zdawała tutaj testy na prawko???
Pytam, bo im dłużej czytam te testy, tym bardziej sie utwierdzam, że to chyba pytania dla debili, albo ten test jest na inteligencję...

Gliwa no ja też gdzieś z tyle musze wywołać jak nie lepiej. Album to fajna sprawa, bo wybierasz do niego najfajniejsze zdjęcia a przecież nikomu się nie chce oglądać kilkuset zdjęć w komputerze.

Kurczę, dzisiaj od około 14 prawie nie ruszam się z kanapy, bo jak tylko wstanę to od razu brzuch mi się robi twardy i napięty. Nawet sąsiadką wpadła na kawkę i się pyta co ja taki brzuch mam napięty.

Hejka!!!!

Normalnie.... aż nie jestem w stanie Was nadrobić!!!!! Chciałam się tylko pochwalić, że zdałam!!!! Teraz muszę "zaliczyć okulistę" i poczeakć na papier, a potem mogę moim autkiem juz śmigać.

Witam dziewczyny jestem tutaj nowa szukam ludzi a wlasciwie opinii w necie na temat miasteczka Balbriggan i tu do was trafilam ;) Za miesiac przeprowadzam sie do tego miasta i nie wiem nic na jego temat mieszkam obecnie w co kildare wiec mic na temat tamtych okolic nie wiem . Moglybyscie wyrazic opinie na temat szkol osiedli ludzi no ogolnie jak sie wam tam mieszka z gory bardzo dziekuje wiem ze nie ten watek no ale ... ;) pozdrawiam

reklama
Wiolapaz Witam:-).
Mieszkam w Balbriggan juz od 7 lat nieprzerwanie, jestem zadowolona, mamy kino, kilka sklepów polskich, kilka szkół, sporo przedszkoli, w jednej szkole w soboty działa nawet polska szkoła. Mamy całkiem niezłe połączenie autobusowe i kolejowe z Dublinem
:tak:. Blisko morze. No miateczko jak miasteczko, 2 lata temu wybudowali nam centrum handlowe z tesco;-). Jedyny minus to to że mieszka sporo czarnoskórych przez co często nasze miasteczko jest zwane blackbriggan i raczej nie ma osiedla na którym by ich nie było. Co do osiedli to są tak jak i wszędzie nowe i starsze. No nie wiem co Cię jeszcze interesuje.

Widzę też że również pochodzisz z Zamościa:-)

Do góry