reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej Dziewczynki.
Dzionek dzis szybko uciekl,rano wizyta u Gp,Kordianke wazy 5040 rosnie jak na drozdzach.:tak:Po poludniu bylismy na dlugim spacerku w kosciolku,zapalic swieczki.I tak zlecialo.
Katrina bede trzymac kciuki.Powodzenia.:tak:
Lubiczanko,Iwona dziekuje.:tak:
Milego wieczorku.

AsienkoM to ja dziękuję za niespodziankę:-p, fajnie było się zobaczyć, szczególnie, że niedługo nie będziemy mogły się tak często spotykać. Gabrysia zasnęła po Waszym wyjściu, pospała dwie godzinki, pobawiła się i już poszła spać na noc, Ania po 19 zasnęła na kanapie:-p. Taka jest nie do okiełznania po Polsce i teraz po chorobie.
Gliwa no ładnie Kordianek waży, jest co nosić:):):):), ale on się spory urodził. Moja Gabrysia dwa tygodnie temu ważyła 6,11:-p:rofl2:, ale urodziła się 2,88 i jest na piersi

Hej.
Chlopcy spia,wiec weszlam na neta troszke pobuszowac:tak:.Szkoda ze pogoda nam sie popsula,a wczoraj bylo tak fajnie.Mam do Was pytanko,moze ktoras z Was ma na sprzedaz dostawke do wozka.Chcialam kupic dla Igorka.
AsienkoR,AsienkoM oj tak jest co nosic,z dnia na dzien coraz wiekszy sie robi.:tak:
Lubiczanko Kordianek sie urodzil z waga 3970:-).Rosnie rosnie duzy chlopak.
Milego wekeendu Wam zycze.

Gliwa - widziałam na NK, śliczna sesja!!! A Kordianek ładnie waży, nie mogę znaleźć ile Kuba ważył w wieku 6 tyg. - znalazłam tylko jak miał 8 tyg. (6550g). Chłopcy to jednak są chłopcy i rozną na początku zdecydowanie szybciej od dziewczynek - u mnie przynajmniej wagowo.

reklama
Witajcie dziewczyny :D

Dziękuję Wam za odpowiedzi.. Dawno mnie tu nie było. Czas mi ucieka pomiędzy palcami... Pełno rzeczy związanych z pracą zajmuje mi mnóstwo czasu.... a teraz do końca tygodnia siedzę na chorobowym z dzieckiem- złapaliśmy zapalenie ucha. Teraz mam chwilkę ponieważ moje dziecko tańczy oglądając "The voice of Poland" :D My nie obchodzimy w Polsce Halloween ale moje dziecko miało niezmierną na to ochotę. Na tyle, że schowało się za krzesłem męża i wymalował sobie twarz na halloween długopisem :D
Pozdrawiam sobotnio :D

Do góry