reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

Nati to ja sie pytalam czy kwiatki zasadzone :)a nie Gliwa
Barmanko a Ty wiesz co ja tez sie opalilam dopiero zobaczylam wieczorem jak szlam sie kapac :)

My niedawno wrocilysmy ze spacerku korzystamy poki pogoda dopisuje
J dzis byl na zebraniu w przedszkolu i jestesmy dumni z naszej corci mega dumni :-)same pochwaly dostala od nauczycielki ktora jest z nia od poczatku ze zrobila postepy w angielskim baaa nawet tlumaczy polskim dzieciom jak nie rozumieja pani :-)oczywiscie ze pisze ze liczy no i ze bardzo ladnie maluje nauczycielka takze do szkoly jest gotowa :)

reklama
Hejka.

U nas nudy. W niedziele byliśmy na farmie i Zuzia pokarmiła zwierzątka, wczoraj popołudniu, jak już Asienka_r wspominała, byliśmy u nich. A dzisiaj Zuzia też prawie cały dzień na dworze spędziła.

Nati ja jakiś czas temu powysadzałam cebulki kwiatów a teraz wszystko prawie już wykiełkowało i teraz będę czekała aż wyrosną i zakwitną.
Aniaa no to tylko się cieszyć, że gotowa do szkoły.
Gliwa to już z górki masz, zleci szybko.
Asieńka_r no to tylko pozostaje czekać na maleństwo.

Sorki,że tak przelotem,ale męża miałam 3 dni w domu więc korzystaliśmy ze wspólnego czasu i pogody:tak:
Barmanko od Kamili wiem:tak:Miała się przeprowadzać na początku czerwca na większe mieszkanie na tym samym osiedlu,ale los zweryfikował plany i muszą zjeżdżać do Polski:sorry:Mówiła,że bardzo jej przykro i będzie za nami wszystkimi tęskniła:tak:

Witajcie wieczorowo;D
U nas dzien minął bardzo szybko.Bylismy u Dr.Baranowskiej(naprawdę polecam)Jej diagnoza narazie to uczulenie na jakiś składnik,podejrzewa ,że na produkty przenne.Kazała wyeliminowac na miesiąc wszystko gdzie znajduję sie gluten,mąka.Mamy zmienic tez mleko na aptamil od urodzenia to co stosowałam do 6 miesiąca.I oczywiście podała maść sterydową na 7 dni,Zyrtec oraz maść do smarowania co 4 h.Mam nadzieję ,że to pomoże a jak nie to za miesiąc kazała wrócić i wtedy będziemy wykonywac badania.
Mały cały czas dzisiaj prawie cały dzień spędził na dworzu,trzeba korzystac z pogody:tak:
Aniaa83przepraszam za pomyłkę:):zawstydzona/y:Kwiatuszki posadzone:D;-)Gratulki ,możecie być dumni z córki:p
AsienkaM1986 Ja kupiłam juz wyrośnięte,już zakwitnięte niektóre:-)
Miłego wieczoru:)

Natii to super ze jestescie zadowolenie z Dr.Baranowskiej.
AsienkoM racja teraz juz z gorki.:tak:
Aniaa to gratki dla Natali.:tak:
Dzionek minal milo z synusiem na dworzu.:-)Po drzemce bylismy na spacerku,pozniej plac zabaw i ogrodeczek.A wieczorkiem wspolnie bylismy z M w lidlu na zakupkach.
Milego wieczorku.

Witajcie.Ale szaro i ponuro za oknem,a było tak pięknie przez parę dni.Ja popijam kawkę ,a mały sie bawi:)
AsienkaM1986 u nas tez taka paskudna pogoda:dry:
GLIWA napewno jeszcze do niej wrócę:)O widzę,że juz za półmetkiem jesteście:)
Miłego dnia dla Was:)

Bry
I u mnie szaro, buro i ponuro. Wieczorem wizyta u midwife, może już ostatnia:-p:cool2:. Póki co chyba Gabrysia serio na wujka czeka, bo tylko wieczorami brzuch ciągnie, ale skurczów i innych objawów brak

Dobrego dnia

reklama
Do góry