reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

wiecie co albo ja jestem jakas niedotleniona dzis albo co..........wiem gdzie edtyowac avart ale gdzie dodac ten suwaczek nie moge znalesc:zawstydzona/y:mozecie mi powiedziec gdzie to jest w czym.............masakra
No masakra:-p;-)
5. DODAWANIE SUWACZKÓW
Jak zrobić suwaczek odliczający wiek naszego dziecka korzystając z najpopularniejszego chyba serwisu z suwaczkami - Lilypie.com

Krok 1: Wybierz tło swojego suwaczka. Do wyboru masz różne tła - kwiatowe, rysunkowe, pastelowe itp. Następnie kliknij na "Step 2"

Krok 2: Na tej samej zasadzie wybierz wskaźnik (dzidziusia) i przejdź do "Step 3"
Krok 3: Tutaj wpisujemy wszystkie dane które będą na suwaczku:
1). Wybieramy datę urodzenia dziecka
2). Wybieramy przeźroczyste tło
3). Wpisujemy tekst po którym wyświetlać się będzie wiek dziecka (np. "Nasza corcia ma juz") (bez polskich znaków!)
4). Możemy wpisać też tekst który wyświetli się NAD suwakiem (np. "NASZE KOCHANE SLONECZKO :)" ) (bez polskich znaków!)
5). Możemy dodać zdjęcie dziecka wskazując plik na naszym komputerze (maksymalnie 100kb i 600pikseli wielkości)
6). Zatwierdzamy tworząc nasz suwaczek, albo cofamy się jeśli chcemy coś poprawić.

i już możemy podziwiać efekt :-D

Następnie kopiujemy tekst z ramki zaznaczonej na czerwono.
Wchodzimy w "Panel użytkownika" (patrz: DODAWANIE AVATARÓW), dalej w "Edytuj Podpis" i tam go wklejamy w okienko wiadomości.

Gotowe! :-D

Inne serwisy oferujące suwaczki:
Youngnutrition
Suwaczek
Babysfirstsite
Tik-tak

reklama
No Wolfia ha ha ale instrukcja. :-D:-D

A macie jakieś fryzjerki koło Dublina?
Nooo mi też by się przydała zminana fryzury.A sama sobie raczej nie zetnę tak jak chce. :zawstydzona/y:;-)

Kamcia no dobre wiadomości,a przez tyle miesięcy nie szukał pracy? Dlaczego mi nie płacili bezrobotnego wcześniej?

Didi- tak jestem z Bydgoszczy, ze Szwederowa no i już w sobotę tą naszą Bydgoszcz zobaczę :tak::-)... No dzisiaj zimno jak diabli... grzejniki rano odpaliłam. Cały dzień dzisiaj sama będę, bo mój R. po pracy jedzie obejrzeć (kupić ?) autko, aż do Cork - pewnie wróci w nocy. A jutro mam egzamin z angielskiego na koniec kursu - tylko weny do powtórki brak:no:.

hehe..super...no to przygotuj sie ..w Bydgoszczy upal ze nie ma czym oddychac..duchota straszna...dochodzi do 37 st.. teraz jest 28 st..i parno strasznie ...
ja jestem z fordonu :)

Kurcze ja wlasnie od kilku dni mysle o zmianie fryzury.Korci mnie dopowrotu do krotkich wlosow..To takie mega wygodne jest.Mam czasem dosc siedzenia nad wlosami z lokowka czy suszarka.I straszniemi czasem goraco , jak sprzatm np wlosy mam az mokre i wygladam jak kura.Sama nie wiem.11 lat mialam krotkie wlosy.Zapuszczalam kilka razy i mi sienie udawalo.Wkoncu wlosy troche zapuscilam, tak do brody, i juz mi sie nudzily i mnie mecza.Jestem okropna...

