reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Frog miałam podobnie.List wystawiony 25 czerwca a przyszedł bodajże 3 :wściekła/y:
Pamiętaj by wysłac poleconym. :tak:

Kamcia to chyba Jobseeker Allowance :-)
Pochwal się fryzurką :cool2:

Mikimauro wybacz,ale jakoś mnie nie dziwi podejscie lekarza :sorry2:

reklama
Gastone to chyba każdy tak ma,że wiecznie by coś zmieniał.
Ja włosy długie miałam w 5 kl podstawówki.Teraz też mam,tak za łopatki.Tylko chciałabym je mocno wycieniować,bardzo mocno wyszarpać brzytwą.Jednak sama się boje :baffled:
Ja to miałam już każdą fryzurę i każdy kolor na łbie (no oprócz czarnego) i w krótkich włosach wyglądam jak gówniara. :cool2:
ihi a ja wlasnie czarnula jestem i mialam wszytskie kilory na lbie oprocz blondu.A krotkie wlosy tez bardzo mnie odmladzaja ale mnie to akurat ie przeszkadza bo tak czy siak nikt nie daje mi 32 lat...
No ja już po fryzjerze spoko jestem zadowolona i od razu lzej na głowie:) Ja mam tak samo chce zapuscic ale długie wlosy mnie mecza:)

pogoda sie psuje ale pranie mi juz wyschło:)

Kaaaamcia pokaz fryz!!!

Hej, widziałyście wiadomości na TVP 1 , mówili o Ryanairze i nowych pomysłach, odnosnie stołków barowych, płatnych toalet itp

Anieczka pochwale sie jak Łukasz wróci z aparatem i wtedy wkleje:)
ale tu cisza czyzby wszyscy oglądali pożegnanie Michela Jacksona? Bardzo ładnie to wszystko zorganizowali ja własnie oglądam.

:-D:-D:-D jak to jest ,że myśimy o tym samym tak często i podobne rzeczy dzieją się w naszych życiach :tak: PRZEPROWADZKI, PSY... a teraz zmiana fryzur- ja też myślę o obcięciu włosów... ale chyba zrobię to w Polsce. Nie. Na pewno zrobię to w Polsce. Myślę o krótkich, wycieniowanych włosach i ładnym jasnym blondzie... najgorsze, że nigdy nie umiem dokładnie wyjaśnić o co mi chodzi:no:, chyba poszukam jakiejś fotki z tą fryzurą... no i ten blond nie zawsze wychodzi taki jak się chce:baffled: Miałam już bardzo różne fryzury i nie boję się eksperymentować. Jak pofarbowałam włosy na brąz (wyszedł b.ciemny) to mnie mąż nie poznał:-D i z pracy też mnie chcieli wyprosić:tak::-D...
ja tez mam zamiar iśc do fryzjera w Pl

Anieczka pochwale sie jak Łukasz wróci z aparatem i wtedy wkleje:)
ale tu cisza czyzby wszyscy oglądali pożegnanie Michela Jacksona? Bardzo ładnie to wszystko zorganizowali ja własnie oglądam.
Ja tez ogladam:-(Co prawda na irlanckiej bo dekoder nam sie popsuł i musimy do reklamacji wysłac:-(.

Ja tez ogladam...smutne.

moniadan nie strasz z tym Ryanair bo ja zamierzam we wrzesniu do PL leciec i zeby mi stac nie kazali w tym samolocie:sorry2:
Ja lece w sierpniu i smialam sie dzis do koleżanki,ze jak wprowadza te zmiany to ja bede siedział na stołku barowym,a moja Julcia pod nim bo na nim bedzie jej niewygodnie smiesze to co wymyslaja:angry::szok::-)
ja dzis na zakupkach bylam i chmorek sobie poprawial miały to byc zakupki ,dla nie ,ale skonczyło sie na tym,ze ja kupilam sobie tylko spodnie dresowe a reszta to dla mojej córeczki:-)niemogłam sie opszec przecena w Dansie ,az do 50%:-)

Ciao dziewczynki!!

Ja tez ogladalam pozegnanie Jacko i jak na koncu jego corka, Paris przemowila, to sie poryczalysmy z Mama....:-(...kurcze...taka szkoda...:-(

Mikimauro- wiesz co, jak czytam co ten lekarz powiedzial, to nic tylko takiemu strzelic w ryj...bezczelny...:angry:

A my dzis zrobilismy wypadzik na specerek na te wielkie boiska na 'Knoknacharze' i rundke po Dansie (tam sa fajne ofert zawsze..taniej niz w tym drugim dunsie i tesco). Zalapalismy sie na promocje na nasze ulubione posh lody- 'Hagen-danze' i skusilismy sie na swiezego salmona:-) Caly dzien chodze dzis z worami pod oczami bo maly gnom dawal popalic w nocy....cyc, w trakcie cyca kupa, po kupie dalsze parcie, pierdy, parcie...placz..wiec cyc...kupa...itd...ja sie wykoncze chyba...:baffled:

misia to tez sa moje ulubione lody, w joyce jest teraz promocja na nie za 3.24 :-) Moje ulubione to baileys albo strawberry & cream. PYCHA!

Ja nie ogladam pogrzebu,nie lubie ogladac takich rzeczy, bo wtedy siedze i sie doluje!Wiec omijam takie programy.

martuska przecena 50% w dunnes dla dzieci?Bo wlasnie moja corcia juz wyrasta powoli ze wszystkiego,co ma, wiec trzeba jej narobic zakupow z ciuszkami.

Moje tez, ja uwielbiam Baileysa.A ostatnio co drugi dzien robimy swoje w maszynie do lodow, w dodatku odtluszczone , smaczne waniliowe i jem do woli inieboje sie ze dupa urosnie mniaaaaaam!

reklama
Wzruszający ten pogrzeb Michaela....:-:)-( Nikt nie myślał, że tak szybko pożegna się z takim artystą:no: W moim życiu, gdzieś tam z tyłu głowy zawsze rozbrzmiewały jego utwory i będą rozbrzmiewały nadal.... Mojego męża jeszcze nie ma, ale dzwonił, że już wraca nowym autkiem :tak:,radość w głosie słyszałam:-)... faceci...;-) Następny wieczorek przed kompem, jednym okiem tylko zerkam na powtórkę "Zagubionych"... fascynujący serial... im dłużej trwa, tym mniej wiadomo...;-):confused:

Do góry