reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.
Dzionek jakos dzis mi szybko uciekl.Po poludniu wyszlam na dwor z dziecmi,na krotki spacer do apteki.Bileciki dzis zakupilismy na 22 grudnia do Polski:-)Wiec sie ciesze.
Anineczko fajny taki relaksik:tak:
Milego wieczorku dziewczynki.

Ostatnia edycja:
No hej Wam-jak tam,Mikołaj wczoraj Was odwiedził?
My przed wyjazdem jestesmy zalatani jak diabli-nie dość,że prezenty dla dzieci,to tu slubowanie na scauta,to w przyszłą sobotę Dawid ma wyjazd na lotnisko(z harcerzami własnie),dadzia ma party u koleżanki(tematyka świąteczna-więc strój Mikołajki w dunnesie nabylismy),a Maluchy u koleżanki z przedszkolu tez będą urodzinować:)))))dzis dzień sklepowy-trzeba porobic ostatnie zakupki i zacząć się pakowac;)))
Miłego weekendu Wam:****

Witam niedzielnie:)))
Oj wczorajszy dzień zleciał piorunująco szybko...jeszcze oświetliliśmy domek lampkami:) fajnie wyszło;)
Gliwa-fajnie,że sobie spedzicie Święta w Polsce-może w przyszłym roku/albo kiedyś w końcu i my polecimy...u nas problem typu-każde z nas(tzn ja i J)chciałoby u swoich Rodziców,a Święta osobno nie wchodzą w gre:((((
Popakowałam dzieci,popakowałam siebie,J ma czas...w sumie ma,ale potem na łeb na szyje będzie to robił-założę sie:(
No nic to-miłego dnia Wam drogie Panie-jutro juz nowy tydzień zaczynamy;)

reklama
Do góry