reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Iwona hehe:):) w karetce mówisz urodziłaś:):):):), faktycznie będziecie mieli co opowiadać. Mój pierwszy poród trwał ogólnie 20 godzin od odejścia wód, rozwarcie nie postępowało. Za drugim razem 10 godzin od odejścia wód, bo znowu długo nie miałam rozwarcia, ale jak już się zaczęło to poszło moment:):):)

Kurcze, ranki już są takie chłodne, brrr

reklama
Rownież witam wszystkie mamusie i serdecznie pozdrawiam.

Mam nadzieje, ze nawiaze chociaż wirtualna znajomość :) hehe bo chyba mamusiek z Clane tutaj nie ma?!

Hejka.
Iwona dzieki ze pytasz,wizyta w szpitalu oki.:-)wszystko w porzadeczku.Ja przy pierwszej ciazy mialam cesarke,no zobaczymy jak drugi porod bedzie wygladal.Wczoraj Polozna mowila ze jak nie bedzie komplikacji,to najlepiej zebym naturalnie urodzila.Czas pokaze.
No to bedziesz miala co wspominac i opowiadac ze w karetce urodzilas:):)
MN83 Witaj.:-)
Milego Dnia.

Witam wekendzikowo:)
Iwona-to jaką gromadkę ogólnie bys chciała?Po 3cim juz chyba nie ma znaczenia-jedno w tę czy tamtą stronę;))))))Moje porody tez migusińskie-przy Danielku powiedziano mi,że przy nastepnym razem mam sie pojawić jak tylko pierwsze regularne skurcze się zaczna;))))))
Barmanko-witam w klubie zadowolonych Mam;) Przynajmniej 2 ostatnie tygodnie przed szkołą dłuzyły się w nieskończoność;)
Gliwa-nic się Słonko nie stresuj...Będzie dobrze-i trzymam kciuki za naturalny poród;)
Iwona-jakbym zapomniała lub mnie nie było-wszystkiegio najlepszego dla Twojej Klaudii:)))
images

Klucha-fajnie,że sie trafiła fuszka-nie ma to jak sobie extra dorobić:)
AsieńkoR-lada moment się przymrozki zaczną:( a wraz z ochłodzeniem przytargal się do nas katar:(

Lubiczanka po pierwsze serdecznie dziękuję w imieniu Córci :)

a gromadkę jaką bym chciała? zawsze chciałam mieć czwóreczkę, więc jednego brakuje :p
ale ja jakoś uwielbiam dzieciaki, mam dopiero 27lat, więc może i więcej się ich pojawi :p he ;) choć na razie przerwa ;) trzeba dać Mężowi czas na zmianę zdania :p

i zdrówka dla Was :)

-ja zaraz zabieram się za listę, zakupy, sprzątanie i szykowanie wszystkiego na jutro :) -dobrze że dużo tego nie ma ;P

miłego weekendu dziewczyny :)

co do fuchy to naprawde ponad wyplata w 3 dni a to klient knajpy poprosil abym zrobila catering na dniach otwartych jego firmy wiec 3 dni lania kawy i herbaty i mowienia co za przekaski sa.
co do porodu to ja mialam dlugi wody mi odeszly w czwartek wieczorem a urodzilam w sobote rano

Hejka

P wreszcie po 20 dniach ciągłej pracy miał wolne, ale i tak nic nie odpoczęliśmy
:sorry2:. Trzeba było pojechać na zakupy spożywcze, potem po drodze wstąpiliśmy do Swords do pawilonu, kupić Zuzi pare bluzeczek z długim rękawkiem, sweterki, a i mnie sie cos trafiło;-). Wróciliśmy do domu, coś do jedzenia zrobiłam, potem wstąpił do nas znajomy i wieczorem byłam już wykończona:dry:. Więc wzięłam kąpiel i zaraz do łózeczka:sorry2:.
W piątek po usg w Dublinie jeszcze coś pokupimy bo młoda jeszcze potrzebuje paru rzeczy na tą jesień i zimę, a i jak poznamy płeć dziecka to napewno będziemy chcieli cos kupic dla maleństwa
;-).

Iwona wszystkiego najlepszego dla córci z okazji urodzinek.

Miłego dnia życzę i spokojnego całego tygodnia.

reklama
ahoj baby
my juz wczoraj w domu bylismy caly dzien w szpitalu z hanka ale juz dobrze dreny zalozone najgorsza byla narkoza myslalam ze peknie mi serce bo moglam byc z nia przy narkozie a potem wyszlam, cala operacja 20 min i po godzinie hanka byla na sali a wieczorkiem do domu puscili.
jeszcze dzis ja w domu zostawilam niech dojdzie do siebie a jutro szkola

Do góry