reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej mamunie u nas też deszcz a mój synek ma dziś urodzinową imprezke mam nadzieje że się przejaśni do 3 bo 13 -cioro dzieci w domu to sobie nie wyobrażam ale cóz te place zamknięte drogie jak cholera:tak:M dotarł do domu o 9 a teraz pojechali na zakupy balony itd.:-Dniunia śpi ale coś dziś ulewa się smieje że na widok taty hahaa :-)A ja wczoraj miałam wizyte u fryzjera i nici bo M nie dotarł ale w wtorek muszę już iść zarosłam jak cza do tego odrosty a na blądzie widać bardzo jeśli ma się ciemne włosy papapa spadam.Suwaczek synka się udał ale ciąży coś nie

Emili dzięki za odpowiedź:-)
Kupiłam po południu w bootsie Anusol cream na początek, mam nadzieję, że również pomoże, ale gdyby tak się nie stało, to skorzystam ze sprawdzonych środków;-)
Mam pytanko, w jakich pozycjach spałyście/śpicie dziewczyny w ciąży?
Brzuszek już mi trochę rośnie i jakoś nie mogę się w nocy wyspać, bo nie mogę się wygodnie ułożyć. Obawiam się, że na boku przygniatam część brzuszka i Maluszkowi jest tam źle wtedy. :baffled:
Naczytałam się, że generalnie należy spać na lewym boku, ale ja już drętwieję na lewej stronie:zawstydzona/y:

Ja najwięcej śpię i leże na lewym boku, teraz mam tez kocyk miedzy nogami. Często tez śpię na lewym, jak już zdrętwieję :-). Poza tym dzidzius sam ci powie:-D, jak mu bedzyie niewygodnie:-), mnie okopuje, jak chce zebym zmienila poyzcje przez kopanie:-):-D. Na plecach jest mi niewygodnie.

Jolu chzba nie robia sami, ja pryznajmniej nie mam z niej wynikow

Witam w ten pochmurny poranek:-)

Witam w deszczowy poranek.

Własnie wstalam i musze pedzic do sklepu po podloge, oj jak mam juz dosyc tego remontu:angry::angry:
asienka_rdzieki za odpowiedz, a nie orientujesz sie czy jak zapytram to zrobia, bo ja to ciemna jestem a mam psa w domu to moze warto by bylo miec te badania.

a ja to ciągle mam pod górke:wściekła/y:i znowu nerwy:wściekła/y: mam konto w PL na które wpływają mi alimenty i jest laska która tak samo sie nazywa jak ja i na dodatek mieszka na tej samej ulicy:eek: i wpłaciła pieniądze a debile wpłacili na moje konto zamiast na jej no i przelałam jej tą kase na jej konto a teraz moje alimenty które (podobno:confused:) zostały wysłane w poniedziałek nie dotarły na konto:wściekła/y:znowu sie pomylili:crazy: a mam zlecenie stałe ze mi 15 na lokate przelewają:wściekła/y: chyba trzeba pogadac z dyrektorem:crazy:

Hejo
U nas dalej upały :-) cała jestem klejąca
wczoraj na naszej pieknej wiosce wyłączyli prąd na pół dnia i pół nocy, mieslismy wieczór przy świeczkach :-)
dziś idziemy na ognisko do znajomych

Emilli, jak twoja córcia ma na imie??? :-)
Frog, ja tez oczywiscie sobie wychodzę i to az za często, takze dobrze ze M tez sie gdzies ruszył, a nie tylko z dzieciakami ;-)

MartaF ale przeciez jest jeszcze numer konta, a ten juz musicie miec inny?

no własnie numery kont są całkiem inne i nie rozumiem tych ich pomyłek:wściekła/y:bo nawet innymi cyframi sie zaczyna:wściekła/y:

słyszałyście piosenki Pauli?? ona ma identyczny głos jak Edyta Górniak:szok:

Marta jestem w szoku,ze wogole mozna zrobic taka pomylke,przeciez macie 2 rozne numery konta,niewyobrazalne,rozumiem twoje zdenerwowanie.I tak-powinnas zlozyc zazalenie,jesli rzeczywiscie znowu sie pomylili.

moniadan zazdroszcze tej pogody w pl,mam nadzieje, ze i tu niebawem sie poprawi,bo juz mam dosc tego deszczu!

reklama
Do góry