reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Pogoa w miare wiec wybieramy sie do miasta i nad zatoke:) Rzadko mi sie zdarza niedziela wolna wiec trzeba z niej korzystac:)Miłego dnia

reklama
Hej laseczki jak tak z doskoku
Julia gratuluje zdanych testow i zycze szerokiej drogi za kolkiem;-):-)
Agusiek musimy sie zgadac co do NRG bo ja tez sie wybieram ale szczerze to tak samej to lyso:-pwiec moze we dwie
Kamcia jesli chodzi o Kingfisher ten na west side to moj M mowi ze jest spoko. Tam jest o tyle dobrze po 20 wykupujesz wejscie na basen i jest oki nie potrzebujesz membership ale mozesz tez korzystac z silowni bo nikt tego nie sprawdza;-):tak:On z kumplami tak robi:-p:happy:
Jesli chodzi o ten festyn rodzinny to jest ogolnie pod Lidlem, podobno duzo atrakcji i wycieczki jakies do wygrania:happy:

Pogoda sie zrobila tylko na jak dlugo bo co chwile pada, ale do kitu...:-:)baffled:Mlody spi po obiadku a ja lece pod prysznic sie zrelaksowac bo jakas taka ochota mnie naszla:rofl2:Milego popoludnia wszystkim zycze

Ela jesli wczesniej zanim zaczelas pic te mlekopedne herbatki wszystko z dzidzia bylo w porzadku bylabym za tym by je odstwic. pewnie cosik brzadacowi nie odpowiada. A jesli chodzi o to harszczenie no coz to pewnie wynik tego ze tu nie oczyszczaja dokladnie drog oddechowych dzieciaczkow zaraz po porodzie:tak:Jesli dobrze pamietam Emilii tez sie niepokoila. A skoro jutro bedziesz u GP to skonsultuj z nia/nim co i jak, na pewno cie uspokoi;-):-)

U nas jeszcze nie leje ale pogoda w krtke :wściekła/y:

Frog z nieba mi spadasz :-)to kiedy zaczynamy? I wogole jak tam bierzesz juz shower w nowym mieszkanku?;-)

Ela moj maly charczy jeszcze teraz czasem po jedzeniu, ale najczesciej w nocy, ale mysle ze to z lenistwa (hehe w niedziele sie urodzil) bo usypia zanim dobrze polnknie...no a jesli jutro masz wizyte to pewnie zapytaj o wszystko co cie trapi, a najlepiej spisz sobie wszystkie pytania na kartke;-)ja sie tak przejelam pierwsza wizyta ze zapomnialam polowe rzeczy o ktore mialam zapytac:eek::sorry:

Agusiek wiec tak chetna jestem na wszelka forme ruchu umowimy sie osobiscie to dogadamy sprawe;-):-). Jesli chodzi o prysznicowanie sie to dzis ostatnia nocka na starym lozeczku-trzeba sie ladnie z nim pozegnac;-);-):-pTroche mi sie sprawy skomplikowaly bo M dostal grafik na 4 dni akurat na przeprowadzke i w sumie ze wszystkim zostalam sama popakowalam, porzestawialam meble jeszcze dzis jezdzilam z wypoczynkiem z salonu do salonu MASAKRA:nerd:No ale coz pieniazki potrzebne wiec nic sie nie odzywam w sumie to zostaly tylko drobne meble do przewiezienia, TV-y i to co bylo nam niezbedne do jedzenia i ubrania wiec nie tak duzo. Ale mam nadzieje ze jutro pojdzie latwo a do tego mam zalatwic jeszcze socjal-zglosilam juz zmiane adresu ale dali mi forme dla landlorda do wypelnienia no i jakies papiery na umowienie rozmowy w sprawie przedluzenia zasilku tzn. tego dodatku i troche jestem przerazona.

PILNEEE!!!!Hej mamunie mam problem poszukuje wózka głębokiego(gondoli)bo kupiliśmy graco z wkładem ale wkład jest już za mały na moją damę ;-)więc bym musiała zrobić spacerówkę a nie wyobrażam sobie jej nie widzieć i zresztą by jej wiało,a w tym foteliku to ja jej wozić nie chce.:tak:sądzę że to jest tylko do auta :-)więc za przystępną cenę odkupię :-D

sprawa z bolącymi nóżkami mojego synka sie wyjaśniła (chyba, tak myśle), poprostu grypa go dopadła i dzisiaj to juz ledwo chodzi:baffled: lody i picie wody z lodówki wychodzą bokiem:baffled:

reklama
Ale aktywne jestescie, ja juz nie pamietam kiedy jakas noga machnelam:sorry:
Emili zgadzam sie z Toba, ze w tych fotelikach to mordowanie dziecka, swoja droga szybko Ci Jula wyrosla:-D, my takiego wozka na zbyciu nie mamy bo drugie w drodze, wiec Hani jakas mala spaceroweczke kupimy a to, co mamy bedzie dla nowego:)...tylko jak ja z dwoma wozkami bede jezdzic to jakos nie wiem.
Ale ponawiam swoja reklame na ciuszki, i zabawki-oddamy chetnie...no ale z Cork:-(

Do góry