reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka dziewczyny

Wiola tak na wstępie, jeżeli od Twojego ostatniego posta nie minęło dużo czasu i nikt inny nie pisał do tego czasu to jak chcesz cos dopisać to wystarczy zrobić edycję posta.:-);-)
Jak jeszcze mieszkałam w Zamościu to mieszkałam zaraz przy samej starówce, teraz rodzice od 5 lat mieszkają na Hrubieszowskiej w bloku.

Dzieki Asienka za info :-) Nowa jestem uczese :-pJa mieszkalam do 18nastki na listopadowej wiec sie pewnie nie znamy inne szkoly itp itd ale czesto bywalam w okolicach starowki ;-)Karolowka to dla mnie za daleko raz w roku bywalam wiadomo po co ;-)

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny :)
Dawno mnie tutaj nie było, ale ten czas jakoś tak szybko leci....
Mam pytanko.
Czy któraś z was miała wizytę w Rotundzie w poradni kariologicznej w czasie ciąży?
Nie wiem co mnie tam czeka i czego bedą oczekiwać i jaie badania będą zalecane?
Proszę o informację w miarę możliwości :)
Pozdrawiam wszystkich :)

AsienkaM1986 To ja mam problemy z sercem i pewnie dla kontroli też to muszą przebadać. Zastanawia mnie tylko tyle jak długo znów tam będę czekać. Puki co miałam jedną wizytę w Rotundzie kolejna na początku grudnia. Z tego co wyczytałam to tylko samo USG będzie.

reklama
Do góry