emili78
mama czerwcowa 2009
Majorka nie pogadasz kolezanka wrociła w sobote z hiszpani też zadowolonamisia-ja własnie chciałam żeby mnie zbadali bo 2opinie to nie jedna prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)no tylko mała pomyłka
No ale bedzie sie kwalifikował na to.
Ja pamietam ze rozmawiałysmy o tym ze zabieraja te platnosc ale nie czytałam nic o przedszkolu darmowym..?
No ale pomyslalam że i tak wam pokaze hihih
A no lo luzz!! Mi wystarcza, ze Dr.S mnie sprawdzi wiec juz szpital mi w moim boxiku grzebac nie musi;-)
Ale mialam farta! Wyszlam do sklepu kupic kielbase do lazanek. W powrotnej drodze to juz ledwo szlam...strasznie mi bylo ciezko, a brzuch twardy jak skala! W kazdym razie jak tylko zamknelam za soba drzwi domu to tak lunelo, ze masakra!! Normalnie jeszcze 3 minuty i bym byla przemoczona do suchej nitki!