reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Pogoa w miare wiec wybieramy sie do miasta i nad zatoke:) Rzadko mi sie zdarza niedziela wolna wiec trzeba z niej korzystac:)Miłego dnia

reklama
Hej laseczki jak tak z doskoku
Julia gratuluje zdanych testow i zycze szerokiej drogi za kolkiem;-):-)
Agusiek musimy sie zgadac co do NRG bo ja tez sie wybieram ale szczerze to tak samej to lyso:-pwiec moze we dwie
Kamcia jesli chodzi o Kingfisher ten na west side to moj M mowi ze jest spoko. Tam jest o tyle dobrze po 20 wykupujesz wejscie na basen i jest oki nie potrzebujesz membership ale mozesz tez korzystac z silowni bo nikt tego nie sprawdza;-):tak:On z kumplami tak robi:-p:happy:
Jesli chodzi o ten festyn rodzinny to jest ogolnie pod Lidlem, podobno duzo atrakcji i wycieczki jakies do wygrania:happy:

Pogoda sie zrobila tylko na jak dlugo bo co chwile pada, ale do kitu...:-:)baffled:Mlody spi po obiadku a ja lece pod prysznic sie zrelaksowac bo jakas taka ochota mnie naszla:rofl2:Milego popoludnia wszystkim zycze

Ela jesli wczesniej zanim zaczelas pic te mlekopedne herbatki wszystko z dzidzia bylo w porzadku bylabym za tym by je odstwic. pewnie cosik brzadacowi nie odpowiada. A jesli chodzi o to harszczenie no coz to pewnie wynik tego ze tu nie oczyszczaja dokladnie drog oddechowych dzieciaczkow zaraz po porodzie:tak:Jesli dobrze pamietam Emilii tez sie niepokoila. A skoro jutro bedziesz u GP to skonsultuj z nia/nim co i jak, na pewno cie uspokoi;-):-)

U nas jeszcze nie leje ale pogoda w krtke :wściekła/y:

Frog z nieba mi spadasz :-)to kiedy zaczynamy? I wogole jak tam bierzesz juz shower w nowym mieszkanku?;-)

Ela moj maly charczy jeszcze teraz czasem po jedzeniu, ale najczesciej w nocy, ale mysle ze to z lenistwa (hehe w niedziele sie urodzil) bo usypia zanim dobrze polnknie...no a jesli jutro masz wizyte to pewnie zapytaj o wszystko co cie trapi, a najlepiej spisz sobie wszystkie pytania na kartke;-)ja sie tak przejelam pierwsza wizyta ze zapomnialam polowe rzeczy o ktore mialam zapytac:eek::sorry:

Agusiek wiec tak chetna jestem na wszelka forme ruchu umowimy sie osobiscie to dogadamy sprawe;-):-). Jesli chodzi o prysznicowanie sie to dzis ostatnia nocka na starym lozeczku-trzeba sie ladnie z nim pozegnac;-);-):-pTroche mi sie sprawy skomplikowaly bo M dostal grafik na 4 dni akurat na przeprowadzke i w sumie ze wszystkim zostalam sama popakowalam, porzestawialam meble jeszcze dzis jezdzilam z wypoczynkiem z salonu do salonu MASAKRA:nerd:No ale coz pieniazki potrzebne wiec nic sie nie odzywam w sumie to zostaly tylko drobne meble do przewiezienia, TV-y i to co bylo nam niezbedne do jedzenia i ubrania wiec nie tak duzo. Ale mam nadzieje ze jutro pojdzie latwo a do tego mam zalatwic jeszcze socjal-zglosilam juz zmiane adresu ale dali mi forme dla landlorda do wypelnienia no i jakies papiery na umowienie rozmowy w sprawie przedluzenia zasilku tzn. tego dodatku i troche jestem przerazona.

PILNEEE!!!!Hej mamunie mam problem poszukuje wózka głębokiego(gondoli)bo kupiliśmy graco z wkładem ale wkład jest już za mały na moją damę ;-)więc bym musiała zrobić spacerówkę a nie wyobrażam sobie jej nie widzieć i zresztą by jej wiało,a w tym foteliku to ja jej wozić nie chce.:tak:sądzę że to jest tylko do auta :-)więc za przystępną cenę odkupię :-D

sprawa z bolącymi nóżkami mojego synka sie wyjaśniła (chyba, tak myśle), poprostu grypa go dopadła i dzisiaj to juz ledwo chodzi:baffled: lody i picie wody z lodówki wychodzą bokiem:baffled:

reklama
Ale aktywne jestescie, ja juz nie pamietam kiedy jakas noga machnelam:sorry:
Emili zgadzam sie z Toba, ze w tych fotelikach to mordowanie dziecka, swoja droga szybko Ci Jula wyrosla:-D, my takiego wozka na zbyciu nie mamy bo drugie w drodze, wiec Hani jakas mala spaceroweczke kupimy a to, co mamy bedzie dla nowego:)...tylko jak ja z dwoma wozkami bede jezdzic to jakos nie wiem.
Ale ponawiam swoja reklame na ciuszki, i zabawki-oddamy chetnie...no ale z Cork:-(

Do góry