reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwilke powiedzoec ze zyje i psychicznie wracam na prawidlowy tor:)z gorszych newsow niko ma zakazenie kciukow jest na antybiotyku i masci sterydowej:( alergia plus ssanie rowna sie zakazeniem kciukasow. wygladaja okropnie jak do przyszlego tyg mu nie przejdzie znowu lekarz:(teraz jestem na etapie poszukiwania rekawiczek dla niego z bawelny w aptece sa dostepne ale tylko dla doroslych.
Pozatym ostatnio nie mam czasu na nic i czasu brak na bb:(

Ostatnia edycja:
Witam

Siadłam sobie z martini,ale chyba wybędę do żelazka :baffled:
Za pół godziny zaczyna się Top Gear to chyba wtedy wezmę się za prasowanie :tak:

biola oooo proszę,zapalenie kciuków :szok: i to od ssania paluchów? Też ssałam palucha,ale takich atrakcji to nie miałam :szok:
Współczuję :sorry2: a może plastry po naklejaj?
No nie wiem,powodzenia w poszukiwaniach rękawiczek.
Dobrze,że z twoim nastrojem już lepiej.Wiosna idzie :rofl2:

Wichurko oby laptop przyjął na klatę tą herbatę i nic się nie spsuło.
Mój poprzedni laptop miał wymienianą klawiaturę po moich kawkach przy bb :-D

AsieńkoM a co tam,raz można sobie pozwolić na lody ;-)

Katrina zdrówka dla Kubusia.Ale fajną masz tą pracę,wpadniesz,zrobisz swoje i nawet dzieci możesz zabierać! Super!

No nic to,idę pogrzebać jeszcze w necie i siądę do tego prasowania.

Aaa
a gdzie Fifi,damada,priv i reszta dziewuszek?

Już nie wspomnę o staruszkach z forum :-p

witajcie

Dziękujemy za życzenia zdrówka. Dziś Kubuś to nie to samo dziecko, zresztą po kontroli Pani doktor tez to stwierdziła. Antybiotyk weźmiemy i do końca i oby w najbliższym czasie choróbska poszły sobie od nas precz.

Anineczka - ja zaczęłam te prace jak Alinka miała ok. 1,5 roku i od razu mowa była o tym, że ja do pracy z dzieckiem bedę przychodzić. Teraz Alinka juz chodzi do szkoły, za to Kuba zaczyna "pracować".

Asieńka - oj, po całym dniu to padłam... dosłownie. Jak zasnęłam to spałam do rana (dobrze, że Kuba spał, to i my mogliśmy odespać poprzednie nocki)

Witajcie dziewczyny.Nie mam dostepu do neta bo zmieniamy na UPC więc nie mam jak pisać.U nas po staremu.Maluszek rośnie:)W poniedziałek wylatujemy do Polski na 2 tygodnie.Nasz pierwszy lot z maluszkiem.
Dobranoc ;-)

Witam:-)
U nas trochę zamieszania bo cały dom przeziębiony:sorry:Jedynie Mateo się jeszcze trzyma,ale myślę,że to dzięki temu,że był na wapnie i Zyrtecu przy okazji wysypki:sorry:Radek cherla,smarka,P wczoraj nie był w pracy bo gardło mu nawala,ja kicham,prycham,smarczę:sorry:Na szczęście bez gorączek,więc nie jest źle:tak:
Radek dziś ma wolne od szkoły więc śpi jeszcze a ja z Mattem urzędujemy,pierzemy,sprzątamy,gotujemy:-)
Wczoraj był landlord z handymanem i niedługo zacznie się malowanie chaty,naprawianie,wymienianie,więc busy będzie,ale wreszcie coś będzie działał palant jeden:sorry:Materac nam kupi nowy i pralkę:-)Z pralką ciężka była przeprawa bo śmierdzi z niej,guma dookoła bębna jest zniszczona i woda mi wyciekała przez okienko,ale przecież wg niego to nie jest zbyt uciążliwe:confused2:Na szczęście spsuła się bardziej,tzn.pobiera detergenty z szufladek,ale nie wiem co z nimi robi bo do prania one nie trafiają.Pranie wyciągam mokre,ale nie pachnie niczym:sorry:Na razie piorę w żelach,które się do bębna wlewa,ale już płyn do płukania nie mogę dać więc co to za pranie takie sztywne:sorry:No i wczoraj mu o tym powiedzieliśmy a jego handyman powiedział,że skoro guma jest ziszczona to już z tym nic nie zrobi,trza pralkę wymienić:-)A ten,że on nie ma teraz pieniędzy na to:eek:To P mówi,że sami sobie kupimy jak on nie chce i wyślemy mu rachunek bo znamy swoje prawa i pralka sprawna w mieszkaniu musi być:tak:Więc w przyszłym tygodniu będzie landlord z pralką:-p:-D
Umowę nam przywiózł nową i o dziwo ani centa nie podniósł:szok::-)Mam nadzieję,że po zakupie pralki nie zmieni zdania:baffled:
Wichurko robię kotlety jajeczne,dokładnie jak w tym przepisie: Kraina Smaków: Kotlety jajeczne Mniej więcej tyle ile jajek,tyle wychodzi kotletów:tak:
Na Dzień Kobiet dostałam od moich mężczyzn torbę z Adidasa,żebym miała z czym na Zumbę chodzić:-)Taką:
czerwona.jpg

A to dla Was:-D:

reklama
Do góry