reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka.
Wichurko slicznie wygladacie:)
My po szczepieniu,biedulek plakal mocno.Mam nadzieje ze nie bedzie goraczkowal.Odrazu sie umowilam na nastepne szczepienie czyli na 4miesiace.
W niedziele juz lecimy do Polski na 3tyg.:-)Juz sie doczekac nie moge.Najgorsze dla mnie to pakowanie,bo zawsze sie denerwuje przy tym.
Milego wieczorku.

Witam

Wczoraj już nie miałam siły pisać więc pojawiam się dzisiaj. Wczorajsza wizyta w szpitalu bardzo mnie zmęczyła, ogólnie rano wstałam juz zmęczona:sorry2:. Pielęgniarka badając mi ciśnienie i mocz gapnęła się że tylko na pierwszej wizycie miałam badaną krew więc pobierali mi krew na badania.:tak: A lekarka to mnie troche zdziwiła bo jak jej powiedziałam że akurat dzisiaj jestem zmęczona to bez badania krwi przepisała mi żelazo. Na razię tak nie wykupię i nie będę brała bo witaminy z polski, które biorę, maja w składzie dużo żelaza aż 200% dziennego zapotrzebowania.:tak:
Dzidziuś ponoć waży już 3,16 i według wymiarów jest o ponad tydzień starszy. Lekarka stwierdziła że jak na jej oko to urodzę wcześniej :sorry2:. Kolejna wizyta w szpitalu za 3 tygodnie, 6 stycznia. Ale po wyjściu z recepcji zadowolona nie byłam bo będąc w 38 tygodniu ciąży wizytę będę miała na 15. To jest jedyna rzecz która mnie zawsze irytuje tutaj, że im bardziej mam zaawansowaną ciąże tym wizyta jest później, Ja o 15 to juz zazwyczaj zmęczona jestem, ciśnienie może być wyższe a i brzuch już bardziej się spina i wolę poleżeć a nie siedziec w dusznej poczekalni. Dobrze, że P będzie miał wolne i zajmie się młodą.:happy:

ooo wygadałam się :)

Gliwa pare drineczków i pakowanie pójdzie jak z płatka. :-):-D:tak:
Wichurka super focia

Asienko no to spory maluszek:-), no te wizyty coraz później to masakra, tyle drogi, potem tam czekać też trzeba. Mówisz, wcześniej urodzisz:), no Zuzi urodziny na początku stycznia i potem wszystko jest możliwe, no ale wiem, że wolałabyś jednak doczekać do 18 stycznia

Hejka.
AsienkoM no to maluszek rosnie jak na drozdzach u mamusi w brzuszku:tak:.Te wizyty koncowe sa meczace.
Dzis do Kordianka polozna przyjezdza w odwiedziny:-)Mam byc miedzy 2 a 4.Wczoraj ostatnie zakupki zrobilismy.prezenty.Dzieci wczoraj zaczelam pakowac.Wiec pojdzie szybko to pakowanie.Prezent dla Igorka juz zamowilismy,wiec w Polsce bedzie czekac na niego.
Zmykam Milego Dzionka.

Ostatnia edycja:
Hej,

Kolejny tydzień już prawie zleciał. Ja już coraz bardziej zmęczona, a Zuzia na całe szczęście mało dokazuje. P ostatnio domek posprzątał, tylko łazienkę muszę sprzątnąć.

Gliwa ale Ci zazdroszczę, też bym chciała spędzić Święta w Polsce, może w przyszłym roku :) Buziak dla Kordianka na 3 miesiące
Asienka_r buziak dla Gabi na 7 miesięcy.

reklama
Do góry