GLIWA
Fanka BB :)
Hej.
Katrina a dziekuje bardzo:-):-).Racja niedlugo rozwiazanie,sama niewiem kiedy to zlecialo.
Milego dzionka.
Katrina a dziekuje bardzo:-):-).Racja niedlugo rozwiazanie,sama niewiem kiedy to zlecialo.
Milego dzionka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej.
Milego dzionka.
Również to samo pytanie to na kiedy rozwiązanie? Jakoś styczeń luty?Hej dziewczyny
Tak szczerze Wam powiem, że uwielbiam być w ciąży, patrzeć jak brzusio rośnie, dzidziuś kopie. Tak czuję że jestem po coś na tym świecie potrzebna.
Teraz jeszcze Zuzia przychodzi tula się i do mnie i dzidziusia i mówi że kocha. Jakie to piękne.
oj wzruszyłam się![]()
Ankadaria terminy w sumie mam takie 16,18wrzesien wedlug usg,26wedlug @.:-) A Ty na kiedy masz termin?
Ankadaria dprzewidywane rozwiązanie 20 -22 styczeń. Tobie tak jak i Gliwie już mało co zostało