reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
I ja się witam-lepiej późno niż wcale;)
Wichurko-ja próbowałam od mycia okien,latania po schodach,przez rycynkę,a co koniec końców pomogło-nic innego jak porządne sexisko;))))więc ja tam polecam;))))))Pokaż jakieś foteczki:)
Kasiuleczko-jak u Ciebie?Dalej grillować można?Bo tu ni hu hu:(((
AsiekR-jak tam po wizycie?
A mnie wczoraj i dzis nie było,bo Dawidek miał dzień jedzenia etnicznego w szkole,i robiłam pierogi(ruskie i z mięskiem)i ciacho-ciacho pokażę,a co;))))
DSCF0193.jpg

Załączniki

• DSCF0193.jpg
    DSCF0193.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 41
Ło, jakie fajne ciacho!!! :D

Zdjęcia pokażę, jak je dostane :)
Pojechałam dzisiaj na ten mini facial i mam teraz buzie jak pupcie niemowlaka :D Udany relaks :)
Ze sprzatania nic nam dzisiaj nie wyszło :/ Moze z seksu wyjdzie ;) hehehe
Jutro bedzie sprzatanie ;)

Wiatr nie wywiał mi smyka :/ za to donice z kwiatkami ładnie przetransportowało pare metrów ;)

Asienko jak po wizycie? :) Kurcze, mnie to Ignas tak mocno nie kopie, nie czuje go po zebrach, moze dlatego, ze jest boczkiem ;)

Oczywiscie nadal sie nie czuje 'na poród' ;)

Dobrej nocki :)

Lubiczanko a jakos leci,aktualnie przyzwyczajamy sie na nowo do spacerow do szkoly, stanowczo za dlugie przerwy tu majá- czlowiek sie szybko odzwyczaja a tak ciezko sie przyzwyczaic z powrotem:zawstydzona/y:. nie nooo u nas tez pogoda sie skiepscila dzis strasznie wialo rano wybralam sie w wiosennej kurtce bo niby slonko swiecilo a tak zmarzlam ze do teraz sie trzese z zimna.:confused2:Mojemu M kiepska pogoda nie przeszkadza zeby pogrilowac ha ha za to ja nie znosze stac i jesc w zimnicyyy:-D.wole poczekac z grilkiem na cieplejsze dni.
mniam mniam jakie ciachooo;-)

witam sie wieczornie

A my dziś mieliśmy dzień zakupowy - prezent dla Alinki na 5 urodzinki, dla siebie w Primarku kilka bluzek z krótkim, spożywka i klocki dla Kubusia.
Miałam sobie kupić jakąś sukienkę, ale nic ciekawego nie rzuciło mi sie w oczy.

reklama
Do góry