reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Julia gratulacje:)!

Ja juz po pracy byłam w Next kupilam kilka rzeczy ogólnie spoko:)
Byłam w Lidlu bo były atrakcje dla dziceci kupilam kilka owoców i teraz jestem na kawce u kolezanki :)
Jutro wolne i chyba sie wybierzemy na basen:)

buzka

reklama
dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukow zdalam....................mialam 1 blad:-);-):tak::-D:szok:
Gratulacje.Jak wsiadziesz to powiedz kiedy bedziesz w okolicach Ennis to z domu nie bede wychodzic :-D:-D:-D:-D
Hejka dziewczyny mam na imie Kinga nowa na forum :) jestem w 11 tyg ciazy , obecnie mieszkam w Irlandii juz 3 latka, wlasnie zdecywowalisy z mezem na powiekszenie rodzinki ;-) tak wiec termin mam na 8 lutego ! Pozdrawiam wszystkie mamuski z Irlandii !!!

Witamy nowa foremke :-)

:baffled:
Julia gratulacje:)!

Ja juz po pracy byłam w Next kupilam kilka rzeczy ogólnie spoko:)
Byłam w Lidlu bo były atrakcje dla dziceci kupilam kilka owoców i teraz jestem na kawce u kolezanki :)
Jutro wolne i chyba sie wybierzemy na basen:)

buzka

Kamcia ja tez bylam w next kupilam pare rzczy :) A co do basenu to ja sie juz tydzien wybieram :eek::zawstydzona/y: Kamcia jesli moge byc troche wscibska to na ile masz ten karnet i jaki koszt i razem z silownia?, bo moj m byl sie dowiadywac i zrozumial ze 25 e wpisowe i pozniej co miesiac 49 e (razem z silownia) ale cos mi sie za tanio wydaje...:baffled: sama musze sie wziac za to bo waga juz w gore:szok:

julcia gratki:rofl2::happy:

agusiek mozesz byc wscibska:) Twój m ma racje takie sa ceny własnie corporate rate wlacznie z siłownia i innymi zajeciami np pilates aqua robic itp ja tez tak samo bede placic z jak kupujesz na rok to wychodzi taniej o 100euro:) chce jeszcze zobaczyc kingsfisher nowego moze któras z was byla chce soebie porównac z NRG
pozdro

reklama
dzieki kamcia ;-) to chyba skorzystam, bo mam clybauna pod samym domem :tak:i nie chce mi sie nigdzie jezdzic...jak jest w kingfisherze to nie mam pojecia - chodzilam wczesniej do leisureland i bylo spoko ale za np aquaaerobik trzeba osobno placic:baffled:
hm...kamcia ale Ty masz znizke z pracy...ciekawe moze wogole tak obnizyli bo ludzi nie ma:eek:a wczesniej wpisowe widzialam 150 e:szok:

Do góry