reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Magnolia,magnolia,wszędzie magnolia i tylko magnolia:confused2:Do tego żadnych naklejek nie chce widzieć na ścianach bo przecież wreszcie po tylu latach malować będzie:confused2:Debil!W doopie go mam,kolo nam pomaluje,wyjdzie mi z domu to dzieciom pokój zrobię po swojemu,kolor jakiś się walnie,naklejki:-pLandlord i tak nas nie nawiedza więc nawet nie będzie wiedział a jak będziemy się wyprowadzać to mu odmalujemy na...magnolię:-D
A tak w ogóle to się landlord wczoraj wygadał bo P się go spytał kto mu ostatnio mieszkanie malował a on na to,że było malowane przez managment jak je wybudowali
:eek::baffled::szok:A to osiedle jakieś z 6-7 lat ma:sorry:I ani razu przez ten czas niemalowane mieszkanie:szok:Landlord mówi,że on też ma dom od 5 lat nie odmalowywany a P mu na to,że jego to nie obchodzi w jakich warunkach ten mieszka,my chcemy mieć czysto i że jakby to było jego mieszkanie to co najmniej co 2 lata by malował,landlord był w szoku,że tak często:-D:-D:-D
A Ty,Asieńko widzę dziś masz rocznicę:-)Gratuluję czteroletniego stażu na BB:-D

reklama
Asienka_r może sama zaraz zrobie bo mam jabłka, a może rzuc mi linka na to ciasto cytrynowe.
Tichonek u nas P malował mieszkanie z sasiadem jak byłam na wakcjach w 2011, i malowalismy z własnej kasy. Landlord wiedział, że chcemy pomalować i tez mielismy na rózne kolory malować ale w końcu została magnolia. Może jakbym w tedy wystawiła rachunek landlordowi za farbe to pewnie by oddał.

Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę,niech żyje cellulit i kurze łapki,bo i tak jesteśmy fajowe babki. :) Wszystkiego najlepszego w tym pięknym dniu !!!!!

Hej!
Ja tylko na moment! Laptop przezył, działa - tylko nie wiadomo jak długo, na wszelki wypadek wszystkie dane juz skopiowane.
Maz ma dzisiaj wolne, wiec od rana Wielkie Sprzatanie, jutro goscie! :)
Zajrze i nadrobie Was pozniej :) Jak mi sił nie zabraknie ;)

reklama
Anineczko jestem jestem;-)Witaj z powrotem w krainie zielonej koniczyny :-)
sorry dziewczyny ze sie nie udzielam ale jestem w trakcie przeprowadzki a wczesniej wywalalo mi neta dzis tez napisalam posta na kilometr i mnie wywalilo myslalm ze mnie szlak trafi tak ze napisze dluzszego wieczorowa pora poki co piore piore piore bo piekne slonce po tygodniu szarowki i sie nazbieralo wszystkiego ze ho ho:zawstydzona/y: przy okazji szczere ale spoznione zyczonka z okazji dnia kobiet , :tak:no i milego dnia dousl pozniej;-)

Do góry