reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsieńkoM-dzięki Bogu...przepraszam najmocniej za ten nietakt:((((( a J do apteczki resztę zawlókł,bo stwierdził,że może się przydać jako okład przy...nie pamietam,ale cos tam wymyslił;)))))

Jak tam Wasze dzieciaczki po zmianie czasu? Gabi koło 6 wstała:-p, Ania jeszcze śpi, ale u niej to normalne. Po pobycie w Polsce zresztą jeszcze się nie przestawiła i nawet rano z budzeniem do przedszkola jest problem:confused2:. A teraz znowu tydzień wolnego, ale nic, jakoś wrócimy na właściwe tory.

Dobrej niedzieli

Witam sie i melduje ze zyje ;-) u mnie ostatnio czasu brak bylo na wszystko. Wczoraj urodziny mojego jedynego poki co chrzesniaka :-) i tak czas ucieka nie wiem kiedy nawet.
Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie.
Ps Asiu brzusio sliczny :-)

hej.

moja Zuzia ostatnio niesforna była, ale to dlatego, że P był ponad tydzień w domu bo przypałętała się do niego ospa. Na szczęście dzisiaj już poszedł do pracy.

Aureliamarcel
no daaawno Cię nie było, co słychać?? Jak sie mieszka w nowym domku bo widziałam, że się przeprowadzaliście.

:-) dziekuje dziewczyny, wszystko dobrze:tak:
na nowym miejscu mieszka sie super, młody chodzi do przedszkola a poza tym po staremu;-)
teraz oczywiscie przeziebienie co 3 tygodnie wiec I przedszkola mniej ... okropna pogoda:wściekła/y:
ja chce latooooo!!:-D:-p
zdrowka wszystkim dzieciaczkom!! I mamusiom oczywiscie tez:tak:

pozdrawiam:-)

reklama
Hej Mamusie!

AsienkoM śliczny brzusio :) aż zatęskniłam za swoim ;)

AsieńkoR jak Gabrysia? :) Ah, jak ten czas szybko leci, co?

U mnie sporawo się dzieje, wiadomo, jak to w Polsce ;) Do Dublina wracamy po Bożym Narodzeniu, to pewnie wtedy więcej czasu będę miała na forum ;)
Tak ogólnie to całe lato spędziłam na działce, nad jeziorem. Później pojechałam na tydzień do teściów i po tym pobycie powiedziałam 'nigdy więcej' ;) tam Marek do mnie dołączył i udaliśmy się na wakacje do Grecji w trójeczkę (było ekstra!), potem wesele mojego kuzyna, na którym super się bawiłam :D Dobrze, że Ignaś miał opiekę na cały następny dzień, bo ja wstałam dopiero około godziny 15stej ;) Oczywiście odbył się też chrzest świety Ignasia :) No i ja jeszcze miałam w ubiegłym tygodniu operacje - usunęli mi pęcherzyk, więc teraz dżwigać nie mogę... czyli nie mogę trzymać Ignacka na rękach :/ Tak mi dziwnie, czasem mam zapędy, żeby go podnieść, ale mnie mama stopuje ;)
I jeszcze w międzyczasie byłam z Ignacym w szpitalu, bo było podejrzenie, że może mieć padaczkę,ale na szczęście to był fałszywy alarm! A w szpitalu byłam z nim tylko 3 dni, wszystkie badania wyszły bardzo dobrze, bardziej chyba ja spanikowałam, ale przynajmniej jestem spokojna.

Ignacek to duży chłopak - waży już prawie 9kg, a ubranka na 74cm są ok. Wyszły już mu też dwa ząbki ;) No i ogólnie śmieszek taki z niego :) Właściwie to nie mam z nim żadnych problemów, jedynie co, to ciągle ma refluks i wymiotuje. Wprowadziłam też już stałe pokarmy :)

A co tam u Was? Chociaż tak pokrótce ;) Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, tylko parę stron wstecz obejrzałam.

10_pazdziernik.jpg11_pazdziernik.jpg12_pazdziernik.jpg13_pazdziernik.jpg14_paziernik.jpg

Załączniki

• 10_pazdziernik.jpg
    10_pazdziernik.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 55
  • 11_pazdziernik.jpg
    11_pazdziernik.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 12_pazdziernik.jpg
    12_pazdziernik.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 13_pazdziernik.jpg
    13_pazdziernik.jpg