Kurcze ja wlasnie od kilku dni mysle o zmianie fryzury.Korci mnie dopowrotu do krotkich wlosow..To takie mega wygodne jest.Mam czasem dosc siedzenia nad wlosami z lokowka czy suszarka.I straszniemi czasem goraco , jak sprzatm np wlosy mam az mokre i wygladam jak kura.Sama nie wiem.11 lat mialam krotkie wlosy.Zapuszczalam kilka razy i mi sienie udawalo.Wkoncu wlosy troche zapuscilam, tak do brody, i juz mi sie nudzily i mnie mecza.Jestem okropna...

Ja tez tak mam jak mam krotke to sobie mowie ze ostatni raz obcielam i bede zepuszczac a jak urosna do ramion ( a ja bym chciala jeszcze dluzsze ) to zaczyna mnie korcic zeby obciac tak jak teraz

Gastone to chyba każdy tak ma,że wiecznie by coś zmieniał.
Ja włosy długie miałam w 5 kl podstawówki.Teraz też mam,tak za łopatki.Tylko chciałabym je mocno wycieniować,bardzo mocno wyszarpać brzytwą.Jednak sama się boje :baffled:
Ja to miałam już każdą fryzurę i każdy kolor na łbie (no oprócz czarnego) i w krótkich włosach wyglądam jak gówniara. :cool2:

Witam
Pogoda mnie rozbraja slonko swieci ja zakladam butki zeby wyjsc na spacerek z synkiem otwieram drzwi a tu leje:wściekła/y::baffled::szok:MASAKRA
Wiec biore sie zaraz za obiadek.

No jak tez zastanawiam sie co z Ela, czy juz zostala szczesliwa mamusia:-)

Kamcia super ze wypad do kina ci sie udal z mlodym. Z moim to jeszcze za wczesnie:tak:. Jak to sie stalo ze twoj M tak dlugo byl bez zasilku, tzn. bral wczesniej? co sie stalo ze nie bral ostatnio? czy dostal jakis list itp. Jak cosik to pisz na priv. Wiesz bo mi sie konczy zasilek w tym mies. i chcialabym wiedziec co i jak mnie czeka. Z gory wielkie dzieki.

Co do naszych slawanych i ulubinych linii to wczoraj na Interia.pl czytalam ze to maja byc miejsca stojace :szok:, gdzie pasazer przypinalby sie specjalnym pasem przymocowanym do scianek kabiny. Pomysl sam w sobie absurdalny ale komentarze pod artykulem mnie tak rozbawily ze jeszcze dzis doprowadzaja mnie na skraj placzu ze smiechu:tak::-D:-D:-D

reklama
:-D:-D:-D jak to jest ,że myśimy o tym samym tak często i podobne rzeczy dzieją się w naszych życiach :tak: PRZEPROWADZKI, PSY... a teraz zmiana fryzur- ja też myślę o obcięciu włosów... ale chyba zrobię to w Polsce. Nie. Na pewno zrobię to w Polsce. Myślę o krótkich, wycieniowanych włosach i ładnym jasnym blondzie... najgorsze, że nigdy nie umiem dokładnie wyjaśnić o co mi chodzi:no:, chyba poszukam jakiejś fotki z tą fryzurą... no i ten blond nie zawsze wychodzi taki jak się chce:baffled: Miałam już bardzo różne fryzury i nie boję się eksperymentować. Jak pofarbowałam włosy na brąz (wyszedł b.ciemny) to mnie mąż nie poznał:-D i z pracy też mnie chcieli wyprosić:tak::-D... WolfiA te kursy w Waterfordzie zaczynają się 1 września... gdzie indziej pewnie podobnie... na teście kwalifikacyjnym zaznaczasz jakie godziny Ci odpowiadają ( rano, południe, wieczór), u nas chyba ostatnią godziną była 19-sta. Przysyłają Ci do domu kiedy pierwsze zajęcia i jaki poziom. W trakcie ludzie też się przenosili jak im coś nie pasowało.... Didi- hmm... to mówisz, że takie upały:cool2:... ja tam się cieszę:tak::-)

Do góry