reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.
Lubiczanko :tak:dzieki kochana postaram sie.
AsienkoM no to super ze z Zuzia lepiej,oby ospa szybko znikla zycze.
Dzis dzionek jakos szybko mi uciekl,najpierw Aniaa mnie odwiedzila z Lenka,pozniej przyszla kolezanka z synkiem.Igorio wybawil sie,:tak::-)Zmykam Milego wieczorku.

reklama
Hej Mamusie!
Te nasze dzieci szybciutko rosną, faceci z natury bardziej głodni, więc szybciej przybierają na wadze - ale nie ma w sumie na to reguły ;)

Kto tam zdaje prawo jazdy? 3mam kciuki :) juz mi wypadło która.....przepraszam. Ja mam prawo jazdy, ale nie jezdze - wstyd!

Ignaś na dniach odkrył, że coś mu dynda między nogami :D Jest zainteresowany pindolkiem zwłaszcza podczas kąpieli ;) czasami mam wrazenie, ze sobie krzywde zrobi bo tak mocna ciagnie się za jajeczka :D

AsienkoM codziennie powinnaś mieć taką labę ;)

A gdzie dziewczyny się na fb przeniosły? Co to za nowy wymysł? ;)

AsieńkoM jeszcze potęsknisz za taką labą pewnie ;)
Katrina już ci kibicuje, żeby dobrze poszło! :)
AsieńkoR dzięki ;) kurde, mnie nie pociagaja takie robótki ręczne akurat ;)

Ostatnia edycja:
No troszkę szydełkuję i udzielem sie na grupie szydełkowej ale nie zapominam o forum. Tu jestem o wiele dłużej. nigdy wcześniej nie pomyślałabym że wciągną mnie takie robótki. A tu bach, wystarczyło zrobić ze 2 czapeczki z yt i jakos poszło.

Asienka_r co do czapeczek to mam nadzieję, że się dobrze noszą.

reklama
Hej.
AsienkoM pewnie ze fajnie,teraz czekam na Twoje odwiedzinki z Zuzia.Jak juz ospa zniknie:-):tak:
Wichurko umnie tez byl moment,ze Igorek ciagnal sobie za jajeczka,ale juz mu minelo.:-)
Katrina trzymam kciuki,Powodzenia.
Kawke spijam,poki chlopcy spia.Wczesniej bylismy w sklepie i na poczcie wyslac zdjecia dla babc i dziadka.
Milego Dzionka.

Do góry