reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwilke powiedzoec ze zyje i psychicznie wracam na prawidlowy tor:)z gorszych newsow niko ma zakazenie kciukow jest na antybiotyku i masci sterydowej:( alergia plus ssanie rowna sie zakazeniem kciukasow. wygladaja okropnie jak do przyszlego tyg mu nie przejdzie znowu lekarz:(teraz jestem na etapie poszukiwania rekawiczek dla niego z bawelny w aptece sa dostepne ale tylko dla doroslych.
Pozatym ostatnio nie mam czasu na nic i czasu brak na bb:(

Ostatnia edycja:
Witam

Siadłam sobie z martini,ale chyba wybędę do żelazka :baffled:
Za pół godziny zaczyna się Top Gear to chyba wtedy wezmę się za prasowanie :tak:

biola oooo proszę,zapalenie kciuków :szok: i to od ssania paluchów? Też ssałam palucha,ale takich atrakcji to nie miałam :szok:
Współczuję :sorry2: a może plastry po naklejaj?
No nie wiem,powodzenia w poszukiwaniach rękawiczek.
Dobrze,że z twoim nastrojem już lepiej.Wiosna idzie :rofl2:

Wichurko oby laptop przyjął na klatę tą herbatę i nic się nie spsuło.
Mój poprzedni laptop miał wymienianą klawiaturę po moich kawkach przy bb :-D

AsieńkoM a co tam,raz można sobie pozwolić na lody ;-)

Katrina zdrówka dla Kubusia.Ale fajną masz tą pracę,wpadniesz,zrobisz swoje i nawet dzieci możesz zabierać! Super!

No nic to,idę pogrzebać jeszcze w necie i siądę do tego prasowania.

Aaa
a gdzie Fifi,damada,priv i reszta dziewuszek?

Już nie wspomnę o staruszkach z forum :-p

witajcie

Dziękujemy za życzenia zdrówka. Dziś Kubuś to nie to samo dziecko, zresztą po kontroli Pani doktor tez to stwierdziła. Antybiotyk weźmiemy i do końca i oby w najbliższym czasie choróbska poszły sobie od nas precz.

Anineczka - ja zaczęłam te prace jak Alinka miała ok. 1,5 roku i od razu mowa była o tym, że ja do pracy z dzieckiem bedę przychodzić. Teraz Alinka juz chodzi do szkoły, za to Kuba zaczyna "pracować".

Asieńka - oj, po całym dniu to padłam... dosłownie. Jak zasnęłam to spałam do rana (dobrze, że Kuba spał, to i my mogliśmy odespać poprzednie nocki)

Witajcie dziewczyny.Nie mam dostepu do neta bo zmieniamy na UPC więc nie mam jak pisać.U nas po staremu.Maluszek rośnie:)W poniedziałek wylatujemy do Polski na 2 tygodnie.Nasz pierwszy lot z maluszkiem.
Dobranoc ;-)

Witam:-)
U nas trochę zamieszania bo cały dom przeziębiony:sorry:Jedynie Mateo się jeszcze trzyma,ale myślę,że to dzięki temu,że był na wapnie i Zyrtecu przy okazji wysypki:sorry:Radek cherla,smarka,P wczoraj nie był w pracy bo gardło mu nawala,ja kicham,prycham,smarczę:sorry:Na szczęście bez gorączek,więc nie jest źle:tak:
Radek dziś ma wolne od szkoły więc śpi jeszcze a ja z Mattem urzędujemy,pierzemy,sprzątamy,gotujemy:-)
Wczoraj był landlord z handymanem i niedługo zacznie się malowanie chaty,naprawianie,wymienianie,więc busy będzie,ale wreszcie coś będzie działał palant jeden:sorry:Materac nam kupi nowy i pralkę:-)Z pralką ciężka była przeprawa bo śmierdzi z niej,guma dookoła bębna jest zniszczona i woda mi wyciekała przez okienko,ale przecież wg niego to nie jest zbyt uciążliwe:confused2:Na szczęście spsuła się bardziej,tzn.pobiera detergenty z szufladek,ale nie wiem co z nimi robi bo do prania one nie trafiają.Pranie wyciągam mokre,ale nie pachnie niczym:sorry:Na razie piorę w żelach,które się do bębna wlewa,ale już płyn do płukania nie mogę dać więc co to za pranie takie sztywne:sorry:No i wczoraj mu o tym powiedzieliśmy a jego handyman powiedział,że skoro guma jest ziszczona to już z tym nic nie zrobi,trza pralkę wymienić:-)A ten,że on nie ma teraz pieniędzy na to:eek:To P mówi,że sami sobie kupimy jak on nie chce i wyślemy mu rachunek bo znamy swoje prawa i pralka sprawna w mieszkaniu musi być:tak:Więc w przyszłym tygodniu będzie landlord z pralką:-p:-D
Umowę nam przywiózł nową i o dziwo ani centa nie podniósł:szok::-)Mam nadzieję,że po zakupie pralki nie zmieni zdania:baffled:
Wichurko robię kotlety jajeczne,dokładnie jak w tym przepisie: Kraina Smaków: Kotlety jajeczne Mniej więcej tyle ile jajek,tyle wychodzi kotletów:tak:
Na Dzień Kobiet dostałam od moich mężczyzn torbę z Adidasa,żebym miała z czym na Zumbę chodzić:-)Taką:
czerwona.jpg

A to dla Was:-D:

reklama
Do góry