reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ostatnio pracuje duzo i tylko wpadam i czytam ale nie mam czsu nic napisac:) postanowiłam sie zapisac na basen NRG Clybaun Hotel mamy znizke z mojego hotelu bede sie czesciej ruszac razem z kolezanka i czasem brac oliviera on uwielbia sie kapac:)
Niedziele mam wolna i sie bardzo ciesze po tak busy weeku:)
Włąsnie dostałam emaila z NEXT jutro sie zaczynaja przeceny letni o 5 rano i pomyslalam ze dam wam znac ja bede jechac przed praca o 6 chyba, zobacze co ciekawego jest:)
miłej nocki

reklama
Misia przypomniało mi się jak w ciąży poszłam do dentysty w Galway i mnie facet położył na płasko na plecach :szok::-D
Myślałam,że tam wyzionę ducha,od razu zaczęłam wrzeszczeć,że mi dziecko na przeponę siadło,że nie mogę złapać oddechu i by mnie podniósł :-D:-D:-D
Tak więc podziwiam,że tak mogłaś spać :tak::tak::tak:
Ja to spałam identycznie jak malgo.Coś miedzy nogami i to nie był mój mąż :confused2:

Frog ja tam nie wierzę w pomponiki,tzm czy pudelki ale coś w tym jest.Tylko pytanie,komu zależało na śmierci Jacksona?
Larcia pochwal się sukienusią :tak::tak::tak::tak:
No i autkiem ;-)
Kamcia no i Larcia piszcie częściej no!!!
Kamciu ty to zapracowana kobita jesteś.
No mnie nic z wyra przed 10 nie wyciągnie.Nawet wyprzedaże w Next :laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Witam was
Nie bylo mnie dwa dni i ledwo przebrnelam. Mam pytanie czy tu jest robione badanie na toxo czy trzeba prywatnie?

Witam
Muszę iśc na stację he he ja chodzę na stacje na zakupy a nie do sklepu.Nie ma to jak moja wiocha :angry::baffled::-D:-D
Ale widzę,że się zbiera na deszcz po za tym nie wiem czy moja karta do bankomatu zadziała bo jest ułamana w jednym miejscu i w Pl np. mi nie działała a tutaj jeszcze jej nie testowałam :dry:
MartaF nie pomoge bo nawet nie wiem jakie w aptekach mają szampony p/ł.
A Nizoral? A jaki masz kolor włosów:confused:

Cos wiem na ten temat tez mieszkam na wiosce:tak:

anineczka a co ja sie tam chwilic bede :-D A fotki w sukience wkleje, oczywiscie, jak wroce z wesela :D Co bede pusta sukienke wklejac :-D uciekam spac,dobrej nocki

A u mnie kolejny upalny dzionek... spaliłam się na raczka u kumpeli na działeczce, chociaż siedziałam w cieniu (!) Teraz trochę cierpię :baffled: Ale nie jest tak zle - ładuję akumulatory przed powrotem:-) A mój mężuś walczy z przeprowadzką... dziś dostał klucze od nowego domku i sam musi działać ;-) A my wrócimy na gotowe:tak::-D, no może przesadziłam - układanie w szafach pewnie mnie nie minie. Dobranoc.

witam z ranka:-)

anineczka ja bym chciała choć raz pospac do 10:tak:ale moje maluchy punkt 8 pod drzwiami pokoju stoją i domagają sie śniadania:wściekła/y:
raczej byś nie zasnęła z mężem między nogami:-Dbo ja bym nie zasnęła:-D:-D

dziewczynki nie wiem czy mam sie martwić czy nie: mój synek juz drugi raz przyszedł rano i powiedział ze go nogi bolą i chodzić mu ciężko:baffled:

dzisiaj mam 6 godzin luzu :-)bo w końcu rodzony tatuś przypomniał sobie o dzieciach:sorry:

Witam sie w deszczowy ranek.Ja cierpie z powdu @ i dzien bedzie nie ciekawy..
Marta..F moze jakies bole wzrostowe?
Anineczka w ciazy u dentysty bylas zabka leczyc? Bolalo chyba co?Tak bez znieczulenia jejejejejej...

Witam sie w deszczowy ranek.Ja cierpie z powdu @ i dzien bedzie nie ciekawy..
Marta..F moze jakies bole wzrostowe?
Anineczka w ciazy u dentysty bylas zabka leczyc? Bolalo chyba co?Tak bez znieczulenia jejejejejej...
dobrze by było zeby to były te bóle bo on taki malutki:-(

reklama
Do góry