reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam z ta pogoda mzona oszalec, pada slonce i tak w kolo:angry:

Mam pytanie jaki fotelik dla córy byscie mi polecily od 15 do 36 kg . a moze juz sie spytam dla Synka od 9-do 36 kg ....

Mam metlik lubie maxi cosi ale mysle teraz nad Britax :confused::confused::confused:
A Wy jakie macie!!??

Maku oj wrocila bym sobie na ten kurs tylko nie mam z kim synka zostawic , a nawe na 19 nie udalo by mi sie dojechac, a szkoda...

julia to super!!

A mi bardzo leca wlosy musze sie do fryzjera na podciecie bo mi garsciami wychodza...
tylko ze m robi do 18 a fryzjer tak cyznny...buuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Wlasnie zrobilam wielkie oczy - dostalam list z socjala dot. CHB ale mam potwiedzic ze ja tu jestem a nic o dziecku nie ma:szok:. Nie wiem co to ma za znaczenie, pracodawca ma wypelnic ze pracuje ewentualnie zaznaczyc ze biore zasilek:angry::baffled: a z tylu ze deklaracja ze pracujemy i placimy skladki :szok:. Poprostu wymiekam...

Wow frog :szok:
Widzę,że ostro się biorą za sprawdzanie.
Widocznie są dwa rodzaje listów.Ja musiałam potwierdzic,że dzieci tutaj są przez lekarza.
Wczoraj odesłałam listem poleconym,żeby mi nie wmawiali,że nie dostali odpowiedzi :tak:

dziewczyny melduje ze byłam z Maxem w sprawie tego przykurczu, no i nic nie załatwiłam, bo pani doktor powiedziała ze nie wyczuwa napięcia ani żadnego zgrubienia, i dodała ze moze poprostu moje dziecko musi być takie krzywe, moze to jego natura,, szkoda gadać, jade do polskiej kliniki, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny melduje ze byłam z Maxem w sprawie tego przykurczu, no i nic nie załatwiłam, bo pani doktor powiedziała ze nie wyczuwa napięcia ani żadnego zgrubienia, i dodała ze moze poprostu moje dziecko musi być takie krzywe, moze to jego natura,, szkoda gadać, jade do polskiej kliniki, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No juz nie wiem co o nich mysleć, zjednej strony jest luz i nie robi sie niepotrzebnych problemów, nie szprycuje sie niepotrzebnie lekami ale to , co usłyszalaś no to już troche dziwne.:no:
Tu, w Cork jednej dziewczynie powiedzieli, że nie mogą ratować jej zagrożonej ciąży bo selekcja naturalna!!!!Niestety nie pamietam w którym tyg. byla.
Wsiadla w samolot do Polski następnego dnia i po kilku miesiącach urodzila zdrowego chłopczyka

Anineczka no mowie ci ze szok:szok:. Poprzedni list mialam jak ty potwierdzic u lekarza badz na gardzie ze dziecko jest w IRL a teraz taki klops. No coz wypisze i odesle nic innego mi nie pozostaje. A jeszcze lepsze jest to, ze list ktory dzis dostalam datowany jest na 27 czerwca :wściekła/y: a mam 21 dni na odeslanie - tak sie kurde wycwanili opozniaja wyslanie :baffled: by potem stwierdzic ze za pozno odeslalas odp lub wcale nie dostali listu:wściekła/y::wściekła/y: No mowie wam ze sil juz mi brakuje...

No ja już po fryzjerze spoko jestem zadowolona i od razu lzej na głowie:) Ja mam tak samo chce zapuscic ale długie wlosy mnie mecza:)

Łukasz dostawal socjala ale zawalilismy bo nie wiedziałam ze trzeba odnowic i isc tam i skladac papiery wiec kilka mies bylo bez kasy no ale w koncu jakis czas temu poszlismy do socjala babka jego spławiała jak mogła, a ostatnio byl koles i pow ze nie ma problemu i po kilku dniach przyszło potwierdzenie ze bedzie dostawal wiec tak to wygl.
takze po roku trzeba isc jeszcze raz i skladac tylko to sie nazywa inaczej.

Ja tez byłam dzis u lekarza podpisac list CHB i wysle, to fakt zaczynaja sprawdzac czy ludzie nie wracaja do pol i nie biora kasy lub dodatkowych dochodow nie maja.

pogoda sie psuje ale pranie mi juz wyschło:)

reklama
Do góry