reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no tylko mała pomyłka:)
No ale bedzie sie kwalifikował na to.
Ja pamietam ze rozmawiałysmy o tym ze zabieraja te platnosc ale nie czytałam nic o przedszkolu darmowym..?
No ale pomyslalam że i tak wam pokaze hihih

no tylko mała pomyłka:)
No ale bedzie sie kwalifikował na to.
Ja pamietam ze rozmawiałysmy o tym ze zabieraja te platnosc ale nie czytałam nic o przedszkolu darmowym..?
No ale pomyslalam że i tak wam pokaze hihih
;-):-D:-D:-D
Spoko
Ja się cały czas zbieram by podejśc do naszej szkoły na wiosce bo z tego co wiem oni będą wiedziec,które przedszkola czy może przyszkolne przedszkola zbierają zapisy na to.Choc u nas przedszkoli jak na lekarstwo :baffled:

A no lo luzz!! Mi wystarcza, ze Dr.S mnie sprawdzi wiec juz szpital mi w moim boxiku grzebac nie musi;-)

Ale mialam farta! Wyszlam do sklepu kupic kielbase do lazanek. W powrotnej drodze to juz ledwo szlam...strasznie mi bylo ciezko, a brzuch twardy jak skala! W kazdym razie jak tylko zamknelam za soba drzwi domu to tak lunelo, ze masakra!! Normalnie jeszcze 3 minuty i bym byla przemoczona do suchej nitki!

Fajnie to napisalas bo ja tez zdebialam bo myslalam ze wody ci odeszly i jeszcze o tym tak spokojnie piszesz :-D:-D:-D

hej dziewczyny jak cos bedziecie wiedziec o tych przedszkolach to piszcie .my bylismy zapisac synala do przedszkola gdzies pod koniec kwietnia i maz wspominal wlasnie o tym darmowym przedszkolu ale oni nic nie wiedzieli tylko tyle co z neta wyczytala narazie zadnych dokumentow do nich ministerstwo nie wyslalo,ale moze juz cos sie zmienilo

JESTEM I JUZ NIE ZNIKNE! :-) Ale mi brakowalo neta! Nic nie wiem co sie u Was dzialo!I nie sposob tego nadrobic. Jakies spotkanie bedzie?Napewno duzo mnie ominelo!

Witam wszystkie wspaniałe mamusie! Śledzę Wasze forum jakieś dwa miesiące, jesteście super dziewczyny, postanowiłam dołączyć:tak:. Szkoda tylko, że chyba nie ma żadnej z Waterfordu... a może się mylę? Jestem w Irlandii od sierpnia zeszłego roku, mój mąż jest tu ponad 2 lata. Mam 10-cioletną Monisię i 20-miesięcznego Kubusia. Gdy czytam o Waszych "rozterkach ciążowych" i innych to trochę tęsknię do tego stanu;-). To na razie tyle...pozdrawiam

witaj MoKu:-)

dziewczyny kurde nie mogłam nadrobić... piszecie jak szalone :szok:a ja kompa zaledwie 2 dni nie miałam....

kasiu ślicznie opisłaś swój poród.... :tak:aż się mojego nie mogę doczekać a tu jeszcze połowa przede mną....:-p bo to dopiero 17 tydzień:-) ale doczekam doczekam..... ;-) hiii...
zmykam spać bo normalnie ostatnio to chodzę jakaś nie do życia... spać nie mogę a rano już muszę być na nogach:hmm:

reklama
Do góry