reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka - tak, w hotelu jest taki PLANET Active, w sobotę mamy zarezerwowany na urodzinki Alinki.
Tam przynajmniej dzieciaki się wyszaleją, w domu nie jestem w stanie zapewnić im tyle atrakcji.

reklama
Dzień dobry:)
Katrina-i super-ja tez jestem zwolenniczką imprezek poza domem-nie ma spustoszenia,nie ma sprzatania-i (co najważniejsze) dzieci się nie nudzą:)))
Miłego dnia Wam zyczę drogie Panie:)

Hejka

Lubiczanka no wreszcie jesteś, :-);-)
Katrina a to się dzieciaczki wybawią na urodzinach

Dzisiaj ponownie słoneczko ładnie świeci, tylko wiaterek większy. Zuzia z tatusiem poszła na spacerek a mama odpoczywa w domku, obiad mam z wczoraj, wczoraj też posprzątałam więc luzik totalny. Wczoraj Zuzia prawie cały dzień była na dworze, bawiła się z dziećmi, jeżdziła na hulajnodze. Potem odwiedziła nas Gliwa z Igorkiem i dzionek minął.

Ostatnia edycja:
AsieńkoR-mi Was też brakowało:))))Stąd mój powrót;))))
AsieńkoM-u nas czasami tak wieje,że głowę może urwać-jak tylko ją za drzwi wystawić;)
Cisza widze się zrobiła-zawsze tu tak?

Ja wiem,że jak jest pogoda to trzeba korzystać,ale zawsze pamietam,że się Kobitki wchodziły przywitać chociaż:/
ale,ale-narzekac nie mam zamiaru,bo towarzystwo w Waszych osobach dopisuje;)))

witam się i ja

Synuś mi się robi coraz bardziej mobilny, a co za tym idzie mam coraz mniej czasu, bo muszę za nim nadążyć.
Jak jest pogoda, to sie dotleniamy i tak nam czas leci.

reklama
POPOŁUDNIEM I U NAS SIĘ ROZCHMURZYŁO-CIEPEŁKO,WIĘC MOJA KOCHANIE PO POWROCIE Z PRACY RZUCIŁO HASŁO-ROBIMY GRILLA...I tym oto sposobem siedzę przed kompem spasiona kiełbacha;))))Miłego wieczorku Wam

Do góry