reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny

Tak szczerze Wam powiem, że uwielbiam być w ciąży, patrzeć jak brzusio rośnie, dzidziuś kopie. Tak czuję że jestem po coś na tym świecie potrzebna.
Teraz jeszcze Zuzia przychodzi tula się i do mnie i dzidziusia i mówi że kocha. Jakie to piękne.

oj wzruszyłam się:zawstydzona/y:
Również to samo pytanie to na kiedy rozwiązanie? Jakoś styczeń luty?

Ankadaria terminy w sumie mam takie 16,18wrzesien wedlug usg,26wedlug @.:-) A Ty na kiedy masz termin?

Oj to już niebawem :-) a co będzie? Termin mam ok 7 października,za tydz mam wizytę w szpitalu i może mi już dadzą termin na cesarke? Czy za wrześnie? Boisz się porodu? Wyprawka gotowa?

Ankadaria dprzewidywane rozwiązanie 20 -22 styczeń. Tobie tak jak i Gliwie już mało co zostało

Oj asia powiem ci że już bym chciała być po. Męczą mnie w nocy pobudki co godz na siku :p no i na dodatek czekać na wyniki badań czy mam bolerioze czy nie :/... Wiadomo co będzie u ciebie? Hehe ja to tylko mam ubranka po prane i po prasowane z tym że są one po synku i jeszcze dostałam po chłopcu a tak naprawdę nie wiem co będę mieć.. Niemam jeszcze wózka nie mam wyprawki.. Czekam aż zacznę dostawac macierzyński :-)

Dziopki a jak to będzie. Macierzyński mam od 20 września jest to piątek a napisali że każdy poniedziałek będą pieniądze na koncie czyli teraz jak to będzie kiedy dostanę pierwsze pieniążki? Przed 20 stym czy po 20 stym i jak to widzicie?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ankadaria ja niestety z macierzyńskim nie pomogę.
szykuje nam się tutaj pełno porodowych i poporodowych relacji :)

u nas wczoraj dzionek wykorzystany :p i ta moja najmłodsza to mi się za dorosła wydaje :p potrafi się z rodzeństwem tak bawić fajnie że nawet ja jej potrzebna nie jestem :p :( nawet na podwórku .. najstarsza do 3lat wszystko z mamusią robiła, potem pojawił się Synek, ale ona nadal np. na podwórku sama się nie bawiła, tylko jak ja byłam. jednak rodzeństwo starsze robi swoje :p :))

miłego dzionka :)

Witam

Z zimną kawą :baffled:

Iwona fajnie masz,mój za to bez mamy się nie obejdzie.Fakt,że sam zostaje w domu jak starszaki w szkole,ale non stop ja i ja i ja.
teraz mam chwilkę bo go bajka zaintersowała,o dziwo,bo tak zlewa tv,ale za 5 minut już będzie koło mnie i będzie mnie ciagnął za sweter by być z nim.
I tak to,nawet czasami nie mam jak obiadu zrobić.
I ooo proszę,przyszedł :-p trwało to 3 minuty.

ankadaria połączyłam twoje posty,jeśli chcesz coś dodać,a nikt za tobą nic nie napisał,to edytuj poprzedni post,proszę ;-)

katrina postaram się być częsciej,ale ten mój łobuz na prawdę nie daje mi jak usiąść do lapka.Fb mam w telefonie,to tam często jestem,ale już z forum ciężej.

Spadam,muszę drzwi zamknąć na klucz,bo mi młody ucieka z chaty :baffled:

reklama
Anineczka ja tak miałam z najstarszą i to długo ;p bo nawet jak już do przedszkola poszła i Patryk był to dopiero jak on miał z 1,5roku to się bawili razem sami- czyli ona miała już 4,5 a tak to zawsze ja musiałam być obok .. więc teraz to takie dziwne troche dla Mnie, choć za to gorzej trochę teraz jest jej się przestawić jak starsze w szkole i przedszkolu i w domu cisza taka :p więc gorzej bo chodzi za Mną :p ale to nie cały dzień :p i czasem też cisza jak jeszcze ona akurat spać pójdzie jak ich nie ma :p dziś akurat się zbuntowała i spać nie chce :p ja pisze a ta siedzi przytulona :p

Do góry