reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ostatnio pracuje duzo i tylko wpadam i czytam ale nie mam czsu nic napisac:) postanowiłam sie zapisac na basen NRG Clybaun Hotel mamy znizke z mojego hotelu bede sie czesciej ruszac razem z kolezanka i czasem brac oliviera on uwielbia sie kapac:)
Niedziele mam wolna i sie bardzo ciesze po tak busy weeku:)
Włąsnie dostałam emaila z NEXT jutro sie zaczynaja przeceny letni o 5 rano i pomyslalam ze dam wam znac ja bede jechac przed praca o 6 chyba, zobacze co ciekawego jest:)
miłej nocki

reklama
Misia przypomniało mi się jak w ciąży poszłam do dentysty w Galway i mnie facet położył na płasko na plecach :szok::-D
Myślałam,że tam wyzionę ducha,od razu zaczęłam wrzeszczeć,że mi dziecko na przeponę siadło,że nie mogę złapać oddechu i by mnie podniósł :-D:-D:-D
Tak więc podziwiam,że tak mogłaś spać :tak::tak::tak:
Ja to spałam identycznie jak malgo.Coś miedzy nogami i to nie był mój mąż :confused2:

Frog ja tam nie wierzę w pomponiki,tzm czy pudelki ale coś w tym jest.Tylko pytanie,komu zależało na śmierci Jacksona?
Larcia pochwal się sukienusią :tak::tak::tak::tak:
No i autkiem ;-)
Kamcia no i Larcia piszcie częściej no!!!
Kamciu ty to zapracowana kobita jesteś.
No mnie nic z wyra przed 10 nie wyciągnie.Nawet wyprzedaże w Next :laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Witam was
Nie bylo mnie dwa dni i ledwo przebrnelam. Mam pytanie czy tu jest robione badanie na toxo czy trzeba prywatnie?

Witam
Muszę iśc na stację he he ja chodzę na stacje na zakupy a nie do sklepu.Nie ma to jak moja wiocha :angry::baffled::-D:-D
Ale widzę,że się zbiera na deszcz po za tym nie wiem czy moja karta do bankomatu zadziała bo jest ułamana w jednym miejscu i w Pl np. mi nie działała a tutaj jeszcze jej nie testowałam :dry:
MartaF nie pomoge bo nawet nie wiem jakie w aptekach mają szampony p/ł.
A Nizoral? A jaki masz kolor włosów:confused:

Cos wiem na ten temat tez mieszkam na wiosce:tak:

anineczka a co ja sie tam chwilic bede :-D A fotki w sukience wkleje, oczywiscie, jak wroce z wesela :D Co bede pusta sukienke wklejac :-D uciekam spac,dobrej nocki

A u mnie kolejny upalny dzionek... spaliłam się na raczka u kumpeli na działeczce, chociaż siedziałam w cieniu (!) Teraz trochę cierpię :baffled: Ale nie jest tak zle - ładuję akumulatory przed powrotem:-) A mój mężuś walczy z przeprowadzką... dziś dostał klucze od nowego domku i sam musi działać ;-) A my wrócimy na gotowe:tak::-D, no może przesadziłam - układanie w szafach pewnie mnie nie minie. Dobranoc.

witam z ranka:-)

anineczka ja bym chciała choć raz pospac do 10:tak:ale moje maluchy punkt 8 pod drzwiami pokoju stoją i domagają sie śniadania:wściekła/y:
raczej byś nie zasnęła z mężem między nogami:-Dbo ja bym nie zasnęła:-D:-D

dziewczynki nie wiem czy mam sie martwić czy nie: mój synek juz drugi raz przyszedł rano i powiedział ze go nogi bolą i chodzić mu ciężko:baffled:

dzisiaj mam 6 godzin luzu :-)bo w końcu rodzony tatuś przypomniał sobie o dzieciach:sorry:

Witam sie w deszczowy ranek.Ja cierpie z powdu @ i dzien bedzie nie ciekawy..
Marta..F moze jakies bole wzrostowe?
Anineczka w ciazy u dentysty bylas zabka leczyc? Bolalo chyba co?Tak bez znieczulenia jejejejejej...

Witam sie w deszczowy ranek.Ja cierpie z powdu @ i dzien bedzie nie ciekawy..
Marta..F moze jakies bole wzrostowe?
Anineczka w ciazy u dentysty bylas zabka leczyc? Bolalo chyba co?Tak bez znieczulenia jejejejejej...
dobrze by było zeby to były te bóle bo on taki malutki:-(

reklama
Do góry