reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się już jako Pani K:)))))))Oj kochane-z tym autem to takie akcje,że książkę mogłabym napisać...Wszystko,ale to wszystko sie sprzeciwiało przeciwko naszemu wyjazdowi do Polski:( To auto,które lawetka zabrała do tej pory nie odpaliło...w dzień przed wyjazdem kupiliśmy "nowe"...bilety przebukowaliśmy...w niemczech nam turbo poszło-9h na niemieckiej autostradzie...echhhhh...na szczęście już jesteśmy na Irlandzkiej ziemi:) Tu foteczka nasza;)Wichurka-świetne zdjęcia:)Kaatrinaa-śliczny tort:)Zdolna bestyjka;)Gliwa-powodzenia na wizycie:)

reklama
Hejka.
Wizyta w szpitalu oki.pobrali mi krew bo zrobil mi sie siniak na lewej nodze,w ktorej czesto lapie mnie skurcz.Wczoraj bylismy u lekarza Igorkowi sie zrobila jakas rana na ciele+dostal ospe.Na rane lekarka przepisala masc antybiotykowa,a na ospe przepisala pianke do smarowania i plyn do kapania.W sumie wczoraj tylko mial lekki stan podgoraczkowy,ale noc ladniutko przespal.No zobaczymy jak to dalej bedzie.
Lubiczanko Witaj.
Milego wekeendu.

Wichurko, moj syncio najlepiej bawi sie dziewczynskimi zabawkami ;) zgadnij jaki jest jego ulubiony kolor? :))))) Dwa lata temu na Zjezdzie Mamusiek z BB upatrzyl sobie zabawkowy wozek corki naszej kolezanki (wiesienki), afera byla ze hoho, Gosia rada nie rada pozyczyla nam wozeczek.. Nawet do parku na spacer z nim chodzilismy ;) Mina ludzi w parku bezcenna :D
Udanego pobytu w Pl. Kupilas kostium kapielowy? Zazdroszcze ze umiesz plywac...
O ile chcesz przeciagnac szczepienie? tutaj to chyba nie powinnas miec problemow gdybys sie zdecydowala nie szczepic.. W szkole tylko wypelniasz odpowiednie rubryki, juz po tym ja dziecko jest przyjete i zaczelo szkole. W Pl to wiem ze robia jaaaazdy jak ta lala!

Gliwa, oj to macie troche przekichane z ta ospa teraz w tak piekna pogode, a tu w chacie uziemieni :(
A Ty mialas juz ospe?

Asienka jak po padaniu? Rozumiem ze na przeziernosc robilas?

Lubiczanka, weeees nie moge sie przestawic do Twego "nowego" nazwiska na Fb :) dobrze ze imienia nie zmienilas, bo przy nowej foci bym cie nie poznala :p
A autko widzisz.. musialo dac Wam popalic byscie docienili Ten Wazny Dzien :)

Barmanka nie, wizytę miałam u GP kontrolną, mocz, ciśnienie i takie tam. Usg to będę miała dopiero w szpitalu na wizycie. Jak przy Zuzi tak i teraz nie szłam na prywatną wizytę na przezierność bo w tym samym czasie robią usg i badania w szpitalu.

Mi za to dzisiaj tak dziwnie bo P pojechał do brata pomóc mu w robocie i okazało się, że jutro też ma sporo pracy więc żeby nie tracić czasu i paliwa to został na noc u brata, a ja pierwszy raz sama nocuję w domku.

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka, no tak to w takim razie bezsensu chodzic dwa razy praktycznie na to samo usg. Mi tylko z Alicja zrobili wczesniej usg, a tak to w pozostalych ciazach terminy mialam na pozniejsze tyg, wiec ta przeziernosc robilam we wlasnym zakresie ;)
Alem ciekawa kto w brzuszku mieszka :)) Co obstawiasz? Masz jakies przeczucia? Zachcianki?

Do góry