reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Witam dziewczyny jezzzu ale ma nerwy z samego rana!!!!!Wybracie sobie ze przyszlo pismo od prawnika w sprawie te stluczki (otarcia zderzakiem!!!!!!):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I pisze ze dzieci powaznie (juz teraz powaznie!!!:wściekła/y::wściekła/y:) rannych w WYPADKU i ze maz ma sie przyznac do winy!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jezu ale czlowiekowi sie krew gotuje.Chyba bardziej mnie niz mezowi!!!
Byl ostatnio inspektor i sam k..rzucal na ta babe i powiedzial ze oskarza ja o wyludzanie pieniedzy!!! Mowil ze mamy sie nie martwic, oni takich spraw maja mnostwo, a wogole postepowanie moze sie tocyc nawet i 3 lata.Ale czlowieka poprostu krew zaleewa, ze ta wstretna ........ nie uzyje tego slowa wynajduje swiadkow, sporzadza obdukcje u rodakow i wogole cuda niewidy wymysla no i dodam tez ze prawnika rodowitego te znalazla w Dulinie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To jest jakas paranoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To tak jakbym ja tracila kogos lokciem a ten ktos zlozyl by pismo do prawnika o to ze polamalam mu obydwie rece!!!
Oj nie wyobraacie jak sie zdenerwowalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szkoda z nie moge lacina porzucac:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Witam dziewczyny jezzzu ale ma nerwy z samego rana!!!!!Wybracie sobie ze przyszlo pismo od prawnika w sprawie te stluczki (otarcia zderzakiem!!!!!!):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I pisze ze dzieci powaznie (juz teraz powaznie!!!:wściekła/y::wściekła/y:) rannych w WYPADKU i ze maz ma sie przyznac do winy!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jezu ale czlowiekowi sie krew gotuje.Chyba bardziej mnie niz mezowi!!!
Byl ostatnio inspektor i sam k..rzucal na ta babe i powiedzial ze oskarza ja o wyludzanie pieniedzy!!! Mowil ze mamy sie nie martwic, oni takich spraw maja mnostwo, a wogole postepowanie moze sie tocyc nawet i 3 lata.Ale czlowieka poprostu krew zaleewa, ze ta wstretna ........ nie uzyje tego slowa wynajduje swiadkow, sporzadza obdukcje u rodakow i wogole cuda niewidy wymysla no i dodam tez ze prawnika rodowitego te znalazla w Dulinie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To jest jakas paranoja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To tak jakbym ja tracila kogos lokciem a ten ktos zlozyl by pismo do prawnika o to ze polamalam mu obydwie rece!!!
Oj nie wyobraacie jak sie zdenerwowalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szkoda z nie moge lacina porzucac:wściekła/y::wściekła/y:
kochana nie denerwuj sie bo rzeczywiście nie ma po co, była garda i wszystko spisała także uspokój sie i zastanów sie nad odszkodowaniem dla siebie za bezpodstawne oskarżenie:sorry:

gastone- myślałam , ze baba się opamięta, przecież na gołe oko widac ze to tylko lekkie puknięcie, przecież jak dojdzie do sprawy, to ona jest przegrana, możesz wtedy żądać odszkodowania, za czas i stres, nie deneerwuj sie, wszystko będzie dobrze.Ależ wam się musiało przyklejić g... do dupska, nie martw się wszystko się wyjaśni [ nawet trzy lata- szok:szok:].

Ciao dziwczynki!!
Emili- niestety lezaczek juz wybyl:-(

Gastone- na Twoim miejscu tez bym lacina rzucala. Co za suczyna z tej baby!! Z tym odszkodowaniem dla was to nie jest glupi pomysl. Moze sie na przyszlosc opamieta. Jakbym ja spotkala to z plaskacza jej!!:tak:

Ja wczoraj probowalam z Aaronem przeprowadzic rozmowe i namowic go do rezygnacji z czesc pracy, a mianowicie z niektorych nocek. Teraz pracuje 5 dni w tyg w Smythcie i 4 do tego jeszcze 4 noce. Ale moj mily stwierdzil, ze nie mozemy sobie na to pozwolic bo nie bedzie kasy, a przeciez chce jechac do Polski, zmieniamy chate na nieco drozsza itd....no i kropka. Bo wiem, ze ma racje, a z drugiej strony wcale sie prawie nie widzimy, malego ma na rekach moze z 10 minut dziennie, a do tego martwie sie o jego zdrowie. Po ostatnim pobycie w szpitalu lekarz powiedzial, ze musi ograniczyc prace, a tu klops....Nie wiem jak to wszytsko porozwiazywac. Trzeba wiecej grac w totka:-);-)
Malgo- wypoczywajcie i korzystajcie z pieknej pogody...jak ja zazdroszcze. Moja siora wlasnie mi z POlszy dala znac, ze jest na basenie i sie prazy na sloncu....:baffled:....fajnie....

Gastone szok :szok::szok::szok:

To teraz w poniedziełek jest Bank Holiday??

