reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello
Coś mi laptop szwankuje i dziwnym zbiegiem okoliczności jest,że zaczął jak zainstalowałam nowego skypa :baffled:
U nas o dziwo cały dzionek słonecznie i cieplutko,a zapowiadali burzę na dziś :-D
Gastone nie dajcie się i walczcie :tak::tak:
moniadan no mój mąż mówił,że w poniedziałek Bank Holiday.
misia wiem co to miec męża pracoholika :baffled: Tylko,że mój nie rypie aż tyle,bo od 7 do 18 ale jak jest np.chory to nic to mu nie przeszkadza.Chyba nigdy nie był na chorobowym tutaj :eek:
I na nic moje proszenie,groźby itp.a ma np.możliwośc wziąśc 7 dni w roku płatnego chorobowego bez świadczeń Socjala.

Słyszałyście? Solarium może wywołac czerniaka i jest tak samo nie zdrowe jak palenie papierosów lub zażywanie arszeniku ;-)

reklama
Ja nie chodze do solarium, nawet nigdy w zyciu nie bylam.
Obedzie sie .Nawet kupilam to male solarium do twarzy philipsa, fajnie opala ale mi sie nie chce, uzylam dwa razy eheh ktos chce kupic z grosze?

Kurcze zamiast rozkoszowac sie sloneczkiem na spacerku musialam dzis pranie nadrobic, bo jak nie skorzystc? 6 pran poooszlo!

gastone nie dziwie ci sie, ze jestes taka zdenerwowana.Tez bym bluzgala na prawo i lewo. Ale nic sie nie musisz martwic, skoro garda byla i all spisala, to jest w porzadku wszystko. Garda zawsze pyta czy wszyscy sie czuja dobrze czy trzeba ambulance itp wiec baba napewno wtedy nie udawala i powiedziala,ze jest ok wszystko, wiec garda ma to w raporcie, nie masz co sie martwic.

ŚPICIE, MAMUŚKI Z DUBLINA ???:confused::confused::confused: mam pilną sprawe, sorki ze tak póżno, no ale, jutro jade do Dublina odebrać paszporty, chciała bym coś tam zwiedzić, bo tyle juz razy byłam w stolicy,:-D macie jakieś fajne miejsca do pokazania dzieciakom, jeśli tak to czekam na propozycje, dzięki mamuśki

dobranoc:-):-)

Witam
gastone nie zazdroszcze ale trzymam kciuki i walcz o swoje!!

mikimauro ja byłam w dublinie i sa fajne parki i ZOO i mozna sie przejechac busem wycieczkowym Olivierowi sie podobało i sa fajne plaze pod dublinem:)

Ja dzis po pracy pojechałam na siłownie i czuje sie pozytywnie zmeczona, kiedys uprawialam duzo sportu przez 6 lat a teraz zrobiłam sie ociezala i wolna , wiec sie mobilizuje i biore za siebie a przy okazji olivier jest szczesliwy jak chodzi ze mna na basen:))
milej nocki ja jutro dzien wolny :)

Misia
Home - Lady's Nails Bar and Beauty Salon, Galway, Galway Races, Galway RaceWeek, Galway Art Festival, Galway Hotels :: Transform Your Nails Into Jewellery

to moja znajoma, robi super, na pewno jak ją poprosisz to przyjedzie do domu :tak:

Nam dziś przychodzą zmieniac okna w domu, ja zaraz jadę z dzieciakami to rodziców a M będzie nadzorował prace ;-)
Wieczorem wychodze z moimi dwiema najlepszymi przyjeciółkami do klubu, jedna przyleciała wczoraj tez z zagranicy, więc trzeba wykorzystac to ze jesteśmy w 3 w jednym miejscu i sie troszkę zabawic i poplotkowac :-)
Miłego dniaa

witam z ranka (deszczowego:baffled:)

Joannn miałaś 2częsciowy strój? czy jedno- na basenie bo ja bym bardzo chciała sie wybrac ale w jednoczęściowy nie wejde bo dzidzi ciasno a w 2 sobie nie wyobrażam tak z gołym brzuchem:confused:

reklama
Do góry