reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.
Dzis od rana pranie,ostatnie sie pierze.Bigosik sie gotuje,usiadlam odpoczac i kawke spic.Igorek wczesniej pobawil sie na ogrodku,teraz spi.Dzis szybko zasnál.:tak:
Jushka mam duzo rzeczy po Igorku,wiec zawsze to mniejszy wydatek racja.Wiedzialam ze bedziemy mieli drugie dziecko wiec nie oddawalam nic.:-)
Katrina racja maluszek skorzysta po starszym bracie :tak:.
AsienkoM to Zuzia bedzie miala brata lub siostre z tego samego miesiaca.Superrrrr:tak:Zawsze urodzinki mozna razem wyprawic.
Milego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonek no też kiedyś mówiłaś że Ci się śniłam że w ciąży jestem
Katrina, Jusha no mam trochę tych rzeczy po Zuzi i sprzętów też więc na początku nie będzie źle. Jeszcze wszystko zależy jakiej płci dziecko, ale najważniejsze żeby zdrowe było.
Gliwa też prawda co do urodzinek.

Asienko fajnie ze z tego samego miesiaca beda dzieci :)
Lubiczanko no fakt :-D

A mi sie dzis zachcialo kapusniaku i ugtowalam sobie a co :-Da na deser zrobilam buleczki na slodko

Milego dnia

Ja też zostawiam rzeczy po Małej, bo kto wie.. nie zna się dnia ani godziny. ;)
U nas dzis po 18 tak się wypogodziło, że wybrałyśmy się na długi spacer, było ponad 25 stopni i przyjemny wiaterek. A teraz Bąbelek juz śpi, pobudka jutro koło 6 bo wyruszamy do Dublina. Oby dzień minął nam dobrze. :)

Asieńka M - ja tez po Alince korzystam z krzesełka, łóżeczka-kojca, spacerówki (tzw. parasolki) i innych takich, jedynie co, to ubranka nie po Alince.

GLIWA - ubranka ma po kuzynie (synku mojego brata), po bracie..... no nie wiem w jakim byłyby stanie po ponad 30 latach.

Ale powiem Wam, że mam do dnia dzisiejszego dwa kocyki jeszcze po Magdzie. Alinka z nich korzystała i Kuba teraz też.

Witam Dziewczynki:)Ja zawsze trzymałam ciuszki i inne rzeczy po swych dzieciach,ale teraz wyzbywam się doszczętnie wszystkiego,co odłozone;)))))mIŁEGO DNIA wAM

Witam się:-)
Znów ładnie na dworze:tak:Jutro ponoć ma być 19st.C:szok::-)Tosz to lato pełną gębą:-D
Ja już obiad upichciłam,pranie mam do rozwieszenia i ciasto w piekarniku:tak:Jutro u Radka w szkole oficjalna ceremonia otwarcia szkoły (po prawie roku:oo:),będzie czterogodzinna ceremonia,urzędnicy,oficjele i takie tam więc się z ciachem zaoferowałam w ramach pomocy:tak:W inny sposób nie bardzo mogę bo ja ciągle z Matim u nogi,ale ciacho spiec zawsze mogę;-)Nie wiem czy w ogóle zobaczę tę ceremonię bo nie wolno przychodzić z małymi dziećmi:dry:Obiło mi się jednak o uszy,że będzie możliwość zostawienia dzieci na ten czas w takim tymczasowym crechu,będą panie się dziećmi zajmowały,żeby rodzice mogli uczestniczyć w ceremonii:tak:Zobaczymy jak to zorganizują,fajnie by było bo chciałabym zobaczyć Radka śpiewającego:-)
...Boże,znowu taka młoda mama,foremka odeszła:-(Strasznie to niesprawiedliwe:no:

Hejka.
Pogoda dopisuje,superrrr oby zostala u Nas na dluzej.Igorek spi,wiec weszlam po buszowac na necie:-)Wczesniej Aniaa byla z Lenka w odwiedzinkach,wiec czas zlecial milo.:tak:
Tichonku oby udalo Ci sie uczestniczyc w ceremoni.:tak:Wlasnie weszlam i zobaczylam,ze nie zyje foremka.Masakra taka mloda Ahhhhh :-(
Milego Dzionka.

reklama
Tichonek-też pierwsze co mi się rzuciło w oczy to wiadomośc o tej dziewczynie...straszne to jest:( ale...mam nadzieje,że będziesz w uroczystości uczestniczyć nie tylko duchem,ale i ciałem:))))
Gliwa-ale Ci dobrze z tymi"sąsiadkami"-mozecie sie odwiedzać w każdej chwilii:)
Dzis moja siostra odebrała nasze obrączki-po raz drugi sie w nich zakochałam;)

Do góry