Misia A czuje sie w obowiązku dbania o was i dlatego tyle pracuje, moze za pare tygodniu jak juz sie przeniecie do domku albo po powrocie z PL troche przystopuje z pracą :tak:
My własnie wyjechalismy do Ilr, zeby mój M nie musiał tyle pracowac, tez mi go bylo szkoda w PL :baffled: teraz też duzo pracuje, ale przynajmnie weekendy ma wolne i z kazdym misiącem jest coraz lepiej ;-)

Hej mamusie.
Ja juz po wizycie u GP, wszystko ok, serduszko bije i tyle, nastepna za miesiac, nie rozczulaja sie tu:-D Dobrze ze do PL we wrzesniu jade.

Ciao dziwczynki!!
Emili- niestety lezaczek juz wybyl:-(

Gastone- na Twoim miejscu tez bym lacina rzucala. Co za suczyna z tej baby!! Z tym odszkodowaniem dla was to nie jest glupi pomysl. Moze sie na przyszlosc opamieta. Jakbym ja spotkala to z plaskacza jej!!:tak:

Ja wczoraj probowalam z Aaronem przeprowadzic rozmowe i namowic go do rezygnacji z czesc pracy, a mianowicie z niektorych nocek. Teraz pracuje 5 dni w tyg w Smythcie i 4 do tego jeszcze 4 noce. Ale moj mily stwierdzil, ze nie mozemy sobie na to pozwolic bo nie bedzie kasy, a przeciez chce jechac do Polski, zmieniamy chate na nieco drozsza itd....no i kropka. Bo wiem, ze ma racje, a z drugiej strony wcale sie prawie nie widzimy, malego ma na rekach moze z 10 minut dziennie, a do tego martwie sie o jego zdrowie. Po ostatnim pobycie w szpitalu lekarz powiedzial, ze musi ograniczyc prace, a tu klops....Nie wiem jak to wszytsko porozwiazywac. Trzeba wiecej grac w totka:-);-)
Malgo- wypoczywajcie i korzystajcie z pieknej pogody...jak ja zazdroszcze. Moja siora wlasnie mi z POlszy dala znac, ze jest na basenie i sie prazy na sloncu....:baffled:....fajnie....

Wyrazy uznania dla twojego faceta ze jest taki wytrzymaly:tak:

(...) Moja siora wlasnie mi z POlszy dala znac, ze jest na basenie i sie prazy na sloncu....:baffled:....fajnie....
eh..mi się właśnie marzy basen.. nawet kryty może być. W ciąży chodziłam co tydzień a teraz to czekam aż Patryk podrośnie...
Tymczasem pępuszek mojego skarbeczka w końcu się zagoił. Ten kawalątek pępka w którym krew się zbierała mu ostatnimi czasy..odpadła mu :-) i teraz ani śladów krwi ani ropki.. Nie sądziłam, że tak długo będę musiała stosować spiryt..:no: ale po samej wodzie to się właśnie zaczęło paprać..dlatego przyszłym mamusiom polecam spirytus - on wysusza i ma się pewność, że pępuszek się nie zakazi żadną infekcją..
Jeszcze raz podziękowania dla Sofik, że mnie uraczyła tym spirytkiem...:happy:

Ostatnia edycja:
Wiecie dziewczyny mowie do mojego J ze zeby babie utrzec nosa to podac ja o odszkodowanie, ale on sie pytal znajomego i doraezil mu ze nie warto, bo sprawa tez bedzie sie toczyc, trzeba bedzie sie w sadzie stawiac i nawet jesli pryznaja odszkodowanie to i tak nam nie zaplaca bo beda mowic ze biedni bo sa z ..,..(wrrrrrrrrr jak mnie czasem ko0rci zeby powiedziec z jakiego kraju ech...)

Gastone- nie ma nic zlego w powiedzeniu, ze sa z Nigerii....to jeszcze nie rasizm;-)

Joann- ja byym polecala spiryt dopiero jak sie cos dzieje bo tak to nie ma potrzeby przesuszac jesli goi sie ladnie.:-)....tak mysle...

Dziewczynki czy znacie kogos z Galway kto robi paznokcie z dojazdem do domu, bo moja paznokieterka, hihi pojechala na wakacje a ja na gwalt potrzebuje!!:szok:

reklama
hej dziewczyny i ja sie witam,wlasnie wrocilam z pracy i jestem chora synal takze chory wiec lezymy i sie kurujemy,ale wiecie co jest najdziwniejsze ze juz drugi raz kiedy mam urlop to jestesmy chorzy i mamy przymusowe siedzenie w domu ale sie pocieszam za tydzien do pl:-):-D:-)mam nadzieje ze tylko pogoda sie nie zmieni:tak:bo juz odswiezylam sobie ubrania ktore lezaly gdzies daleko w szafie bo irl aura nie pozwalala mi ich zalozyc:laugh2:
Gastone kurcze masz nie za ciekawie :no:ale co za babsztyl:wściekła/y:wiecie oni soa b dobrzy w wymuszaniu czego kolwiek.wiecie co mojemu R w pracy jeden irol powiedzial ze murzyni tutaj dostaja nawet jakas kase na zaaklimatyzowanie sie:wściekła/y:bo ze klimat inny:eek:szok
Misia a co do twojego A to masz kobieto racje niech sie chlop nie przemecza bo nie warto za pare groszy pozniej mu wyjdzie wszytsko na stare lata

a znowu wam pozgrzedze ze komp nam siedl 2 raz w ciagu miesiaca :wściekła/y::angry:dobrze ze mamy jeszcze laptopika bo jakos juz nie umiem zyc bez netu:-D

Do góry