reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam mamunie.
Dawno nie pisalam,ale jakos ciagle jestem w biegu-moj maz nawet mi powiedzial,ze chyba mam ADHD.Nawet lekarz w szpitalu powiedzialam,ze mam jakos za duzo energi i powinnam sie wyciszyc:-):-)My tez wlasciwie juz wszystko mamy dla maluszka,tylko w domu straszny balagan.Postanowilismy urzadzic dodatkowy pokoik dla dziecka i tak wszystko przerzucamy z jednego pokoju do drugiego.Juz nie mozemy sie doczekac naszej dzidzi-wlasciwie na jutro przypada termin z usg.Ja jeszcze nie mysle o samym porodzie,za to moj maz wprost przeciwnie-strasznie sie stresuje.Kazdy bol bierze za skurcz i z zegarkiem w reku mierzy czas miedzy"skurczami":-DA ja mam pytanko odnosnie termometru-macie taki,ktory polecacie?

reklama
witam mamunie.
Dawno nie pisalam,ale jakos ciagle jestem w biegu-moj maz nawet mi powiedzial,ze chyba mam ADHD.Nawet lekarz w szpitalu powiedzialam,ze mam jakos za duzo energi i powinnam sie wyciszyc:-):-)My tez wlasciwie juz wszystko mamy dla maluszka,tylko w domu straszny balagan.Postanowilismy urzadzic dodatkowy pokoik dla dziecka i tak wszystko przerzucamy z jednego pokoju do drugiego.Juz nie mozemy sie doczekac naszej dzidzi-wlasciwie na jutro przypada termin z usg.Ja jeszcze nie mysle o samym porodzie,za to moj maz wprost przeciwnie-strasznie sie stresuje.Kazdy bol bierze za skurcz i z zegarkiem w reku mierzy czas miedzy"skurczami":-DA ja mam pytanko odnosnie termometru-macie taki,ktory polecacie?

hej Wilwia :-) w końcu się odezwałaś. a właśnie wczoraj rozmawiałam z chłopakami z Gortu, że pewni:-)e teraz Twojego K raczej nie będzie, bo to już tuż tuż i pewnie nie odstępuje Cię na krok :-D fajnie, że już niedługo będziecie w trójkę;-)
a o jaki termometr pytasz? dla Małego, czy taki do wanienki?

Andzulina masz racje,moj K nie bardzo chce jezdzic na nocki bo biedny sie tak martwi.Chociaz w nocy jak ja nie czuje sie najlepiej i chcialabym zeby jakos mi pomogl,np.pomasowal plecy itp to jakos nie moge go dobudzic:-)A o termometr to chodzi mi dla malego,w celu sprawdzenia temperatury ciala.

hehheheee... skąd ja to znam... mój A też tak robi... ehhhh ci nasi faceci...
a co do termometru, to ja chcę kupić zestaw Philipsa - masz tam termometr elektroniczny, termometr w smoczku i chyba zwykły smoczek. cały zestaw kosztuje ok 65zł
słyszałam kilka pozytywnych opinii od koleżanek, więc mam nadzieję, że mi też się spodoba

Andzulina no to zaszalejesz 65 euro!!!:szok: Ja ma zwykly i elektroniczny, na szczescie uzywalam go dwa razy doslownie;-):-).
A na kawke zapraszam jak tylko bedziesz miala ochote mysle ze od srody mieszkanie bedzie przypominalo lokum mieszkalne:happy::-p. Mieszkanko jest nastepne rondo za Clybaun Hotel w prawo do gory wiec nie tak daleko mnie wywialo;-)Dokladny adres podam ci w sms oki?
Wilwia no to rzeczywiscie energia cie rozpiera ale uwazaj na siebie bo mnie tak na 3 dni przed porodem nosilo moglam gory przenosic i nic mnie nie meczylo;-):tak: :-). Trzymam kciuki i obys miala szybki i znosny co do bolu porod:-)

reklama
Frog - 65 złotych polskich :) jeszcze nie zwariowałam do końca, żeby wydać 65 euro na termometr;) poza tym wyobrażasz sobie minę mojego A, jakby zobaczył taki rachunek??? byłaby jazda...
a co do kawki, to z chęcią - może pod koniec tyg - zdzwonimy się jeszcze :)

Frog - wybaczam ;-) w końcu to już późna pora....:-D
uciekam już, bo od rana znów czeka mnie bieganina
kolorowych snów Mamuśki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry