reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam was kobitki w piękny dzień:tak:u mnie nic nowego tylko to że dostałam dziś list na USG do szpitala na jutro 8.30 a w poniedziałek byłam u nich parodia mała śpi ani myśli żeby wyjść :-Dwitamy Moku wśród nas pięknych kobiet z Irlandi

hellloo MoKu:-) witaj wsrod forumowych mamusiek i rozgosc sie wygodnie :-)

emili Ciebie to chyba lubia w tym szpitalu :D ale tak serio ja o drugie i ostatnie usg w szpitalu to musialam sie prosic ...

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie wspaniałe mamusie! Śledzę Wasze forum jakieś dwa miesiące, jesteście super dziewczyny, postanowiłam dołączyć:tak:. Szkoda tylko, że chyba nie ma żadnej z Waterfordu... a może się mylę? Jestem w Irlandii od sierpnia zeszłego roku, mój mąż jest tu ponad 2 lata. Mam 10-cioletną Monisię i 20-miesięcznego Kubusia. Gdy czytam o Waszych "rozterkach ciążowych" i innych to trochę tęsknię do tego stanu;-). To na razie tyle...pozdrawiam

Witaj MoKu ja co prawda jestem z Co. Limerick ale czesto bywamy w Waterford i jak dla mnie to jest chyba najpiekniejsze miasto w calym tym kraju:tak::tak:

Hej dziewczyny,:-)
Mam pytanie do dziewczyn z Dublina do jakich lekarzy chodzicie bądź chodziłyście w czasie ciazy i kogo polecacie jakie macie opinie.

( Mam nadzieje ze ten watek się nie pojawil w tym forum, przeszukiwałam ale nic nie znalazłam)

pozdrawiam:happy2:

hellloo MoKu:-) witaj wsrod forumowych mamusiek i rozgosc sie wygodnie :-)

emili Ciebie to chyba lubia w tym szpitalu :D ale tak serio ja o drugie i ostatnie usg w szpitalu to musialam sie prosic ...

to ile ma się usg u nas??
bo ja już miałam 4 licząc że miałam dwa w jeden dzień (ta przykra sprawa w Limericku:baffled: ) znaczy że nie będę miała już więcej???:szok: myślałam że tu też ma się usg co wizytę...:zawstydzona/y::-p

aneczka-ja też byłam w szoku koleżanka się śmiała że dałam łapówkę nie wiem czy torby mam zabrać z resztą co mi szkodzi włożyć do bagażnika :-Dzle napisałam w szpitalu byłam 4czer ;-)

aneczka-ja też byłam w szoku koleżanka się śmiała że dałam łapówkę nie wiem czy torby mam zabrać z resztą co mi szkodzi włożyć do bagażnika :-Dzle napisałam w szpitalu byłam 4czer ;-)
A zabierz.Widzę z suwaczka,że jutro masz termin ;-)

Ka...M no usg jest raczej 1-2 w ciąży,ale to zależy od szpitala i jego widzi mi się :tak:

reklama
aha:-) ja jeździłam do Limerick ale teraz przenieśli mnie do Ennis bo mam bliżej....
zobaczymy bo wizytę mam naa 12.08...niedoczekanie moje....
chyba znów pójdę w międzyczasie do Polskiego gina albo polecę na badania do pl bo chcielibyśmy wiedzieć co będę miała:-)

Do góry