reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie:)
dziś biegusiem-bo Dadzia ma dzis(i tak do piatku Christmas Show)
Katrina-no ciesze się,że wraz z listopadem skończył się kipski nastrój-chetnie bym się do Ciebie podłączyła na to fitness;))))
Gliwa,Wichurko-zdrówka Waszym Chłopcom:*
AsienkoM-przepiękne zdjęcia:))))Kopara do ziemi-wyglądacie(cała czwóreczka)fenomenalnie;)Fajny prezent w postaci foty Twojej pierworodnej;)))Dla niej tez zdróweczka;)
Wiolaola-okaże się przy porodzie któż to taki zamieszkuje w Twoim brzuszku;)Mojej Siostrze i Bratowej gin przepowiadał dziewunię całe ciąże-a przy porodzie CHŁOPAK!;)dobrze,ze z łozyskiem dobrze-tak trzymaj;))))
No pędzę córe przygotowywać;)Miłego popołudnia Wam

reklama
Hejka dziewczyny :)
AsienkaM1986 super sesja naprawdę rewelacyjna :) My też mamy w planach sesje sobie zrobić, ale zaczekamy jeszcze na większy brzusio :-D
Dużo zdrówka życzę wszystkim :)
Dobrze, że u nas nie ma takiej pogody jak w PL. :tak:

Witam

Cieszę się, że zdjęcia się Wam podobają bo mnie bardzo.

Wiolaola no najlepiej robi się zdjęcia między 30 a 32 tygodniem ciąży bo później kobiety juz zmęczone, czasami puchną trochę.

U nas dzisiaj nieźle wieje, co jakiś czas deszcz popada. Ja już zupkę mam gotową, naleśniki nasmażone a kapusta na krokiety się obgotowuje. Jak wszystko będzie ok to jutro obiad będzie z głowy. :)

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, jak to jest jak tutaj dziecko zachoruje - czy ja, jako matka mam jakieś prawo do dodatkowego dnia wolnego w takich przypadkach?

hej Dziewczyny potrzebuje szybkiej odpowiedzi otoz dzis o 4 mam miec wlozony implant anty... mam pytanie odnosnie tego cz ktoras z was ma i moze podzielic sie opinia bo czytalam tyle opini o nim ze chyba nie chce go zakladac. dziekii

hej dziewczyny, czy zaglądają tu jakieś mamy z co. meath lub cavan, mam dwójkę małych dzieci, jedno ma 2,5 roku, drugie rok i 3 m-ce; nie pracuję, siedzę z dziećmi w domu, chętnie nawiązałabym kontakt z mamami, które mają dzieci w podobnym wieku

Witam się.

Julia
i co? założyłaś implanon? Moja bratowa miała i nie była zadowolona,wyciągnęła po jakimś czasie,bo wiecznie krwawiła i ogólnie źle się czuła.Ja się boję,bo moje ciało odrzuca wszelkie ciała obce i obawiam się,że z tym też bym miała przeboje.

Tak ogólnie to witam piękne Panie.
Weekendzik,mąż zakupił mi piwko i zarzucam relax.
Najmłodszy śpi,chłopaki z tatusiem grają,a ja chill out :-D
Najbardziej lubię w piątku,że dzieciaki nie mają zadań domowych :-D

Wichurko nie mam pojęcia,juz nie pamiętam jak to było u mnie :dry:

AsieńkoM zdjęcia przeboskie.:-)

Witam

A ja dzisiaj, tak jak i wczoraj o tej porze, padam na pyszczek. Jeszcze jutro obiecałam Zuzi pieczenie pierniczków. Zawsze o tej porze to już zawsze miałam pierniczki a w tym roku jakoś się zebrać nie mogę.

Anineczka relaksuj się, ja na razie zasiadłam do komputerka, małżonek pilnuje Zuzi w kąpieli i zaraz położy ją do łóżeczka.

Witam się.

Julia
i co? założyłaś implanon? Moja bratowa miała i nie była zadowolona,wyciągnęła po jakimś czasie,bo wiecznie krwawiła i ogólnie źle się czuła.Ja się boję,bo moje ciało odrzuca wszelkie ciała obce i obawiam się,że z tym też bym miała przeboje.

hej :) mam od wczoraj narazie zadnych krwawien ani tych podobnych nie mam tylko reka troche boli :( bralam wczesniej tabletki i niestety mialam taka migrene ze myslalam ze umre :( mam znajoma ktora chwali ten implant , zobacze jak to bedzie tabsy bralam 7 lat nie bylo zle oprocz tej bolacej glowy :)
zapomnialam dodac czy wiecie moze czy w Athlone jest sklep Breshka?

reklama
julia z tego co wiem to jest w Newbridge w White Water :sorry2:
Oby Implanon Ci służył.

AsieńkoM ja to jestem happy jak M przyjeżdża wcześniej z pracy i kąpie chłopców.
Ja też jeszcze nie zrobiłam pierników,nie mam pudełka na nie,w czym chowasz pierniki ?

Do góry