anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Witaj Moku :-)
Witaj Moku :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie wspaniałe mamusie! Śledzę Wasze forum jakieś dwa miesiące, jesteście super dziewczyny, postanowiłam dołączyć. Szkoda tylko, że chyba nie ma żadnej z Waterfordu... a może się mylę? Jestem w Irlandii od sierpnia zeszłego roku, mój mąż jest tu ponad 2 lata. Mam 10-cioletną Monisię i 20-miesięcznego Kubusia. Gdy czytam o Waszych "rozterkach ciążowych" i innych to trochę tęsknię do tego stanu;-). To na razie tyle...pozdrawiam
witamy Moku wśród nas pięknych kobiet z Irlandi
hellloo MoKu:-) witaj wsrod forumowych mamusiek i rozgosc sie wygodnie :-)
emili Ciebie to chyba lubia w tym szpitalu ale tak serio ja o drugie i ostatnie usg w szpitalu to musialam sie prosic ...
A zabierz.Widzę z suwaczka,że jutro masz termin ;-)aneczka-ja też byłam w szoku koleżanka się śmiała że dałam łapówkę nie wiem czy torby mam zabrać z resztą co mi szkodzi włożyć do bagażnika zle napisałam w szpitalu byłam 4czer ;-)