reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Magnolia,magnolia,wszędzie magnolia i tylko magnolia:confused2:Do tego żadnych naklejek nie chce widzieć na ścianach bo przecież wreszcie po tylu latach malować będzie:confused2:Debil!W doopie go mam,kolo nam pomaluje,wyjdzie mi z domu to dzieciom pokój zrobię po swojemu,kolor jakiś się walnie,naklejki:-pLandlord i tak nas nie nawiedza więc nawet nie będzie wiedział a jak będziemy się wyprowadzać to mu odmalujemy na...magnolię:-D
A tak w ogóle to się landlord wczoraj wygadał bo P się go spytał kto mu ostatnio mieszkanie malował a on na to,że było malowane przez managment jak je wybudowali
:eek::baffled::szok:A to osiedle jakieś z 6-7 lat ma:sorry:I ani razu przez ten czas niemalowane mieszkanie:szok:Landlord mówi,że on też ma dom od 5 lat nie odmalowywany a P mu na to,że jego to nie obchodzi w jakich warunkach ten mieszka,my chcemy mieć czysto i że jakby to było jego mieszkanie to co najmniej co 2 lata by malował,landlord był w szoku,że tak często:-D:-D:-D
A Ty,Asieńko widzę dziś masz rocznicę:-)Gratuluję czteroletniego stażu na BB:-D

reklama
Asienka_r może sama zaraz zrobie bo mam jabłka, a może rzuc mi linka na to ciasto cytrynowe.
Tichonek u nas P malował mieszkanie z sasiadem jak byłam na wakcjach w 2011, i malowalismy z własnej kasy. Landlord wiedział, że chcemy pomalować i tez mielismy na rózne kolory malować ale w końcu została magnolia. Może jakbym w tedy wystawiła rachunek landlordowi za farbe to pewnie by oddał.

Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę,niech żyje cellulit i kurze łapki,bo i tak jesteśmy fajowe babki. :) Wszystkiego najlepszego w tym pięknym dniu !!!!!

Hej!
Ja tylko na moment! Laptop przezył, działa - tylko nie wiadomo jak długo, na wszelki wypadek wszystkie dane juz skopiowane.
Maz ma dzisiaj wolne, wiec od rana Wielkie Sprzatanie, jutro goscie! :)
Zajrze i nadrobie Was pozniej :) Jak mi sił nie zabraknie ;)

reklama
Anineczko jestem jestem;-)Witaj z powrotem w krainie zielonej koniczyny :-)
sorry dziewczyny ze sie nie udzielam ale jestem w trakcie przeprowadzki a wczesniej wywalalo mi neta dzis tez napisalam posta na kilometr i mnie wywalilo myslalm ze mnie szlak trafi tak ze napisze dluzszego wieczorowa pora poki co piore piore piore bo piekne slonce po tygodniu szarowki i sie nazbieralo wszystkiego ze ho ho:zawstydzona/y: przy okazji szczere ale spoznione zyczonka z okazji dnia kobiet , :tak:no i milego dnia dousl pozniej;-)

Do góry