reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja tez sie pochwale.Tez zdecydowalismy sie na dom.Ten ktory nam sie podobal na samym poczatku.Walczylismy o obnizenie rentu i udalo nam sie a dom jest fantastyczny, nowy i w dodatku ma jacuzi hihih Strasznie sie ciesze!
Super gastone:tak: Mam nadzieję, że będzie Wam się dobrze mieszkało i odprężało w nowym jacuzzi;-) U nas z tego co kojarzę też jest wanna z hydromasażem, ale nie jakaś wielka:-p Może w końcu uda mi się wziąć kąpiel od ponad roku, bo codzinnie tylko prysznic, bo jest szybciej:sorry2:

reklama
Hej Dziewczyny,

Znacie może wózek Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1???
Znalazłam w necie, ale na uk.
Zastanawiam się czy może któraś z Was natknęła się na niego gdzieś w Irlandii;-)

Dla ułatwienia link eBay.ie: Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1 Travel System Black (item 200319832488 end time 11-Jul-09 11:09:09 BST)

Wózek mi się podoba, ale wolałabym go zobaczyć 'na żywo' przed zakupem;-) i niestety nie wydaje mi się, żebym widziała go w Dublinie:-(. Chyba muszę jeszcze raz pobiegać po sklepach z wózkami, teraz w poszukiwaniu tego konkretnego... No chyba, że któraś z Was naprowadzi mnie na jakiś trop ;-):-D

Misia houses of dreams jest sporo, tylko szkoda, że takie drogie i nie na moją kieszeń:-p
Jak dla mniemoj jest house of dream, i udalo mi sie stargowac do 850.Tylo ze ja biore nie umeblowany, bo mebelkimam swoje musze tylko loze dokupic i komode.
Tutaj jest link jakbyscie chcialy zobaczyc, to jest ten dom, zdjecia slabe, stare jeszcze ale ten drugi link z inego domu ale identycznego pokazuje jak duzy i piekny ten dom jest.Tylko ze tu podlogi na wysoki polysk u mnie wszystkie drewaniane.
Daft.ie : Media Browser
Hej Dziewczyny,

Znacie może wózek Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1???
Znalazłam w necie, ale na uk.
Zastanawiam się czy może któraś z Was natknęła się na niego gdzieś w Irlandii;-)

Dla ułatwienia link eBay.ie: Leebruss Fashion Pushchair 3 in 1 Travel System Black (item 200319832488 end time 11-Jul-09 11:09:09 BST)

Wózek mi się podoba, ale wolałabym go zobaczyć 'na żywo' przed zakupem;-) i niestety nie wydaje mi się, żebym widziała go w Dublinie:-(. Chyba muszę jeszcze raz pobiegać po sklepach z wózkami, teraz w poszukiwaniu tego konkretnego... No chyba, że któraś z Was naprowadzi mnie na jakiś trop ;-):-D

Ja jestem jedna z maniaczek wozkowych, szperam , szukam , ale pierwszy raz widze ten wozek.Zadnych opinii.:no:

Gastone dom ooogrooomny:szok: Mój mi się wydaje i tak duży jak na naszą czwórkę, a co dopiero taki;-) Oj będziesz miała co sprzątać Kochana:-p Ale i wypocząć i schować się przed synem i mężem też będziesz miała gdzie:-D
Mój dom marzeń to dom samodzielnie wybudowany i urządzony;-) Z zaprojektowanym dużym ogrodem:tak: A na razie bardzo cieszę się z tego:-):-):
http://www.daft.ie/searchrental.daft?search=Search+%BB&s[cc_id]=c8&s[a_id][0]=2388&s[mnp]=&s[mxp]=&s[bd_no]=3&s[pt_id]=&s[move_in_date]=0&s[lease]=&s[furn]=0&s[search_type]=rental&s[transport]=&s[advanced]=&s[price_per_room]=&s[refreshmap]=1&offset=40&limit=10&id=744429

Co do wózków to się nie wypowiem, bo ja zakończyłam ten temat na Chicco ct 0.4;-)

Gastone- jestem pod wrazeniem!!! Super chata!! Naprawde extra! I 850 jurkow:szok::szok::szok::szok: Chyba sie przeniose do Ennis:-D

A my wlasnie po dlugim spacerze po centrum, sklepy itp...bylam w szoku bo mlody spal jak zabity :-) Ale ja do zakupow nie mam jakos weny teraz. Nawet mi sie ogladac nie chcialo! Ale za to Mamuska sobie w Pennesie pokupowala bluzki:-) Byly az 4 wieszaki z bluzkami za 1 jurka takze spoko wyprzedaz;-) A teraz czekamy na znajomych, ktorzy przychodza poogladac dzidka:-)

Ello

Fajne te wasze domki, no i te jacuci, hmmm.My sie co najwyzej nad wanno z hydromasazem mozemy zastanowic a gdzie tam jacuzii:sorry2: ale tez lubie swoj domek, a jeszcze bardziej polubie jak bedzie wyremontowany:tak:
Powinnam kupic jakies ubrania ciazowe ale nie mam weny:wściekła/y: a juz jedne spodnie na mnie wchodza,d ziewczyny gdzie najlepiej szukac w rozsadnych cenach? Podpowiedzcie prosze.

reklama
Jak dla mniemoj jest house of dream, i udalo mi sie stargowac do 850.Tylo ze ja biore nie umeblowany, bo mebelkimam swoje musze tylko loze dokupic i komode.
Tutaj jest link jakbyscie chcialy zobaczyc, to jest ten dom, zdjecia slabe, stare jeszcze ale ten drugi link z inego domu ale identycznego pokazuje jak duzy i piekny ten dom jest.Tylko ze tu podlogi na wysoki polysk u mnie wszystkie drewaniane.

gastone super chata:szok:
ja powiem szczerze że za 800 dwa lata temu miałam i myślałam że mam super
ale ta Twoja to jest nie do przebicia....
chyba też się do Ennis przeniesiemy;-) hhehe
u nas to masakra z tymi chatami.... same holidays i prawie wszędzie grzyb:dry: tym bardziej że przy samym oceanie......

Do góry