reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej hej!

Tichonku, a jak robisz te kotlety jajeczne? :)

AsienkoM, Gliwa, wczoraj troszke poczytalam o samym porodzie, tych wszystkich etapach, no, jest troszke lepiej, musze sobie po prostu w mojej głowce poukladac co i jak ;)
A tak w ogole, to w ramach tej szkoly rdozenia udalo nam sie pojsc na sale porodowa! Polozna, ktora prowadzila zajecia, poweidziala, ze ostatni raz udało jej sie to w grudniu ;) Takze, zobaczylismy jak wyglada taki pokoj ;) Marek stwierdzil, ze inaczej to sobie wyobrazal ;)

AsienkoR podziel sie z nami swoja energia ;) Jaki wozeczek kupiliscie dla Gabrysi? :) Widze, ze juz tak na 100% bedzie to imie :)

Ja wczoraj wieczorem jeszcze pogonilam Marak i troche znowu ogarnal pokoik Ignasia. W sobote przylatuje rodzinka, wiec trzeba tam troche ogarnac, zeby było miejsce dla gosci ;)

reklama
reklama
Cześć Dziewczyny :-) ładny dzionek dzisiaj ale ja niestety ledwo żywa. Wczoraj połaziliśmy trochę za długo po ZOO i od wieczora leżę, bo podbrzusze ciągnie i boli :(
W poniedziałek mam usg prenatalne, ostatecznie w irlandzkiej klinice, jakiś profesor będzie wyniki oglądał i opisywał. Mam nadzieję, że wszytsko będzie w porządku.

Napiszcie coś więcej o tych polskich hurtowniach... co tam kupujecie i cenowo to wychodzi opłacalnie ? Ja jakoś mam mieszane uczucia odnośnie polskich sklepów, bo mam wrażenie, że zdzierają strasznie. Jak się te hurtownie nazywają i jakie są ich adresy ? I na Finglas i Coolock mam względnie blisko, więc może bym się wybrała na rekonesans jakiś.

Gliwa, a jak się czujesz ogólnie ?
Wichurka, jeśli Twój lekarz nie chce Ci dać zwolnienia to może warto wybrać się jednorazowo do jakiegoś polskiego ? nie powinnaś mieć problemu, a nikt Ci zwolnienia nie zakwestionuje, że wystawione przez innego lekarza.
asienka_r fajny wózek, ja będę musiała pomyśleć chyba o zmianie na jakiś podwójny, bo jak inaczej z maleństwem i półtoraroczną Milenką dam radę ?
chyba, żeby dostawkę jakąś, ale Milena chyba ciągle będzie za mała na to, nie wiem, mam jeszcze trochę czasu

Pozdrówki serdeczne

Do góry